Favorieten van april

Favorieten van april

 photo IMG_0089a.jpg

En april is alweer voorbij. De zomer komt nu wel heel dicht in de buurt! Het leek me weer leuk om mijn favoriete beautyproducten van de maand te laten zien aan jullie. 

 photo IMG_0094a.jpg

De uitgebreide review van deze producten hebben jullie afgelopen week al kunnen lezen. Ik heb er een nieuwe favoriete foundation bij! De Oriflame The ONE IlluSkin foundation is echt super fijn. Ik mix deze lichte variant met een iets donkere kleur. Daarna poeder ik het geheel af met de powder uit dezelfde The One lijn van Oriflame. De foundation geeft een lichte dekking, wat ik erg mooi vind. Ik hou niet zo van geplamuurde gezichten.

 photo IMG_0097a.jpg

Mijn gezicht is weer erg droog door mijn eczeem, dus het is voor mij belangrijk dat ik mijn gezicht een paar keer per dag goed insmeer. De hannah Oxys Genes Juvination Cream heb ik de laatste tijd heel veel gebruikt. Niet alleen tijdens mijn dagelijkse huidverzorgingsroutine (klik!), maar dus ook gewoon gedurende de dag.

 photo IMG_0093a.jpg

 photo IMG_0091a.jpg

Ik heb de Like a Doll blush van Pupa weer herontdekt! Normaal gesproken pak ik mijn Sleek Rose Gold of mijn Kiko blush erbij, maar afgelopen maand heb ik deze blush van Pupa veel gebruikt. Een matte roze kleur zonder al te veel poespas, I like!

 photo IMG_0095a.jpg

Als ‘accentnagel nagellak’ heb ik Makes me Smile van Catrice veel gebruikt. Ik kan nooit kiezen welke nagellak ik op wil doen, daarom vind ik het leuk om nagellak te combineren. Zo lak ik mijn ringvinger vaak in een andere kleur dan de rest van mijn nagels. Bovenstaande combinatie is goed in de smaak gevallen afgelopen maand. Ik ben ook helemaal verliefd op Parka Perfect van Essie.

 photo IMG_0096a.jpg

Ik ben zo iemand die bijna iedere dag een ander parfum opspuit, omdat ik het leuk vind om af te wisselen. In april heb ik de CK One Shock Street Edition er vaak bijgepakt. Niet alleen omdat de verpakking zo mooi is, maar ook omdat hij heerlijk ruikt!

 photo IMG_0100a.jpg

Mijn Pupalash mascara is al enige tijd op, dus ik ben genoodzaakt om andere mascara’s uit mijn stash te pakken. Ik ben erachter gekomen dat de Volume Blast Mascara van Oriflame uit de The ONE collectie wel erg fijn is! Hij heeft een klein borsteltje waardoor je gemakkelijk bij ieder haartje kunt komen. Fijn! Ook ben ik de laatste tijd helemaal into de kleur paars, vooral op mijn ogen. Deze paarse oogschaduw van ARTDECO in de kleur 190 zit in een Eye Designer, waardoor je hem gemakkelijk aan kunt brengen op de rand onder je onderste wimpers. Weer eens wat anders dan standaard zwart of bruin onder je ogen.

Wat zijn jullie favoriete producten van afgelopen maand?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 3 mei 2014 / 10:07

  Fijne favs! De Oriflame poeder en foundation staan bij mij ook hoog op het lijstje!

 2. 3 mei 2014 / 10:52

  Mooie favorieten! De oriflame foundation vindt iedereen zo fijn, die moet ik maar gaan kopen

 3. 4 mei 2014 / 09:10

  De mascara van Oriflame is inderdaad heel fijn!

 4. 4 mei 2014 / 11:20

  Fijne favorieten! De blush van Pupa vind ik heel mooi en ik benieuwd hoe dat parfum ruikt!

 5. 4 mei 2014 / 16:54

  Mooie favorieten! Die foundation staat je inderdaad heel erg mooi, dus kan me voorstellen dat hij favoriet is!

 6. 4 mei 2014 / 22:40

  De parfum ziet er ontzettend leuk uit! Ben erg benieuwd naar de geur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *