Eyes Lips Face: mini make-up collectie.

Eyes Lips Face: mini make-up collectie.

Dit palette van ELF (Eyes Lips Face) heb ik al een tijdje in mijn bezit. Ik wil dit palette met jullie delen, omdat ondanks ELF een budget merk is, dit palette van relatief goede kwaliteit is.


Het mini make-up palette ziet er aan de buitenkant heel chique uit: zwart en strak. Als je het palette opent, verschijnen er zeven kleuren oogschaduw aan de linkerkant (inclusief één creamy oogschaduw) en zeven kleuren lippenstift aan de rechterkant. De bovenste oogschaduw is een creamy oogschaduw. Deze kun je als basis aanbrengen op je bewegende ooglid. Onder de creamy eyeshadow zie je twee shimmery kleurtjes: een brons/bruine en een champagnekleur. De champagnekleur kun je gebruiken als highlighter onder je wenkbrauw. Daaronder zie je twee groene kleuren: een shimmery kleur en een matte kleur. Onder de groene kleuren zie je weer twee bruine kleuren met glitters erin.

Swatch oogschaduws 

Aan de rechterkant zitten de lipkleuren. De bovenste lipkleur is een doorzichtige substantie met subtiele glitters. Daaronder zie je verschillende soorten rood en bruin.

Swatch lipkleuren

En dan denk je dat dit alles is…. Ó nee toch niet! Je kunt het pallete nog uitklappen.

Naast de 7 kleuren oogschaduw, verschijnen nog 3 kleuren oogschaduw waar je een goede smokey eye mee kan maken. Ook verschijnen er nog een blush en een bronzer.

Swatch blush en bronzer 

Naast de 7 lipkleuren verschijnen nog drie dieprode tinten en een donkere bronzer. In het midden komen verschillende kwastjes te voorschijn, maar deze gebruik ik eigenlijk nooit. De kwastjes zijn namelijk niet van een erg hoge kwaliteit. Ook zit er een klein zwart oogpotloodje bij.

Swatch donkere bronzer en dieprode lipkleuren. 

Het palette kost €17 en je kunt het hier bij de ELF-webshop bestellen.

Volg:

8 Reacties

  1. 5 oktober 2011 / 10:42

    Wat een mooie palette, ziet er niet slecht uit hoor. Mooie foto’s trouwens.
    Je hebt een hele leuke blog, ik ga je meteen even volgen hoor. Heb even door je artikels lopen bladeren, je schrijft zo leuk.
    Liefs, xxxxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *