Favorieten van de afgelopen tijd

Favorieten van de afgelopen tijd

IMG_0251

Ik maak eigenlijk nooit een artikel met ‘favorieten van de afgelopen maand’. Waarom weet ik niet, daarom dacht ik: misschien is het leuk om mijn favorieten van de afgelopen paar weken/maanden te laten zien aan jullie! Er zitten duurdere producten tussen, maar zeker ook budgetproof dingen! Kijken jullie mee?

Als eerste deze prachtige oogschaduw van Catrice uit de Limited Edition SpectaculART collectie. Dit is nummer 04 Artfully Lustrous. Ik gebruikte deze prachtige shimmery oogschaduw al in deze look. Hij is niet alleen mooi voor op je ogen, binnenste hoeken van je ogen en op het wenkbrauwbot, maar ook prachtig om te gebruiken als highlighter op je wangen!

De Pupa Vamp mascara gebruik ik bijna iedere dag de laatste tijd. Ik vind het een hele fijne mascara die niet klontert, maar ook geen booming effect geeft. Gewoon een prima mascara! Daarnaast gebruik ik ook iedere dag de Lash Brow Designer van Catrice om mijn wenkbrauwen in model te laten zitten. Als ik ’s ochtends wakker word, willen mijn wenkbrauwen wel eens heel raar zitten namelijk! Verder heb ik weer een product ontdekt dat ik al een tijdje niet meer had gebruikt. Dit is de Liquid Liner van Catrice in de kleur 040 Go, Get Bronzed. Een hele mooie eyeliner als je een keer geen zin hebt in zwart. Deze tutorial maakte ik een hele tijd geleden en daar gebruikte ik de eyeliner ook!

Dan de prachtige Catrice blush uit de Limited Edition Revoltaire collectie. Helaas niet meer te koop :( Ik gebruikte de blush ook in deze tutorial. Ik vind hem zo mooi! Ik denk dat ik binnenkort pan ga raken van deze Paula’s Choice bronzer. Deze bronzer is in deze tijd van het jaar precies goed om te shapen! In de zomer gebruik ik deze bronzer over mijn gehele gezicht.

Het prachtigste palette uit mijn make-up stash: het Naked 2 palette van Urban Decay. Ik ben nog steeds aan het experimenteren met allerlei kleuren en ik ben erachter gekomen dat je echt héél veel combinaties kan maken. Zo leuk en de kleuren zijn allemaal even prachtig en even gepigmenteerd.

Dan twee nagellakjes. Iedere keer als ik mijn nagels lak, bedek ik ze met een laagje Essie basecoat. Mijn nagellak is nog nooit zo goed blijven zitten! Een kleur die ik veel heb gedragen afgelopen tijd is de kleur Agra uit de Magical India collectie van W.I.C. by Herôme. Ik mocht van mezelf maar één lakje kiezen om aan jullie te laten zien, maar stiekem vind ik Pune en Jaipur uit deze collectie ook prachtig! Samara uit de Stylish Russia collectie is ook een prachtig lakje! Ik kan gewoon niet kiezen!

Twee heerlijke producten van The Body Shop! Ik ben verslaafd aan de Mango en de Shea Body Butter, maar ik heb nu de Olive Body Butter op mijn nachtkastje gezet en daarmee smeer ik mijn benen lekker in voor ik ga slapen. Oeeh wat ruikt deze ook heerlijk! Daarnaast heb ik de Ginger Sparkle Hand Lotion naast mijn laptop staan, waar ik mijn handen ongeveer ieder uur mee insmeer. Ik kan maar geen genoeg krijgen van deze geur!

Als laatste heb ik LOUD van Tommy Hilfiger weer herontdekt. Een wat zwaardere geur, perfect voor deze tijd van het jaar. Ik heb dit geurtje met kerstmis gekregen, dus iedere keer als ik dit parfum opspuit, moet ik aan kerst denken! Hebben jullie dat ook? Dat jullie bepaalde parfums associëren met bepaalde gelegenheden of personen? Ik heb dat echt heel erg!

Goed, dat waren de producten die ik de afgelopen tijd intensief heb gebruikt. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien!

Welke producten gebruik jij de laatste tijd heel veel?

Liefs van Tedje

 

 

Volg:
Delen:

32 Reacties

 1. 23 november 2012 / 07:28

  Zitten hele gave dingetjes tussen. Ik baal dat ik die gradient blush van Catrice destijds niet heb gekocht!
  Ik gebruik de laatste tijd mijn garnier bb cream, de dazzling rocks van TBS en mijn Too Faced natural eye palette is al een jaar favoriet geloof ik… ;)

 2. 23 november 2012 / 07:53

  Ooooh, leuke favorieten! Ik ben jaloers op je Naked2palette. Ik vind die echt ontzettend mooi, en iedereen is er zo enthousiast over maar oooh die prijs. LOL, Killing.

 3. 23 november 2012 / 09:18

  Mooie favorieten! Het Naked Palette 2 hoop ik ooit eens aan te schaffen..

 4. 23 november 2012 / 09:25

  Leuk! Het palette van Naked vind ik echt super, die staat boven op mijn lijstje :-)

 5. 23 november 2012 / 10:20

  Mooie en fijne favorieten zeg! Die bodybutter van TBS in olijf gebruik ik ook heel vaak & ook de oogschaduws van spectaculART heb ik vaak gepakt! En ofcourse het NAKED palette! :D Die wil ik ook nog zo graag hebben ^^

 6. 23 november 2012 / 11:10

  Wat een mooie en fijne producten zitten er tussen!

 7. 23 november 2012 / 12:12

  Wauw, die oogschaduw van Catrice is echt prachtig!

 8. 23 november 2012 / 12:17

  Wat een leuke producten zitten ertussen. Ik wil heel erg graag dat Naked 2 palette hebben van Urbam Decay. Iedereen is er zo laaiend enthousiast over en die kleuren zijn echt prachtig!

 9. 23 november 2012 / 12:53

  Ik moet het Naked 2 palette hebben! Ik vind hem zó prachtig..
  Die oogschaduw van Catrice is ook erg mooi!

 10. 23 november 2012 / 13:03

  Ik vind je Catrice producten erg mooi! De olive bodybutter van TBS vind ik echt enorm stinken. Heb nog een volle pot staan, wat een miskoop :P

 11. 23 november 2012 / 13:09

  Ik heb een hoop van die Catrice producten ook, ze zijn zó fijn! Vooral die blush is echt ontzettend mooi. En het NAKED2 palette. Je maakt me jaloers haha, ik wil ‘m ook!!

 12. 23 november 2012 / 13:43

  Oooh, mooie producten!
  De Catrice limited edition oogschaduw is toch wel erg mooi!

 13. 23 november 2012 / 14:01

  Wauw mooie producten allemaal, die oogschaduw van Catrice wil ik ook nog gaan halen!

 14. 23 november 2012 / 15:50

  Leuke favorieten! De vamp mascara gebruik ik nu ook elke dag :)

  Liefs

 15. 23 november 2012 / 17:32

  Wat een mooie favorieten. Het naked2 palette staat nog steeds hoog op mijn lijst.

 16. 23 november 2012 / 17:56

  Superleuk om te zien en mooie foto’s! Complimenten :) Het Naked 2 palette lijkt me zo leuk om mee te spelen enzo, oeeh pretty kleurtjes zitten daarin. En olijfgeur lijkt me stiekem best apart, wil ik wel eens ruiken!

 17. 23 november 2012 / 18:22

  Leuke spulletjes allemaal! Het Naked 2 palette is zooo mooi!

 18. 23 november 2012 / 21:58

  jaaa de naked2 palette wil ik heel graag hebben! maar ben nu ook benieuwd naar die olive body butter.

 19. Wendy (B)
  23 november 2012 / 22:12

  Waar kan je Naked2 kopen (winkel/online)?

  • 24 november 2012 / 11:20

   Bij Sephora.
   Ik gebruik mijn palet van Too Faced heel veel de laatste tijd. Ik zou ook graag Naked (2) nog scoren, maar ik denk dat ik op de kerstman wacht!

 20. 24 november 2012 / 16:15

  Die oogschaduw van Catrice is echt prachtig. Wow!! Ik ben zelf ook helemaal fan van UD Naked 2! Zoveel mooie kleurtjes en je kan er zoveel kanten mee op.

 21. 24 november 2012 / 17:00

  Lijken me stuk voor stuk super fijne producten! x

 22. 25 november 2012 / 18:07

  De ginger sparkle lotion van TBS is zo schattig! En aah ik ben jaloers op het Naked 2 palette, ik wil hem al zo lang haha :)

 23. 26 november 2012 / 00:09

  Die limited oogschaduw van Catrice is bij iedere Kruidvat uitverkocht, zo jammer! Hebben, hebben, hebben!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *