Favorieten van dit moment

favorieten1

Lang geleden dat ik heb laten zien welke producten op dit moment favoriet zijn. In deze editie zie je niet alleen beautyproducten de revue passeren, maar bijvoorbeeld ook mijn nieuwe lievelingssmaak van Tony’s Chocolonely… 

favorieten6

Simple Sensitive Skin Experts dagcrème

Ik schreef al een uitgebreide review over de verzorgingsproducten van Simple en ik was zo enthousiast, dat de dagcrème niet mag ontbreken in dit rijtje. Mijn huid is erg droog, zeker nu de herfst weer is begonnen. Ik smeer mijn gezicht iedere dag in met deze crème en dat gaat hartstikke goed. Ondanks mijn eczeem heb ik geen last van de crème en voelt hij prettig aan op mijn huid. Fijn!

favorieten8

Tony’s Chocolonely melk/pretzel/toffee

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik heb een nieuwe favoriete smaak bij Tony’s. De melk/pretzel/toffee smaak is echt méga lekker en ik kan er niet vanaf blijven en daarmee verslaat hij dus de karamel/zeezout variant. Toen ze laatst in de aanbieding waren bij Pinky’s in Maastricht heb ik gelijk drie repen ingeslagen. Als je deze nog niet hebt geproefd: go for it, je krijgt er zeker geen spijt van. En als ik je een verslaving heb bezorgd: sorry alvast.

favorieten3

Rimmel London Stay Matte 210 Rose & Shine

Laatst kreeg ik de nieuwe Stay Matte lipkleuren van Rimmel London opgestuurd en deze kleur Rose & Shine sprong er meteen uit. Dit is echt zo’n go to kleur die je altijd kan dragen. De lipkleur blijft een paar uur goed op je lippen zitten. Na een hapje of een drankje moet je hem wel even bijwerken, maar dat is zo gebeurd met de handige applicator. Deze zit vaak in mijn handtas de laatste tijd!

favorieten5

The Body Shop Shea Body Butter

De herfst heeft zijn intrede gedaan en dat dat betekent dat mijn huid droog, droger, droogst is. Ik vertelde al dat mijn gezicht erg droog is, maar ook mijn benen kunnen wel een goede verzorging gebruiken. Laatst kocht ik weer de Shea body butter bij The Body Shop en dit blijft toch wel mijn favoriete geur denk ik. Zo lekker warm en nootachtig, love it! Ook een mini-verpakking vind ik altijd wel fijn, want ik gebruik graag verschillende body butters en dan is het zo zonde als je een grote pot lang bewaart totdat ‘ie eigenlijk niet meer goed is.

favorieten7

Fresh ’n Rebel Rockbox Slice

Je hebt hem misschien al bij de winactie voorbij zien komen, maar de Rockbox Slice van Fresh ’n Rebel hoort ook in dit lijstje thuis. Het geluid dat uit dit kleine apparaatje komt is echt meer dan prima en we gebruiken hem bij ons thuis vaak als we aan het afwassen zijn of als er bezoek is. Dan zetten we een chill lijstje op Spotify aan bijvoorbeeld. De box werkt zelfs beter dan de boxen die in mijn Peugeot 107 zitten, dus toen we laatst een ritje naar Brabant maakten (vanuit Maastricht) ging het boxje ook mee. Handig! Ik verloot nu dus 3 exemplaren van de Slice, doe jij al mee met de winactie? Klik hier! 

favorieten4

OPI Icelanded a bottle of OPI

Ik hou van pasteltinten in de zomer, maar ik kon stiekem niet wachten tot er weer donkere kleuren op mijn nagels mochten. Ik draag áltijd (maar dan ook echt altijd) nagellak en de kleur Icelanded a bottle of OPI uit de OPI Iceland collectie is er eentje die ik nu graag op mijn nagels draag. De perfecte nudetint en past bij alle kleding en gelegenheden.

favorieten10

BaByliss Pure Metal 2-in-1

Laatst ging ik naar het persevent van BaByliss en daar kreeg ik deze beauty mee naar huis: de Pure Metal 2-in-1. Ik + stijltangen zijn meestal niet zo’n beste combinatie (lees: ik bak niks van kapsels), maar met deze gadget kan ik aardig uit de voeten. Dit is dus een steil- en krultang in een en ik zal je eerlijk bekennen: het krulgedeelte heb ik nog niet mega goed onder de knie, maar dat is ook een stuk lastiger met kort haar. Het steilgedeelte gaat daarentegen heel goed en ik gebruik deze tang dan ook regelmatig. Mijn haar valt al zo steil naar beneden dat het bijna niet steiler kan, maar deze tang helpt me vooral bij het in model brengen van mijn haar. Ik laat mijn lokken wat naar binnen vallen en dan ziet het er gelijk een stuk mooier en minder piekerig uit.

favorieten2

Calvin Klein Obsessed

De nieuwe geur van Calvin Klein is Obsessed en je kan rustig zeggen dat ik aardig obsessed ben met deze geur. Wat is ‘ie lekker! De noten die erin zitten zijn onder meer citrusvruchten, oranjebloesem, muskus, viooltjesblad en salie. Het is een hele frisse geur door de citrusvuchten, maar hij wordt een tikje warm gemaakt door de muskus. Ik vind hem echt heerlijk! Mocht je hem tegenkomen in de winkel, zou ik er zeker even aan gaan ruiken!

favorieten9

Paula Hawkins – In het water

Omdat ik zoveel lees, vragen veel mensen om de zoveel tijd of ik nog boekentips heb. Op vakantie las ik In het water van Paula Hawkins en als je van thrillers houdt, is dat een absolute aanrader! De recensie die ik heb geschreven lees je op Adorable Books, mocht je dat leuk vinden.

Naar welke producten ben jij benieuwd? 

Liefs,
Tedje

 

Volg:
Delen:

12 Reacties

 1. 13 oktober 2017 / 06:36

  Wat een mooie foto’s! Ik ben érg benieuwd naar de Simple dagcrème én de nieuwe Tony’s smaak. Heb hem helaas nog nergens kunnen vinden maar mocht ik hem te pakken krijgen dan ga ik meteen proeven!

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2017 / 08:54

   De nieuwe smaak van Tony’s is verkrijgbaar bij Waar, de Bijenkorf en ik denk ook bij Wereldwinkels, maar ook via hun webshop. Ik weet niet of deze ook te koop is bij bijvoorbeeld de Albert Heijn, ik zal straks eens kijken :-) Hier in Maastricht is hij ook verkrijgbaar bij Pinky’s, maar daar heb je denk ik niet zoveel aan. Succes met de zoektocht in ieder geval! En let me know wat je ervan vond!

 2. 13 oktober 2017 / 07:17

  Hele mooie favorieten en prachtige foto’s! Ik ben heel benieuwd naar die reep Tony’s, hij klinkt erg lekker. En ik ben heel blij dat ik het pakketje met OPI lakjes heb gewonnen, want de Iceland collectie vind ik zo prachtig!

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2017 / 08:55

   Het pakketje komt snel jouw kant op, Loes :-) Dan kun je ook lekker je nagels lakken met OPI!

 3. 13 oktober 2017 / 08:33

  Wat een fijne favorieten! Obsessed kreeg ik gister ook binnen en ik vind hem ook héél aangenaam.

 4. 13 oktober 2017 / 08:40

  Ik heb gister ook Obsessed ontvangen en idd, wat een bijzondere geur!

  • Tedje
   Auteur
   13 oktober 2017 / 08:55

   Ik vind hem echt súper lekker! Ik heb hem al wat langer, maar binnen een week heeft het parfum mijn hart gestolen, haha!

 5. 13 oktober 2017 / 16:10

  Shea is echt mijn favoriete lijn van The Body Shop, heerlijk!

 6. 13 oktober 2017 / 21:05

  Die van Rimmel heb ik al meer positieve geluiden over gehoord. Die stijltang klinkt ook hip, vooral het twee in één. Ben meer van krullen dan stijl eigenlijk. Stijl heb ik van mezelf al. Maar soms kan zo’n tang wel handig zijn. Dat boek ga ik eens opzoeken! Ik moet echt eens meer gaan lezen.

 7. 14 oktober 2017 / 14:57

  Ik ben erg benieuwd naar die Tony en die krultang. Heb laatst de Tony framboos & knettersuiker geprobeerd, die was erg lekker. Toch blijft karamel zeezout mijn favoriet.

 8. Tamara
  14 oktober 2017 / 18:30

  Wat grappig, ik vond ‘in het water’ juist totaal geen goed boek. Denk het slechtste boek dat ik dit jaar gelezen heb. Apart hoe erg smaak soms kan verschillen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *