fab. iPhone Wallet

 photo IMG_1626a.jpg

Een nieuwe portemonnee, dat had ik eigenlijk al een tijdje nodig. Mijn geliefde zwarte ‘mama-portemonnee’ (zoals Yara hem altijd noemt) was aan vervanging toe. Ik kreeg daarom op precies het goede moment een mailtje van iPodhoes.nl. Of ik iets wilde uitzoeken om over te schrijven. Toen ze mailden dat ze ook fab. verkochten, wist ik meteen welk pareltje ik uit zou zoeken…

Op verschillende sites had ik hem al voorbij zien komen: de wallet voor je iPhone (of Samsung Galaxy) van fab. Het is eigenlijk een portemonnee waar je je telefoon in kunt doen.

 photo IMG_1602a.jpg

 photo IMG_1605a.jpg

 photo IMG_1606a.jpg

De wallet zit in een mooie, kartonnen doos wat een ontzettend luxe gevoel geeft.

 photo IMG_1608a.jpg

 photo IMG_1619a.jpg

 photo IMG_1616a.jpg

De fab. wallet heeft mooie details. Op de rits staat FAB en er hangt ook een haakje aan met een koord die je om je arm kunt hangen. De wallet is bezaaid met studs in de vorm van een hartje. Leuk!

 photo IMG_1620a.jpg

 photo IMG_1618a.jpg

 photo IMG_1622a.jpg

De binnenkant van de wallet is goud, super chique! In het midden is een vakje speciaal voor je telefoon. Hier passen alle iPhones en Samsung Galaxy’s in. Er zitten drie vakjes voor pasjes in. Dat is niet veel, maar je kunt je andere pasjes ook kwijt in de overige vakjes. Je moet dan wel even zoeken, maar dat neem ik dan maar voor lief. Ook is er plek voor briefgeld. Helaas is er geen vakje voor kleingeld. Aan de ene kant maar goed, want als ik kleingeld heb, dan geef ik het meteen uit. Bovendien kun je tegenwoordig overal pinnen, dus kleingeld heb je eigenlijk niet nodig.

 photo IMG_1613a.jpg

Je hebt de wallet in het babyroze (salmon)- en blauw (aqua) en in het zwart (black). Hij heeft niet alle gemakken van een ‘echte’ portemonnee, maar dat maakt het uiterlijk helemaal goed. Ik vind hem echt heel erg leuk en ik ben er heel blij mee!

De fab. wallet kost €47,95. Sowieso vind je nog veel meer iPhone 5 hoesjes op iPodhoes.nl.

Wat vind jij van de wallet? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 25 juni 2014 / 07:45

  Hij is heel mooi! Ik heb de pouch en nog steeds ben ik daar heel blij mee! :-)

 2. 25 juni 2014 / 08:44

  Hahahaha mama portemonnee! Het was ook echt een mama portemonnee, mijn mama had er ook één. Ik vind deze portemonnee wel erg mooi, hij is lekker subtiel! Ik heb een FAB. en die is best groot en onhandig, maar deze ligt lekker in de hand.

  • Tedje
   Auteur
   25 juni 2014 / 23:12

   Ja klopt, je kunt hem makkelijk vasthouden :) Hahaha ik vond het wel meevallen hoor, het mamagehalte ;)

 3. 25 juni 2014 / 21:23

  Ik vind ‘m prachtig! Hij lijkt me ook zeer handig, omdat je er nog wat andere dingetjes bij kan doen

 4. 26 juni 2014 / 13:12

  Prachtige kleur en ook de studs vind ik heel erg leuk, toch vind ik het wel een heel groot nadeel dat hij geen kleingeld vakje heeft….jammer!

  Groetjes Petra

 5. 30 juni 2014 / 17:21

  Wauw, die is mooi! Wel een beetje aan de dure kant voor mij. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *