Mijn favoriete parfums van dit moment

favoriete-parfum

De laatste keer dat ik over parfum schreef was afgelopen zomer. Hoog tijd om daar verandering in te brengen, want ik heb een paar mooie nieuwe aanwinsten die ik met jullie wil delen. Dit zijn mijn favoriete parfums van dit moment! 

favoriete-parfum-3

Michael Kors Wonderlust

Met stip op nummer 1 staat Wonderlust van Michael Kors, een nieuwe geur die vorig jaar is uitgebracht. Wonderlust ruikt bloemig en fruitig tegelijk. Door de topnoten amandelmelk en bergamot wordt de geur heel zacht, maar de basisnoot sandelhout maakt de geur ook wat zwaarder. In het hart vinden we de vanillebloem en dat zorgt voor een warme, zoete geur. Wonderlust is op dit moment mijn everyday geur, de geur die ik het meest draag! En het is een eau de parfum, dus de geur blijft de hele dag hangen. Vinden jullie de flacon trouwens ook zo mooi? Staat erg mooi op mijn badkamer :-) Dit parfum van 30ml kost €54,00.

favoriete-parfum-2

s.Oliver For Her

Kijk nou hoe schattig deze flacon is? Het ultieme vrouwenparfum: roze met een strik. De topnoten zijn roze peper, lychees en bergamot. In het hart vind je Turkse ros, pioenroos en magnolia. De basis bestaat uit amber, muskus en iris. Een typische bloemige geur en ik vind hem erg lekker! Een perfecte geur voor overdag: niet te zwaar, maar lekker fris en bloemig. Daar houd ik wel van! Ook is dit parfum erg betaalbaar: €20,99 voor 30ml.

favoriete-parfum-4

Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Plum & Honey

Als ik zin heb in een aparte en niet alledaagse geur, ga ik voor de 4711 Acqua Colonia Plum & Honey. De flacon van dit parfum vind ik echt prachtig. Heel chic en retro! Plum & Honey ruikt ook daadwerkelijk naar pruim en honing. Deze geur blijft niet zo lang hangen, bijsprayen is dus wel nodig. Deze geur is ook ontzettend geschikt als interieurparfum. Twee vliegen in een klap dus, en dat voor een betaalbare prijs! Dit parfum kost €19,95 voor een flesje van 50ml.

Wat is jouw favoriete parfum van dit moment? 

Liefs,
Tedje

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen van een merk of bedrijf 

Volg:
Delen:

10 Reacties

 1. 18 januari 2017 / 11:02

  Oeh die van S. Oliver klinkt onwijs lekker en is nog lekker betaalbaar ook!

 2. 18 januari 2017 / 11:19

  Ik kende ze alle drie niet, maar vooral Michael Kors en Acqua Colonia klinken heerlijk! Die ga ik snel even ruiken. Malou x

  • Tedje
   Auteur
   18 januari 2017 / 11:52

   Leuk! Ben heel benieuwd wat je ervan vindt :-) Ik vind die van Michael Kors echt super lekker!

 3. 18 januari 2017 / 11:55

  Die van S. Oliver ontving ik ook, prachtig flesje! Ik ben zelf niet zo’n fan van de zoetere en bloemige geuren, maar kan me voorstellen dat je het wel fijn vindt!

 4. 18 januari 2017 / 16:32

  Het klinkt eigenlijk allemaal wel lekker! Ik vind het flesje van die van S. Oliver het mooist :)
  Ik gebruik al een hele tijd hetzelfde parfum, Anaïs Anaïs van Cacharel.

 5. 18 januari 2017 / 16:38

  Ik heb er twee van 4711 en ben daar heel blij mee

 6. 18 januari 2017 / 21:21

  Ik ken ze geen van drie, maar aangezien ik wel van de bloemen parfum ben ga ik ze meteen even noteren. Ik moet namelijk hoognodig nieuwe luchtjes kopen.

 7. 19 januari 2017 / 19:31

  Ik gebruik op dit moment een geur van H&M die ik erg lekker vind, maar Thierry Mugler Alien blijft mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *