Favorieten – April 2015

 photo IMG_6533a.jpg

Ik kan er met mijn verstand niet bij dat het alweer mei is. De tijd gaat zo ontzettend snel. Ik heb het idee dat als ik nog twee keer met mijn ogen knipper we alweer aan het kerstdiner zitten. Maar goed. Eerst maar eens kijken naar de producten die ik de afgelopen maand veel heb gebruikt.

 photo IMG_6542a.jpg

 photo IMG_6541a.jpg

Op het moment dat ik dit type (zondagmiddag 3 mei) is het grauw, grijs en regent het. Niet echt lenteweer dus, maar toch ben ik al goed bezig om mijn benen jurkjesproof te maken. Het feit dat mijn enkels alweer zichtbaar zijn de laatste tijd, omdat ik gympen draag in plaats van laarzen, zegt al genoeg. Nu moet je écht je benen scheren en je huid goed verzorgen! De scrub die ik veel heb gebruikt is de Milk & Honey Salt & Oil Scrub van Seacret. Ik gebruik meestal fijne scrub, maar ik wist niet dat grove scrub ook zo fijn kon zijn! De scrub bevat grove zeezoutkorrels met lekker veel olie, waardoor mijn huid zacht wordt. De zouten en de mineralen die in deze scrub zitten komen uit de Dode Zee. De scrub is ook nog eens dierproefvrij en bevat geen parabenen. Is er ook een nadeel? Ja, de scrub kost €55. Een flinke duit dus, maar als je jezelf eens lekker wil verwennen met een mooie en fijne scrub, zou ik deze zeker aanraden!

 photo IMG_6545a.jpg

Tsja, moet ik hier nog meer over zeggen? Daisy van Marc Jacobs is gewoon een heerlijk parfum en de laatste tijd gebruik ik hem weer iedere dag. Alleen de flacon al. Zucht!

 photo IMG_6547a.jpg

Sinds ik de MAC Peaches blush heb, gebruik ik hem zo ongeveer iedere dag. No joke. Dat is nu ongeveer een jaar en hij ziet er nog steeds bijna als nieuw uit. Hoe kan dat? Een nagellakje waar ik de laatste tijd ook fan van ben is Apricot Touch van Alessandro. Niet alleen een prachtig kleurtje, maar hij blijft ook nog eens meer dan een week perfect op mijn nagels zitten. Win win!

 photo IMG_6549a.jpg

De paletten van Sleek blijven favorieten in mijn stash. Zo ook het Sleek Oh So Special palette. Ik gebruik de tweede, vierde en de laatste kleur van de bovenste rij (Organza, Gift Basket en Celebrate) heel veel. En eigenlijk de matte highlighter (Bow) ook. Prachtig palette en je kunt er lekker veel verschillende looks mee maken.

 photo IMG_6550a.jpg

Sinds kort in mijn kwastenbakje: de MAC 217. “Heb je die nog niet???” Vroeg Sharon verontwaardigd toen ik haar mededeelde dat ik de 217 wilde kopen. Nee. Die had ik nog niet. Nu wel dus en ik kan er niet meer zonder. Hij pakt kleuren beter op dan mijn andere kwasten en hij blendt als een malle! Ook perfect geschikt om kleuren mee aan te brengen op je bewegende ooglid. Als je een fijne kwast wil en je bent bereid om er wat meer centen voor neer te leggen: MAC 217 is your answer. In mijn tas zit de laatste tijd een lipgloss van Oriflame: Very Fuchsia. Lijkt een knallend kleurtje. Dat kan hij ook zijn, maar ik breng hem heel subtiel aan!

 photo IMG_6551a.jpg

Mijn grote vriend van de laatste tijd in de badkamer is de bodylotion van The Body Shop uit de Fuji Green Tea collectie. Ook een favoriet bij mijn moeder en zusje, want de lotion gaat hard! Een heerlijk frisse geur!

Wat zijn jouw favoriete producten van de laatste tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

7 Reacties

 1. 6 mei 2015 / 05:36

  Meid, wat een prachtige favorieten! Het geurtje Daisy van Marc Jacobs is inderdaad al prachtig vanwege flacon. Hmm, de scrub lijkt me zalig. Al hangt daar een flink prijskaartje aan. Ik wil heel graag nog iets uit de lijn Fuji Green van The Body Shop kopen, maar ik heb een no buy op de body butters en douchegels van dit merk. Mijn stash puilt namelijk uit met deze producten. Hopelijk kan ik het volhouden, haha! Ik wens je een fijne dag, liefs Marloes

  • Tedje
   Auteur
   6 mei 2015 / 11:47

   Dankjewel Marloes! Tsja, die scrub is inderdaad wat aan de dure kant, maar hij is wel echt heerlijk! Oooh wat lastig van je no buy, maar wel heel goed! Soms kun je beter maar eerst de dingen opmaken die je nog hebt staan ;) Succes!

 2. 6 mei 2015 / 07:51

  Oeeee wat is het geurtje heerlijk, wat een prachtige flacon! Echt mooie favorieten op een rij <3

 3. 6 mei 2015 / 11:29

  Wat heb je weer prachtige favorieten uitgekozen. Ik ben erg benieuwd naar de daisy geur. toch maar eens gaan testen binnenkort :)

  • Tedje
   Auteur
   6 mei 2015 / 11:47

   Ja! Echt een van mijn favoriete geurtjes, hij is zo lekker!

 4. 6 mei 2015 / 11:44

  Wat leuk om te zien! Dat palette van Sleek is prachtig <3

  • Tedje
   Auteur
   6 mei 2015 / 16:47

   Jaa ben er ook nog steeds super blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *