Mijn favoriete plek in ons appartement

IMG_56951

Op het moment dat we ons huidige appartement voor de eerste keer gingen bezichtigen, wist ik het gelijk: dit werd het. Een van de redenen waardoor ik op slag verliefd was? De vensterbank! Ik zeg al heel lang: als ik ‘later’ een eigen huis heb, wil ik zo’n vensterbank waar je in kunt zitten. 

Een van de eerste dingen die tevoorschijn kwamen uit de verhuisdozen waren deze oranje kussens. Alsof mijn moeder mijn gedachten kon lezen, legde ze de kussens in de vensterbank. Ik zit er regelmatig te lezen of gewoon uit het raam te kijken. Zo fijn!

IMG_57991

Onze vensterbank is behoorlijk functioneel. Ik zit er dus regelmatig in om te lezen, te genieten van de zon of juist om te luisteren naar de regendruppels die tegen het raam tikken, maar bijna alle foto’s die ik maak, worden ook in de vensterbank gemaakt. Het is een super lichte, witte plek en dat vind ik altijd mooi voor foto’s. Daarnaast vind ik het ook leuk om de vensterbank steeds anders in te delen en te decoreren. De oranje kussentjes liggen altijd in de hoek, maar gelukkig heb ik twee (!!) vensterbanken om te decoreren. Genoeg plek voor mooie spulletjes dus.

IMG_5646IMG_5664

Dit tijdschriftenrek is van het merk Ferm Living. Ik ben een ontzettende tijdschriftenliefhebber, dus wat een ideaal accessoire is dit! Normaal slingerden er tijdschriften door het hele huis, maar nu kan ik ze allemaal opbergen in dit stijlvolle Square tijdschriftenrek. Het rek kun je niet alleen gebruiken voor tijdschriften, maar bijvoorbeeld ook voor post en boeken. Ik vind het een handig ding, want bij ons slingeren er regelmatig brieven, tijdschriften en andere papieren rond. De paperassen die weg kunnen, gooi ik direct weg, maar soms moet je dingen even bewaren, maar waar laat je het in hemels naam? Dan is zo’n stijlvol rek helemaal niet verkeerd! Dit design tijdschriftenrek is ontworpen door Trine Andersen en past helemaal in ons interieur. Stijlvol, klassiek, zwart en strak! Daar houd ik wel van. Het rek zet ik soms in de vensterbank, maar hij staat ook mooi ernaast, op de grond.

IMG_5803

Echte eyecatchers op onze vensterbank zijn ook deze twee glazen vazen! De nepbloemetjes passen perfect bij de kussens en het ziet er zo leuk uit samen! Met Kerstmis had ik rode kerstballen in de lege vaas gedaan en dat zag er ook erg feestelijk uit.

IMG_57741

Wat vinden jullie van een vensterbank waar je in kunt zitten? 

Liefs,
Tedje

Dit is een gesponsord artikel. 

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 9 maart 2017 / 06:29

  Jaa, dit is ook echt mijn droom voor mijn toekomstige huisje. Het lijkt me zo fijn om voor het raam te kunnen zitten met een boek of tijdschrift. Mooi plekje heb je ervan gemaakt!

 2. 9 maart 2017 / 07:43

  Wat een heerlijk leesplekje zeg! Ik zag het al op de foto’s toen jullie het huis kochten.. echt ideaal! Ik hoop dat je er veel mooie boeken mag lezen. :)

 3. fred
  9 maart 2017 / 09:34

  mooie serie foto’s Teddl!

 4. 9 maart 2017 / 12:15

  Ik kan geloven dat je daar graag zit! Zo’n vensterbank – of nog beter, een erkerraam! – zou ik ook ooit dolgraag in huis hebben.

 5. 9 maart 2017 / 12:58

  Superleuk! Die kussentjes met de vazen en nepbloemen zijn zo tof. En inderdaad een ideale plek voor foto’s. Wil ik ook wel later! Malou x

 6. 9 maart 2017 / 14:59

  Dit is inderdaad een erg leuk plekje om te lezen!

 7. 9 maart 2017 / 15:15

  Door Hillary Duff wilde ik ook later (als ik groot ben) zo’n vensterbank.. heerlijk!

 8. carola donkelaar
  9 maart 2017 / 18:30

  superrrr leuk!
  ik heb een frans balkon en een schommelstoel ook heerlijk :)

 9. 11 maart 2017 / 12:04

  Ziet er super leuk uit! Echt leuk lijkt me dat, om in je vensterbank te kunnen zitten en een beetje naar buiten te kunnen kijken :)

 10. 14 maart 2017 / 17:17

  Mooie foto’s van je favoriete hoekje!!

 11. 16 maart 2017 / 19:11

  Wat een leuke foto’s! Ik heb ook zo’n vensterbank, alleen woon ik aan een drukke straat waardoor ik te afgeleid wordt door wat er buiten gebeurt (trams, verkeer, mensen) om verdiept te raken in een boek. Maar je hebt wel een supermooi plekje gemaakt ervan zeg. En ik ga meteen even dat tijdschriften rek checken. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *