Favorieten van de laatste tijd

Favorieten van de laatste tijd

 photo IMG_8499a.jpg

Beautyproducten, ik heb ze in overvloed. Het liefst gebruik ik alles tegelijkertijd, maar dat gaat natuurlijk niet. Ik wissel producten af. De ene periode ben ik gek op die ene blush, maar het kan zomaar zijn dat ik twee weken later weer verknocht ben aan een andere. Vandaag laat ik mijn favoriete beautyproducten van de laatste tijd zien. 

❤ Bordeauxrood op je nagels is altijd goed rond deze tijd van het jaar. De kleur Merlot van Sinful Colors heb ik de laatste tijd veel gedragen. Waarom? Het is een prachtige, glanzende kleur die ook nog eens goed blijft zitten. Op dit moment draag ik hem ook, maar dan met een matte topcoat er overheen. Ook heel erg mooi.

 photo IMG_8512a.jpg

❤ Ook vaak gebruikt de laatste tijd: The Body Shop Brazil Nut Beautifying Oil. Alleen de geur al is heerlijk (ik ben ook verslaafd aan de bodybutter uit dezelfde geurlijn), maar wat ik vooral fijn vind aan deze olie is dat hij lekker vettig is, maar heel goed intrekt in mijn droge huid. Nog een voordeel: je hebt maar weinig van de olie nodig om je huid te verzorgen.

❤ Ik heb een nieuw favoriet geurtje in mijn stash! De Mexx Energizing geur. Meestal hou ik niet zo van Mexx geuren, maar deze is echt lekker fris. Ik heb hem mee in mijn tas, omdat het een redelijk kleine flacon is (30ml) en je moet hem gedurende de dag nog wel een keer extra bijspuiten.

❤ Sinds ik make-up van ARTDECO heb getest, ben ik er helemaal weg van. De Soft Eye Liner Waterproof in 84 Cherry Blossom gaat tegenwoordig standaard onder mijn onderste wimpers.

❤ Mijn huid is weer ontzettend droog door mijn eczeem, met name in mijn gezicht. Ik kan je vertellen: dat is geen feest. Jeuk, rood en schilfers, dat willen we nu eenmaal niet, toch? Ik smeer me de hele dag in met de Face Cream van Neutral, een lekkere vettige crème voor mijn gezicht.

❤ Ik gebruik niet al te veel haarproducten (daar wordt mijn haar snel vet van), maar de haarspray van Toni&Guy uit de Glamour lijn vind ik toch wel heel fijn. Dit is een kleine variant, super handig voor een weekend weg of voor onderweg in je tas.

 photo IMG_8511a.jpg

❤ Last, but not least, mijn nieuwe aanwinst in mijn stash: de Sleek Glo highlighter. Ik gebruik hem nu alleen eventjes als highlighter op mijn ogen. De rest van mijn gezicht probeer ik namelijk zoveel mogelijk te ontzien van make-up.

Wat zijn jouw favoriete producten van de afgelopen tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

36 Reacties

 1. 29 januari 2014 / 06:16

  Fijne favorieten!
  De Sleek highlighter is erg mooi.

 2. 29 januari 2014 / 08:00

  Hele mooie favo’s! Die oil van de Bodyshop lijkt mij ook erg lekker :) Xx

 3. 29 januari 2014 / 08:50

  Mooie favorieten! De oil van the bodyshop lijkt me erg fijn.

 4. 29 januari 2014 / 08:52

  Wat een mooie producten. Ik ben jaloers op je sleek highlighter!

 5. 29 januari 2014 / 08:54

  Ik heb de Neutral tonic en facewash , maar de creme ervan heb ik nog nooit geprobeerd. Raak er wel heel nieuwsgierig naar, want mijn huis wilt ook niet meewerken de laatste tijd:( (ps verslag van de fotografie workshop heb ik online gezet ;)

 6. 29 januari 2014 / 09:15

  Wat een mooie favorieten! :-) Met name de nagellak. Deze kleur is inderdaad zeer geschikt voor dit seizoen.

 7. 29 januari 2014 / 09:25

  Leuke favoriete!! Die highlighter van Sleek lijkt me echt prachtig!! :-)

 8. 29 januari 2014 / 11:22

  die highlighter van sleek is erg mooi!

 9. Diana van Haren
  29 januari 2014 / 12:34

  Lekkere spulletjes allemaal! Heb je voor mij een product dat er voor zorgt dat oogschaduw goed blijft zitten? Ik heb het wel eens voorbij zien komen in je eerdere berichtjes, maar ik ben t vergeten op te schrijven!

  • Tedje
   Auteur
   29 januari 2014 / 20:51

   Ja dat is oogschaduwbasis! Ik gebruik die van Urban Decay (Primer Potion). Die is helaas niet in Nederland te verkrijgen, omdat de Sephora weg is. Je kunt budget varianten proberen van bijvoorbeeld Essence of Catrice, maar heb geen idee of die goed werken! Als je in het buitenland bent en je komt een Sephora tegen, is het zeker de moeite waard om naar de Primer Potion te kijken.

 10. 29 januari 2014 / 13:20

  Die oil van the Bodyshop lijkt me erg fijn! Ook die crème van Neutral is het proberen waard!

 11. 29 januari 2014 / 13:54

  Oeh, mooie nagellak! Mijn favoriet van dit moment is de matge topcoat van Essie, sinds ik die heb uitgevonden draag ik alleen nog maar matte nagellak.

  • Tedje
   Auteur
   29 januari 2014 / 20:55

   Thanks voor de tip van de matte top coat van Essie! Die zal ik eens onthouden :)

 12. 29 januari 2014 / 16:11

  Hé, wat een leuke foto’s! Toffe achtergrond :) Ik heb vandaag de Essence All About Matt compact powder en kabuki brush gekocht dus wie weet worden dat mijn nieuwe favorieten!

  • Tedje
   Auteur
   29 januari 2014 / 20:55

   Hi Hester, leuk dat je mijn nieuwe achtergrondje hebt ontdekt!

 13. 29 januari 2014 / 20:40

  Dankje voor de tip van die Neutral crème, heb namelijk ook (lichte) eczeem en deze dagen is het toevallig ook wat droger als normaal bij mij! Leuke favorieten nog voor de rest :)

 14. 29 januari 2014 / 21:30

  Die Face Cream heb ik ook, die vind ik echt fantastisch! Alleen, als je huid schraal is moet je er wel mee uitkijken, want geloof me, dat gaat prikken. Heel erg.

  • Tedje
   Auteur
   29 januari 2014 / 22:01

   Oh bij mij gelukkig niet! Ik denk dat ‘ie wel gaat prikken als je wondjes hebt van schaalheid, als je snapt wat ik bedoel, haha!

 15. 29 januari 2014 / 22:15

  Fijne producten! Ik ben benieuwd naar de geur van Brazil Nut!

 16. 30 januari 2014 / 20:55

  Ik heb ook zo’n last van mijn eczeem in mijn gezicht en nek. Onwijs droog, rode plekjes, jeuk, gevoelig etcetera. Inderdaad echt geen feest! De silbercreme van Louis Widmer is trouwens ook een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *