Favoriete beautyproducten van 2011

Favoriete beautyproducten van 2011

2011 was het jaar dat ik mijn beautyblog begon. De laatste drie maanden is mijn interesse voor make-up enorm gegroeid. Mijn stash is dan ook beetje bij beetje aan het groeien. Vandaag wil ik aan jullie mijn favoriete beautyproducten van 2011 laten zien. Benieuwd?

Too Faced Natural Eye Palette – Dit palette gebruik ik bijna dagelijks. Er zitten perfecte kleuren in voor mij: aardetinten. Het pigment van de oogschaduwen is ook echt super! Favoriete kleuren zijn: eigenlijk alles behalve Nude Beach (de ene met heel veel glitters). De glitters blijven niet goed zitten en vallen op je gezicht, dat is het enige jammere van het palette, maar de rest van de kleuren zijn helemaal goed.Sleek Au Naturel Palette – Jullie hebben hem al een paar keer voorbij zien komen de afgelopen weken. Ik heb hem pas net, maar dit is zeker een van mijn favorieten! Weer een paletje met aardetinten, daar hou ik van! Decubal Dagcrème SPF 15 – Hierover hebben jullie al iets meer kunnen lezen, maar wat ben ik blij met dit product. Ik gebruik het echt iedere dag en als ik de crème een keer vergeten ben mee te nemen, schiet ik in de stress. Ik kan niet meer zonder dit product! Het is heel erg fijn voor mijn droge huid en ik smeer mijn gezicht er meerdere malen per dag mee in. 
Decubal Nachtmasker – Elke avond voor het slapengaan smeer ik mijn gezicht in met deze crème, heerlijk! Het biedt mijn huid een extra verzorging voor ’s nachts. Sinds ik deze crème heb, heb ik hem elke dag gebruikt dus hij begint al snel op te raken. Clinique Take The Day Off Makeup Remover – Deze remover gebruik ik elke dag om mijn oogmake-up eraf te halen. Ik vind Clinique een heel fijn product: het irriteert niet. Bij de meeste make-up removers wordt mijn huid snel geïrriteerd en rood, dat wil ik natuurlijk niet. Bij deze remover heb ik daar geen last van, ideaal! Ik heb ook nog een klein flesje hiervan, deze gebruik ik als ik bijvoorbeeld naar mijn vriend ga. Clinique True Bronze Pressed Powder Bronzer 04 Sunswept – Deze bronzer gebruik ik bijna dagelijks! In de winter is mijn huid altijd een beetje witjes, en dan vind ik het mooi om mijn gezicht een beetje kleur te geven. Dat doe ik met deze bronzer van Clinique! Ik heb de pan al geraakt, dat zegt heel wat! Sephora Grenat Lumière Romantic Rose nr. 10 Blush – Deze blush heb ik nog niet heel erg lang maar ik gebruik hem heel vaak! Het is een fijne, roze blush die ik altijd lichtjes aanbreng op mijn jukbeenderen. Pupa Lash Mascara Energizer – Deze mascara is een van mijn favorieten van dit jaar, omdat de mascara mijn wimpers echt lekker lang en vol maakt! Ook vind ik het borsteltje fijn werken, en dat is niet bij iedere mascara zo!Clinique duo oogpotlood: 15. cocao shimmer en 06. starry plum – Dit oogpotlood duo bestaat uit een bruin/bronzige kleur en een paarse kleur. Het zal niet heel lang meer duren voordat ik nummer 15 heb opgemaakt!Too Faced Shadow Insurance – Over dit product ben ik heel enthousiast. Voorheen gebruikte ik altijd een beetje foundation of concealer onder mijn oogschaduw, maar dat werkte natuurlijk voor geen meter. De Shadow Insurance is echt een geweldig product: je oogschaduw blijft écht lang zitten en het gaat niet in de lijntjes van je ogen zitten. Hoe ideaal! Sephora lipgloss Miami Pink nr. 13 – Deze gloss is echt heel fijn, hij plakt wel een beetje maar dat geeft niet. Het is een prachtige kleur met glittertjes erin: perfect bij een zwaardere ooglook maar ook bij een naturelle look. Catrice Liquid Liner 010 Dating Joe Black – Dit jaar heb ik 3 liquid liners van Catrice gekocht en ze bevallen me allemaal even goed! Je kunt er heel precies mee werken en als je een heel dun lijntje wil zetten, kan dat ook! Sephora Express nail polish remover – It’s terrific! En dat is niet gelogen. Wat een fijn product is dit. Niet meer dat eeuwige geklooi met watjes en nagellak remover uit een onhandig potje. Dit is de oplossing. Je stopt je vinger erin, een paar keer draaien en tada! Weg nagellak.

Wat zijn jullie favoriete beautyproducten van 2011? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. Danique
  30 december 2011 / 09:06

  Wat leukkk. Die nagellakremover moet ik ook binnenkort even kopen !:) heb al meer goeds gehoord

 2. 30 december 2011 / 10:09

  Ik blijf benieuwd naar de decubal producten, haha ;-) Mijn favoriete beautyproducten zijn:
  – Rimmel stay matte foundation, eindelijk een foundation waardoor het niet lijkt alsof ik foundation op heb maar mijn huid toch een oppepper heeft.
  – MAC mineralize skinfinish in rose quartz, love it!
  – MAC Lip erase.
  – MAC Viva glam lipstick in Cindy Lauper.
  – Catrice Berlin palette.
  Nu nog een leuke bronzer en ik ben compleet, haha. Mascara en eyeliner heb ik nooit favorieten van omdat ik elke 3 maanden een nieuwe probeer.

 3. 30 december 2011 / 11:05

  Zo leuk vind ik dit om te lezen! De producten klinken fijn en bekend in de oren, kende alleen decubal (ofzo) nog niet! xx

 4. 30 december 2011 / 12:39

  Leuke producten! Het Too Faced natural eye paletje heb ik ook, ben er ook heel happy mee!

 5. 31 december 2011 / 15:32

  1 van mijn favo’s is het Berlin palette van Catrice. Ook de Miss Piggy Reloaded van Catrice is de pérfecte roze nagellak.
  Verder ben ik fan van de roze beautyblender =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *