Everyday look

Everyday look

 photo IMG_9899a.jpg

Vandaag laat ik aan jullie een every day make-up look zien die geschikt is voor school of voor naar je werk, maar zelfs ook voor een feestje! Ik gebruikte maar een aantal producten en de look is gemakkelijk te maken. 

 photo IMG_9883a.jpg

We beginnen met een gereinigd gezicht. Breng een laagje foundation aan en poeder het af, zodat je gezicht niet gaat glimmen gedurende de dag. Ik gebruikte een foundation van Oriflame.

 photo IMG_9884a.jpg

 photo IMG_9887a.jpg

Pak vervolgens een oogschaduwdoosje met aardetinten. Ik pakte mijn favoriete Naked Basics palette er weer eens bij. Op het bewegende ooglid gebruik je een lichtbruine kleur die een tintje donkerder is dan je eigen huid. Je arcadeboog zet je iets donkerder aan met een donkerbruine kleur. Gebruik een wat steviger rond kwastje en begin in je ‘outer V’, de buitenste V van je oog. Bouw de kleur op en gebruik op het laatst een blendig kwast. Hiermee vervaag je de harde lijnen en wordt het een zacht geheel.

 photo IMG_9894a.jpg

Tijd voor eyeliner en mascara! Ik zette een lijntje onder mijn ogen met een bruin oogpotlood van Clinique. Het zwarte lijntje boven mijn oog maakte ik met de zwarte oogschaduw uit het Naked Basics palette. Je kunt hier ook een vloeibare eyeliner voor gebruiken. Zwarte oogschaduw geeft een wat zachter effect en dat vond ik voor deze look wel mooi. Krul je wimpers en breng een laagje mascara aan.

 photo IMG_9899a.jpg

Bijna klaar! Eerst nog een beetje blush op de appeltjes van je wangen aanbrengen. Als je wil kun je nog highlighter aanbrengen op je jukbeenderen.

 photo IMG_9909a.jpg

Voor de liefhebbers: lipgloss! Het hoeft niet, maar kan natuurlijk wel. Gebruik een transparante gloss, of juist eentje met een roze kleurtje. Alle lipkleuren kunnen eigenlijk gebruikt worden bij deze look.

Heb jij een ‘every day look’, een look die je iedere dag draagt? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 26 april 2014 / 06:36

  Mooie rustige look. Mijn every day look, maak ik meestal met het Naked2 of Sleek Oh So Special palette.

 2. 26 april 2014 / 08:18

  Grappig dat je je wenkbrauwen helemaal overslaat! Mooie look, UD Naked Badics leek me eerst veel te saai maar ik vind die matte kleuren nu juist wel erg mooi. Mijn everydaylook is vask net MaxFactor CC cream, Essence poeder & highlighter, GOSH blush, Naked 2/3 oogschaduw en MaxFactor mascara.

 3. 26 april 2014 / 08:30

  Deze look staat je goed! De kleur lipgloss staat er heel mooi bij.

 4. 26 april 2014 / 08:35

  Mooie, neutrale look! Mijne ziet er net zo uit, alleen dan een winged eyeliner en ook vaak aardetinten (Naked Basics!) :-)

 5. 26 april 2014 / 08:35

  Mooie zachte look! Ik ga ook vaak voor een look met aardetinten :)

 6. 26 april 2014 / 10:08

  Mooi! Blush gebruik ik nooit gezien ik al hard genoeg bloos van mezelf, haha. Dat bruin aan je ogen staat je goed!

 7. Petra
  26 april 2014 / 19:20

  Nee, ik heb niet echt een dagelijkse make up, ik draag dagelijks een andere makeup, die past bij mijn kleding en haha…..( dit klinkt iets minder , maar is wel zo) mijn humeur…

 8. 26 april 2014 / 19:32

  Wat een beauty! Moet ook eens meer proberen, voel me af en toe zo saai met make-up haha. Jij brengt me altijd weer op nieuwe ideeën.

 9. 26 april 2014 / 21:50

  Mooie look! Mijn look is iedere dag anders! :)

 10. 24 mei 2014 / 21:56

  hoe bekom je dat het zwarte lijntje onder je ogen niet uitloopt of weg gaat ?

  Na een paar uren zie je dat lijntje bijna niet meer bij mij :(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *