Favorieten van het moment

Favorieten van het moment

Het is weer eens tijd voor een favorieten van het moment. In zulke soort posts laat ik niet alleen mijn favoriete beautyproducten van dat moment zien, maar ook mijn current loves of addictions. Jullie snappen het wel. 

Photobucket

Favoriete taart
Mijn heerlijke Nutella Cheesecake. Dit is echt een aanradertje hoor! Ik heb hier heel mijn familie mee verblijd :-) Klik hier voor het recept.

Photobucket

Favoriete nieuwe serie
The Carrie Diaries. Ik keek vorige week de eerste aflevering en ik vond hem echt heel leuk! Benieuwd naar waar de serie over gaat? Klik dan hier.

Photobucket

Favoriete nagellak
Makes Me Smile van Catice uit de NEONaturals collectie. Is het geen plaatje?

Favoriete liedje
Ik schreef er al over, wat een lekker nummer is dit toch!

Favoriet winters product
Lip & Body Treatment Balm van Paula’s Choice. Heerlijk nu met dit koude, gure weer. Belangrijk om je lippen goed te verzorgen. Deze balm heeft mijn vroegere all time favorite Purol van de eerste plek gestoten hoor!

Photobucket

Favoriete eten
Sushi. Ik ben om! Ik vind het echt heerlijk en ik kan hier echt heel erg van genieten. Ben blij dat vriendinnetjes van mij sushi ook lekker vinden.

Favoriete gedachte
Dat het weer zomer wordt. Ik ben de sneeuw en de kou nu wel weer beu. Hoe mooi het er ook uitziet, ik kijk nu al uit naar de zomer! Zonder jas naar buiten, korte broekjes, slippers, ijsjes, koude cola, zand voelen tussen je vingers, de zee horen op de achtergrond, de zon voelen op je huid…

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 23 januari 2013 / 06:32

  Oeh, dat lakje van Catrice is inderdaad erg mooi!
  En ja, sushi is heerlijk <3

 2. 23 januari 2013 / 06:48

  Nutella – Nutella – Nutella. Hé, ik wist dat er iets van voorkwam in dit artikel, hahahah.

 3. 23 januari 2013 / 08:27

  The Carrie Diaries is inderdaad leuk! ^^

 4. 23 januari 2013 / 08:33

  Ik heb ook alweer zoveel zin in de zomer! Je taart ziet er nog steeds erg lekker uit ik moet ook snel weer eens sushi eten, jumm.

 5. 23 januari 2013 / 08:43

  The Carrie Diaries heb ik gemist maar lijkt mij wel een leuke serie.
  Ik heb zelf nog nooit sushi geprobeerd gewoonweg omdat het mij absoluut niet lekker lijkt.

 6. 23 januari 2013 / 08:47

  Wat een fijne en positieve blogpost!

 7. 23 januari 2013 / 14:11

  Makes me smile is prachtig. Ik heb hem ook! En The Carrie Diaries! Op naar aflevering 3!

 8. 23 januari 2013 / 14:45

  The Carrie Diaries, klinkt leuk! Ik ga er een keertje na kijken:)

 9. 23 januari 2013 / 15:55

  Heerlijk sushi! En ben ook fan van The Carrie Diaries, kan niet wachten tot de 3e aflevering! xoxo

 10. 23 januari 2013 / 18:07

  SUSHAY! Oké, die taart mag er wel bij als dessert, zag er zo lekker uit. :) Ik vind je nagellak ook schitterend om te zien. Op dit moment heb ik afkickverschijnselen en wil ik elke nagellak dragen die ik in het vizier krijg. :’) Ik ben op dit moment gek op Penoza, goede Nederlandse serie!

 11. 23 januari 2013 / 23:50

  Wat een leuk artikel zeg! Ga zo dadelijk kijken naar het recept van de taart. Heerlijk Sushi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *