Etos nagellak

Etos nagellak

IMG_8647

Het zal jullie waarschijnlijk niet ontgaan zijn de afgelopen tijd: de gratis lakjes bij de Etos. Er was namelijk een periode dat je bij besteding van 15 euro een gratis flesje nagellak kreeg. Ik heb in totaal 5 lakjes gekregen van een lieve vriendin omdat ze weet dat ik gek ben op nagellak (thanks!!) en ik wil ze graag aan jullie laten zien ondanks dat de actie niet meer loopt. Kijken jullie mee?

De flesjes zijn echt mini, zo schattig! De kleurtjes zien er op het eerste gezicht heel leuk uit, lekker zomers! Niet heel speciaal, maar gewoon leuk.

De lakjes hebben geen namen, dus ik noem ze gewoon bij kleur: wit dus. Een wit lakje, perfect als basis voor een leuke nail art. (Ik moet binnenkort echt eens aan de slag gaan met nail art, zouden jullie dat leuk vinden?). In twee laagjes dekkend en lakt niet streperig. Het kwastje is best wel klein, logisch ook als je kijkt naar het flesje.

Babyblauw, een echt trendkleurtje. Helaas lakt dit lakje wat streperig bij mij, en hij dekt ook niet helemaal na twee laagjes. Misschien had ik er nog een derde laagje overheen moeten doen. Verder vind ik het kleurtje wel heel erg leuk!

Roze, wauw wat een eyecatcher! Dit is echt een leuk, zomers kleurtje. Na twee laagjes dekkend en hij lakt niet streperig. Dit is een nieuwe favoriet denk ik zo!

Lila, niet een heel speciaal kleurtje. Gewoon, lila! Ook dit lakje dekt na 2 laagjes en lakt niet streperig. Overigens, de lakjes van Etos drogen allemaal snel op!

En dan zijn we alweer bij het laatste lakje beland: turkoois. Dit vind ik wel een speciaal lakje, deze kleur zie je niet zo heel veel volgens mij. Wederom in twee laagjes dekkend en laat geen strepen achter!

De nagellak blijft niet schrikbarend lang zitten (bij mij 2 à 3 dagen met een basecoat), maar dat verwachtte ik ook niet echt eigenlijk. Het zijn prima nagellakjes in leuke kleurtjes!

Ben jij in het bezit van één van de gratis nagellakjes van de Etos?

xoxo Tedje
ps. Volgen jullie mij al op Bloglovin? Bij 250 followers komt er een hele leuke winactie!

Volg:

15 Reacties

 1. 19 augustus 2012 / 13:08

  Het zijn echt hele schattige kleurtjes! Ik heb die mint groene ook, en die streept inderdaad heel erg!

 2. 19 augustus 2012 / 13:14

  Superleuke kleurtjes, Ik vind de turkoois wel super mooi

 3. 19 augustus 2012 / 13:22

  Die lila kleur vind ik juist wel erg leuk :)

 4. 19 augustus 2012 / 13:50

  Het zijn wel leuke kleurtjes, maar ze lakken niet echt fijn ofzo. Wij hebben de gele en de mintgroene, maar vooral aan die gele waag ik me niet, is niet goed voor m’n humeur. ^^

 5. 19 augustus 2012 / 15:22

  Ik heb de mintgroene, maar ze blijven bij mij echt niet langer dan een halve dag mooi, zo jammer!

 6. 19 augustus 2012 / 17:02

  Vooral de laatste twee vind ik erg leuk!

 7. Lise
  19 augustus 2012 / 19:16

  Lila? Ik vind het luchtblauw..

 8. 19 augustus 2012 / 22:52

  Heel mooie kleurtjes! Grappig, ik heb er ook een paar van een vriendin gekregen.

 9. 20 augustus 2012 / 01:05

  Leuke kleuren. Ik heb een gele van mijn tante gekregen, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik hem nog nooit heb gebruikt.
  Love

 10. 20 augustus 2012 / 19:01

  De laatste 3 zijn erg leuke kleurtjes en zitten ook mooi op je nagels. De witte en lichtblauwe zijn best slecht.. zo’n strepen zouden ze niet mogen maken! Leuke review:)

 11. 22 augustus 2012 / 21:49

  Leuke kleurtjes, heel fris, maar dekken ook mooi. Ik vind wit het leukst, het heeft wel iets, goede dekking, wat bij wit niet altijd voorkomt. Ik zeg trouwens ook JAAAAA tegen de nailart!

  • Tedje
   Auteur
   22 augustus 2012 / 22:07

   Hihi leuk! Ik ga er gauw mee aan de slag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *