Essie Spring Collection 2016

essie-spring-2016-3

Yay! De lentecollecties komen er weer aan! Doei bordeauxrood en donkere kleuren, hallo vrolijke lentekleuren op de nagels! Dit jaar liet Essie zich inspireren door Florida, de Sunshine State. Dat belooft natuurlijk veel goeds! Kijken jullie mee? 

essie-spring-2016-4

In totaal zitten er zes lakjes in de Spring Collection 2016 van Essie. Ik heb er in totaal vijf die ik aan jullie mag laten zien. De zesde is een rode lak trouwens, maar die heb ik dus niet.

essie-spring-2016-1essie-spring-2016-2

De collectie bestaat verder uit de kleuren: off tropic – pool side service – lounge lover – shades on en high class affair.

essie-spring-2016-5

High class affair

Wat een verrassend lakje! High class affair is geen transparante lak (wat ik eerst dacht), maar hij is gewoon hartstikke dekkend! Twee laagjes en je hebt deze nude/salmon achtige kleur. Ik heb hem nu op mijn nagels zitten, maar ik denk dat ‘ie mooier staat als mijn handen iets meer gebruind zijn. Verder vind ik het een erg leuk kleurtje!

essie-spring-2016-6

Lounge lover

Oh yeah, this is what we want! Of in ieder geval, wat ik wil, haha! Ik krijg meteen zin in het voorjaar en de zomer als ik lounge lover zie. Het is een prachtige roze kleur met een warme ondertoon. Dit wordt sowieso een favoriet komende maanden, dat weet ik nu al! Ook prachtig voor op de teennagels.

essie-spring-2016-7

Shades on

Hier moet je echt van houden! Deze krachtige paarse tint is niet helemaal mijn ding, maar toch heeft de kleur ook wel weer wat. Vrolijk is ‘ie in ieder geval wel!

essie-spring-2016-8

Pool side service

Dit is geen typische lentekleur, maar ik vind hem wel erg mooi om nu te dragen, in de aantocht naar de lente toe. Ook in de winter en herfst kun je deze kleur lekker doordragen. Het is een beetje een petrolblauwe tint, I like it!

essie-spring-2016-9

Off tropic

Wederom weer geen typische lentekleur, wel met een leuke naam! Maar dat zijn we van Essie gewend natuurlijk. Deze kleur kan heel chique staan in combinatie met zwart of andere groentinten. Ik moet er nog heel erg aan wennen, maar voor de afwisseling is ‘ie absoluut mooi!

essie-spring-2016

Wat een verrassende lentecollectie. Wat mij betreft een echte must have is lounge lover of high class affair! Ga deze zéker even bewonderen in de winkel, want ze zijn écht de moeite waard. Love it! En ook heel fijn aan Essie nagellak: op mijn nagels blijven ze makkelijk anderhalve week perfect zitten. Alle lakjes dekken trouwens in twee laagjes.

Essie Spring 2015 – €9,99 per stuk (15 ml) 

Op welke kleur van de Spring Collection 2016 van Essie is jouw oog gevallen? Ik ben benieuwd! 

Liefs van Tedje

Deze producten heb ik ontvangen ter review.

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 15 maart 2016 / 07:06

  Ik vind dit echt een mooie collectie. Ik ben sowieso dol op Essie. Het meest donkere groene kleurtje is de enige die ik niet persé zou willen hebben, omdat ik niet zo’n fan ben van dit soort hard groene kleuren

 2. 15 maart 2016 / 09:57

  Er is genoeg variatie wat betreft tinten! Ik vind vooral de felle roze/oranje tint heel mooi!

 3. 15 maart 2016 / 15:01

  Oh, high class affair vind ik super mooi! En wat tof dat ze zo lang blijven zitten zeg. Ik heb nog nooit een lakje van Essie geprobeerd. Toevallig twee gekregen, dus die moet ik gauw eens testen heb ik wel door :) XOXO

 4. 15 maart 2016 / 16:41

  High class affair is een ontzettend mooie kleur

 5. 15 maart 2016 / 21:59

  Hele mooie collectie! Ik ben dol op de lakjes van essie!

 6. 19 maart 2016 / 14:54

  Ik vind het hele mooie kleurtjes!
  Essie heeft fijne lakjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *