Face Of The Day: Kiko

Face Of The Day: Kiko

In mijn artikel over de producten van Kiko vroeg Danique of ik een look wilde maken met deze producten. Dat leek mij een erg goed idee, dus ik ging aan de slag! Benieuwd naar het resultaat en naar de producten die ik gebruikte? Klik dan verder!


Eerst smeerde ik mijn gezicht in met een crème van Clinique en daarna bracht ik een oogschaduwbasis aan. Vervolgens bracht ik nr. 124 van Kiko aan over het gehele ooglid. Nummer 125 kwam in de crease, hiervoor gebruikte ik de blendigkwast. Als extra finishing touch bracht ik nr. 04 van Kiko aan over mijn ooglid, voor een glittery effect. Ik gebruikte de highlighter van Smashbox als highlighter onder mijn wenkbrauwen en op mijn jukbeenderen. Daarna bracht ik bronzer en blush aan. Last but not least: de lipstick van Kiko.Producten die ik heb gebruikt:
– Dagcrème van Clinique: Total Turnaround
– Blush van Sephora: Grenat lumière romantic rose nr. 10
– Highlighter van Smashbox: Artificial light
– Bronzer van Clinique: True Bronze Pressed Powder Bronzer nr. 04 Sunswept
– 3 oogschaduws van Kiko: Highly Pigmented Eye Shadwo nr. 124 en 125, Colour Sphere Eyeshadow nr. 04
– Lipstick van Kiko: nr. 63
– 2 kwasten van de Hema
– 2 kwasten van Estée Lauder

Wat vinden jullie van de look? En zal ik vaker een Face of the Day maken?
 Liefs,
Tedje

Volg:

7 Reacties

  1. 5 november 2011 / 12:14

    Wauw ziet er echt mooi uit, mooie foto’s ook! Jou ogen zijn mooi opgemaakt!

  2. 5 november 2011 / 17:36

    Ziet er erg mooi! De producten van Kiko zijn er fijn vind ik. Ik vind het leuk om vaker een FOTD te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *