Favoriete covers

Favoriete covers

 photo Schermafbeelding2013-11-03om130612a.jpg

Ik ben dol op covers, soms vind ik ze zelfs beter dan het origineel. Ik speur YouTube af om nieuwe cover talenten te ontdekken. Vandaag een greep uit mijn favoriete covers!

Mirrors – Justin Timberlake gecoverd door Boyce Avenue ft. Fifth Harmony. In april ga ik naar Justin Timberlake dus ik ben me al lekker aan het ‘voorbereiden’ door al zijn nummers te luisteren. Mirrors vind ik een prachtig nummer. Toen ik deze versie van Boyce Avenue (een van mijn favoriete cover artiest) kreeg ik spontaan kippenvel. Oh wauw!

Fix You – Coldplay gecoverd door Boyce Avenue ft. Tyler Ward. Fix You is een van mijn favoriete nummers van Coldplay en wederom covert Boyce Avenue deze weer steengoed. Prachtig!

Royals – Lorde gecoverd door Kina Grannis. Ik hoorde Royals voor het eerst op de radio gecoverd door de Nederlandse Krystl, daarna hoorde ik het origineel pas. Maar toen ik deze versie van Kina Grannis hoorde, wist ik dat dit mijn favoriete uitvoering was van het nummer! Kina Grannis is samen met Boyce Avenue mijn favoriete cover artiest.

Britney Spears – Oops, I did it again gecoverd door Julia van der Toorn. Sinds ik deze auditie bij The Voice of Holland zag, heb ik dit liedje echt heel vaak geluisterd. Wat een heerlijke stem heeft Julia zeg! Het lijkt op de versie zoals Kina Grannis hem ook een keer heeft gecoverd.

Backstreet Boys – I Want it That Way gecoverd door Boyce Avenue. Om het af te leren ;) Een van mijn favoriete covers van Boyce Avenue. Heerlijk zo’n oud nummer, echt jeugdsentiment!

Vinden jullie covers ook zo leuk? En als je nog een tip hebt over een artiest of nummer, laat dat dan zeker even weten in de comments!

Liefs van Tedje

Volg:

16 Reacties

 1. Lynn
  6 november 2013 / 15:02

  Laatst hoorde ik een versie van man in the mirror (MJ) op de belgische radio, maar kan hem nergens vinden! Heb wel een tip gekregen van een vriendin, ook man in the mirror (MJ) van James Morrison :) helemaal top!

  • Tedje
   Auteur
   6 november 2013 / 17:49

   Die ga ik zeker eens beluisteren, thanks voor de tip!

 2. 6 november 2013 / 18:27

  Ik luister nooit zoveel covers omdat ik te lui ben om ze op te zoeken (een titel onthouden is al genoeg) en ik het origineel vaak wel fijner vind omdat het zo origineel is, zonder gepraat aan het eind en dat soort dingen. Ondanks dat vind ik sommige nummers wel opeens veel leuker door iemand anders! Boyce Avenue en Kina Grannis zijn ook mijn favorieten als ik dan eens covers luister :) Je artikel kwam trouwens niet op Bloglovin’, heel raar!

  • Tedje
   Auteur
   6 november 2013 / 19:32

   Echt niet? Mehhh, wat stom! Ik hoorde van meer bloggers dat er problemen waren met Bloglovin’!

 3. 6 november 2013 / 20:01

  Boyce Avenue is echt zó goed! Ook mijn favoriete covers :)

 4. 6 november 2013 / 20:05

  Wrecking Ball (Miley Cyrus), Impossible (Shontelle) en Hometown Glory (Adele) van James Arthur :)
  x

  • Tedje
   Auteur
   6 november 2013 / 20:06

   James Arthur kende ik nog niet. Dankjewel voor de tip, Melissa! Die ga ik eens even opzoeken op YouTube.

 5. 7 november 2013 / 11:38

  Ik ben ook erg fanvan Boyce Avenue! Fast Car vind ik ook een mooie cover :)

 6. 7 november 2013 / 16:07

  Boyce Avenue is echt goed, ik vind hun van Mirrors ook echt heel leuk! Liefs!

 7. Dirk
  8 november 2013 / 12:13

  Douwe Bob Posthuma met Wrecking Ball. En anders gewoon via giel.vara.nl, daar is een schatkamer met covers te vinden.

 8. 8 november 2013 / 15:38

  Dat hebben we dan gemeen! Ik vind covers ook heel fijn, een aanrader is he Youtube kanaal van Kurt Schneider. En iemand die niet altijd covert maar geweldig is is Sam tsui , met bv worth it, Me without You en Shadow.

  • Tedje
   Auteur
   8 november 2013 / 18:16

   Ja hem volg ik ook op YouTube! Hij heeft soms echt goede covers inderdaad!

 9. Joyce
  12 november 2013 / 11:40

  Echt goed die boyce!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *