Mijn favoriete series op Netflix

netflix-series

Oh, wat zou ik toch zonder Netflix moeten? Er gaat (bijna) geen week voorbij zonder dat ik een film of een aflevering van een serie op Netflix heb gekeken. Tijd om vandaag mijn favoriete series van Netflix met jullie te delen! 

Gossip Girl

Met stip op nummer één staat toch wel Gossip Girl. Deze serie heb ik nu twee keer helemaal (ja, alle afleveringen) gezien, en het blijft leuk. Ik kan nooit genoeg krijgen van de romances tussen Nate, Blair, Chuck, Serena en Dan. En dan nog maar te zwijgen over hun fantastische kleding en de geweldige locaties in New York (wanneer mag ik ook naar NY?).

gilmore-girls-netflix

Gilmore Girls

Ik ben sinds een tijdje Gilmore Girls aan het kijken. Ik had deze serie nog nooit gezien, maar omdat er een vervolg werd uitgebracht (A Year in the Life), werd ik toch wel nieuwsgierig. Ik ben inmiddels al bij seizoen 4 aanbeland en ik moet zeggen dat ik het echt heel leuk vind! Ik moest eerst even inkomen, maar het is érg verslavend kan ik je zeggen en het wordt steeds leuker.

Dexter

Samen met mijn vriend kijk ik Dexter en ó wat is het een leuke en spannende serie! We zijn nu bij seizoen 6 (hierna dus nog 2 seizoenen te gaan) en we racen er echt als een speer doorheen. In plaats van een film kijken we nu soms twee of drie afleveringen van Dexter achter elkaar. Echt een aanrader om samen met je vriend te kijken!

riverdale-netflix

Riverdale

Er is pas één aflevering geweest van Riverdale, maar ik ben nu al verslaafd. Het is een kruising tussen Gossip Girl, Pretty Little Liars met een vleugje The Vampire Diaries (zonder vampieren dan). Mocht je benieuwd zijn naar de trailer van de serie om te kijken of het wat voor je is, die kun je hier bekijken. Op vrijdag (vandaag dus!) komt er steeds een nieuwe aflevering online en ik kan niet wachten om hem te gaan kijken.

Modern Family

Samen met mijn vriend kijk ik ook de serie Modern Family. Absoluut geen serie om te bingewatchen, maar we kijken er af en toe eentje tussendoor, een aflevering duurt namelijk maar 20 minuten! Het is een leuke en grappige serie, maar ik denk als je hem snel achter elkaar kijkt, dat het dan wel eentonig wordt. Mijn favoriete personage? Phill natuurlijk ;-)

How I Met Your Mother

Modern Family en How I Met Your Mother worden vaak met elkaar vergeleken, omdat het allebei series zijn met afleveringen van 20 minuten. Toch vind ik ze erg verschillend. HIMYM is wat dynamischer en afwisselender en leent zich daardoor makkelijker voor een bingewatchsessie :-)

Sherlock

Qua duur van de serie is het eigenlijk geen serie meer, maar een film! Een aflevering duurt soms wel anderhalf uur en hiervoor moet je dus echt even gaan zitten. Sherlock komt een keer in de twee jaar met een nieuw seizoen en het is zó goed, spannend en leuk tegelijk! Ook weer zo’n serie om samen met je vriend te kijken. Ik heb het nieuwe seizoen nog niet gezien, maar daar gaat heel binnenkort zeker verandering in komen.

vampire-diaries-netflix

The Vampire Diaries

Ik dacht dat ik de serie The Vampire Diaries nooit leuk zou vinden, maar het tegendeel is waar! Ik ben geëindigd bij seizoen 5 en dat betekent dat ik heel seizoen 6 nog te goed heb op Netflix. De app Mijn Serie (handig als je veel series volgt, net als ik) geeft echter aan dat ik nog 54 afleveringen te gaan heb van deze serie. Dat komt omdat niet alle seizoenen op de Nederlandse Netflix staan. Nog even geduld hebben dus!

Pretty Little Liars

En dan als laatste: Pretty Little Liars. Een serie waar ik een haat-liefdeverhouding mee heb. Het laatste seizoen vond ik weer super spannend, maar in de seizoenen ervoor had ik wel eens zoiets van: wanneer komt hier een eind aan? Desalniettemin wil ik deze serie afkijken, want eerlijk is eerlijk, ik ben zo ongeveer opgegroeid met deze serie en hij kán heel goed zijn.

Wat is jouw favoriete serie op Netflix? 

Liefs,
Tedje

Volg:
Delen:

20 Reacties

 1. Babette
  3 februari 2017 / 12:24

  White collar
  Ben echt totaal verslaafd. 😍

  • Tedje
   Auteur
   3 februari 2017 / 13:20

   Ah, die heb ik nog nooit gezien, maar hoor van veel mensen dat die ook erg goed is!

 2. 3 februari 2017 / 12:30

  Wooow ik kende Riverdale nog niet en na de trailer gezien te hebben weet ik het zeker: ik MOET deze zien! PLL heb ik al volledig gezien en ik ben overigens ook in Gilmore Girls bezig! (ik ben ook bij seizoen 4) Ik vind het echt een hele leuke serie. <3 Ik hoop we dat ik a year in the life net zo leuk zal vinden als deze serie, want ik hoor veel negatieve reacties erop..

  • Tedje
   Auteur
   3 februari 2017 / 13:22

   Leuk, veel plezier met kijken :-) Ik ben ook benieud naar A Year in the Life, laten we inderdaad hopen dat het niet zo tegenvalt!

 3. 3 februari 2017 / 13:00

  Ik sla dit bericht op, want ik ben op zoek naar nieuwe series om te volgen! Leuke foto’s heb je ook gemaakt! =D

  • Tedje
   Auteur
   3 februari 2017 / 13:21

   Ah, leuk Silke! Ben benieuwd welke series je allemaal gaat kijken. En thanks!!

 4. 3 februari 2017 / 13:51

  Ik ben ontzettend benieuwd naar Riverdale! Gossip Girl vind ik ook echt geweldig en Modern Family is de heerlijkste serie ooit. Ik moet daar altijd zo om lachen! Malou x

  • Tedje
   Auteur
   3 februari 2017 / 16:04

   Riverdale is echt een dikke aanrader! Moet je echt gaan kijken :-)

 5. 3 februari 2017 / 14:07

  Gilmore Girls en Gossip Girl vond ik allebei zo leuk! Jammer dat ik nu alles al gezien heb… Ik ben wel benieuwd naar Riverdale!

  • Tedje
   Auteur
   3 februari 2017 / 16:05

   Dat vind ik ook altijd zo jammer als ik een serie af heb. Maar bij Gossip Girl begon ik gewoon weer van voor af aan :-)

 6. 3 februari 2017 / 15:41

  PLL, herkenbaar. Soms is het zo ontzettend slecht, maar daarna is het weer erg spannend! Vervelend dat ze het zo gruwelijk lang rekken, haha!
  Ik heb Gilmore Girls vroeger ook nooit gezien, afgezien van wat random afleveringen op tv. Heb álles er op veel te korte tijd doorgedraaid omdat ik op tijd klaar wou zijn voor A Year in the Life. O:-)

  • Tedje
   Auteur
   3 februari 2017 / 16:05

   Wat je zegt over PLL: I totally agree! Haha en over Gilmore Girls: oepsie! ;-)

 7. 3 februari 2017 / 16:34

  Riverdale kijk ik tegenwoordig ook, nieuwe aflevering ga ik zo lekker kijken! Gossip Girl blijft fantastisch, en PLL en TVD kijk ik ook. Daarnaast kijk ik ook Suits (love it), Elementary en Hawaii five 0

  • Tedje
   Auteur
   6 februari 2017 / 09:24

   Suits heb ik ook gezien! Zo jammer alleen dat er nog steeds geen nieuw seizoen op staat!

 8. 3 februari 2017 / 20:11

  Ah riverdale! Net de tweede aflevering gezien en het is zo goed en spannend :)

  • Tedje
   Auteur
   6 februari 2017 / 09:25

   Echt he! Ik vind het ook zo spannend en verslavend! Kan niet wachten tot het vrijdag is, haha!

 9. 4 februari 2017 / 12:08

  Ik heb de eerste aflevering van Riverdale ook gezien en ben al helemaal fan. Ik hoop dat de volgende afleveringen ook zo goed gaan zijn :) Ben benieuwd :)

  • Tedje
   Auteur
   6 februari 2017 / 09:25

   Ik ben ook super benieuwd :-) Leuk dat iedereen zo enthousiast is over Riverdale!

 10. 4 februari 2017 / 16:45

  Ik ben ook echt op netflix en kan zo verslaafd zijn aan serie’s kijken.
  Iedereen is erg enthousiast over riverdale, dus daar ga ik ook maar is aan beginnen.
  Hihi.

  Liefs, Nathalie

 11. 16 februari 2017 / 09:03

  Ah ik hoorde al veel goeds over riverdale. Toch maar eens even kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *