Favorieten van het moment

Favorieten van het moment

 photo CollageImage1.png

Het is alweer een tijd geleden dat ik een favorieten van het moment artikel maakte. In juni was de laatste keer om precies te zijn. Hoog tijd voor een nieuwe update dus! Kijken jullie mee? 

Beauty

Ik lak mijn nagels in vrolijke en lichte kleuren nu het nog kan en ook Pink Carat van Oriflame Giordani Gold hoort tot mijn favorieten.

Ook heb ik de matte topcoat ontdekt die ik over allerlei kleurtjes smeerde. Wat een tof effect geeft dat! Hier lakte ik de Kiko matte topcoat over Green Berry van Barry M.

 photo IMG_4240a.jpg

Natuurlijk, hoe kan het ook anders, Daisy van Marc Jacobs die ik van mijn vriend voor mijn verjaardag kreeg. Love it!

Sinds ik de All Matt Plus Shine Control Make Up foundation heb van Catrice, blijf ik hem maar gebruiken. Wat een fijne foundation is dit! Ik heb nu nog een zongebruinde huid en de kleur 020 Nude Beige sluit daar (nog) precies op aan.

Nog een favoriet zijn de Vaseline Spray & Go body moisturisers. Oeh wat zijn ze fijn, makkelijk en snel! Ook mijn moeder is er verknocht aan en steeds als ze een van de drie varianten heeft opgespoten zegt ze: “Ik heb ze weer gebruikt hoor!!”

De nieuwe producten van Essence en Catrice liggen weer in het schap. Mijn favorieten? De Catrice foundation plus bijbehorende poeder, Essence Glow Tinted Lipbalm in 01 Light Up en de Catrice Made to Stay Inside Eye Highlighter Pen

Foodie

Hmm, mijn snelle en makkelijke pasta zalm natuurlijk! Ik maakte hem laatst als lunch en ik moet zeggen dat dat ook erg lekker is.

Sushi kan natuurlijk ook niet ontbreken aan dit lijstje, want dit voedsel is altijd favoriet.

Read & Movie

Spuit elf las deze maand eindelijk alle boeken van De Hongerspelen. Ik had de eerste film al wel gezien, maar de boeken nog niet gelezen. In een sneltreinvaart las ik dus alle drie de delen achter elkaar en ik kan niet wachten tot Vlammen (Catching Fire) in de bioscoop komt.

The Heat

Sandra Bullock speelt de keurige FBI-agent Sarah Ashburn (Sandra Bullock) is de keurige FBI-agent en gaat altijd methodisch te werk. Ze heeft een uitstekende reputatie, maar is ook erg arrogant en niet erg geliefd bij haar collega’s. Shannon Mullins (Melissa McCarthy) is een politieagent uit Boston. Grote bek, kort lontje. Dat belooft wat, als deze totaal verschillende wetshandhavers samen de strijd aangaan tegen een drugsbaron. The Heat zit vol met hilarische scènes, echt een feel good film!

Wat zijn jouw favorieten van de afgelopen tijd? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

23 Reacties

 1. 3 september 2013 / 06:19

  ik vind de spray & go van vaseline ook erg fijn, ze zijn nu te vinden bij het kruidvat met 40% korting!

 2. 3 september 2013 / 06:44

  Ik ben ook gek op de Vaseline sprays, heb de gele maar ze lijken me alledrie fijn. De roze nagellak ziet er mooi uit!

 3. 3 september 2013 / 07:37

  De Vaseline Spray & Go heb ik afgelopen week in de Beautybox ontvangen. Nog niet gebruikt, maar ben heel nieuwsgierig. Je hebt mooie favorieten!

 4. 3 september 2013 / 08:01

  Leuke items!
  De nieuwe producten van Catrice en Essence zijn ook erg fijn! ;D

 5. 3 september 2013 / 08:41

  Leuk gedaan zo! Ik moet ook snel weer eens een favorietenartikeltje gaan maken, alweer zo lang geleden… Als je er op gaat letten kom je vaak gelijk vanalles tegen.

 6. 3 september 2013 / 09:32

  Mooie favorieten! Het lakje ziet er mooi uit en sushi gaat er altijd wel in :-D

 7. 3 september 2013 / 09:43

  The Heat lijkt me een heel leuke film, die wil ik nog zien! En mmm, sushi! Volgens mij heb ik al een maand geen sushi op, maar ik heb er zo’n trek in.

 8. 3 september 2013 / 10:11

  Wat een mooie favorieten, ik ben benieuwd naar de foundation van catrice!!

 9. 3 september 2013 / 11:21

  Leuk artikel! Ik ben nu nieuwsgierig naar die vaseline sprays :O

 10. 3 september 2013 / 14:01

  Wat leuk om te zien! De producten lijken me erg fijn. x

 11. 3 september 2013 / 16:00

  Mooie favorieten! En sushi blijft altijd favoriet haha

 12. 3 september 2013 / 17:08

  Ik krijg zooo’n trek van die pasta, ziet er echt lekker uit!

 13. Jules
  4 september 2013 / 20:56

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA een favorieten van het moment! JAWEL

  Heel leuk Tedje!

  kuss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *