Favorieten van januari

Favorieten van januari

De maand januari zit er bijna op: woensdag begint februari alweer! In dit artikel wil ik mijn favorieten van afgelopen maand laten zien. Dit kunnen make-up producten zijn, maar bijvoorbeeld ook films en series! Enjoy!


The Lying Game
Afgelopen weekend heb ik de serie The Lying Game ontdekt. The Lying Game is van de makers en schrijvers van Pretty Little Liars, een van mijn favoriete series. Ik had er al een hoop positiefs over gelezen op blogs en ik kon het niet laten om de eerste aflevering te gaan kijken. Na 10 minuten kijken wist ik het al: ik word verslaafd aan deze serie. Ik heb dit weekend 5 afleveringen gekeken, ik kan er niet genoeg van krijgen! Naast mijn wekelijkse portie Gossip Girl, Glee en Pretty Little Liars, kan ik deze serie nu ook aan mijn ’to watch’ lijstje toevoegen!

MAC Mineralize Blush in Feeling Flush
Een paar weken terug vertelde ik jullie met trots dat ik mijn eerste MAC product had aangeschaft. Ik ben er ontzettend blij mee! Het is een prachtige kleur die je gezicht net eventjes een extra blosje geeft.

Clinique Chubby Stick in 05 Chunky Cherry
Wat een fijne lippenstift is dit. Ontzettend ‘moisturizing‘ en zacht, absoluut geen droge lipstick. En nog eens een pretty kleurtje, wat wil je nog meer?

Bordeaux rode sjaal van Primark
Deze sjaal heb ik ontzettend veel gedragen in januari. Het is geen super dikke sjaal, maar wel gewoon warm. Natuurlijk is het niet ontzettend koud geweest in januari, gelukkig maar.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw] Michel Teló – Ai Se Eu Te Pego
Dit nummer is jullie vast niet ontgaan, een heerlijk ’s zomers liedje van Michel Teló. Kennen jullie het dansje dat erbij hoort al?

Sensations Thai Sweet Chili van Lays
Yummie, dit is de lekkerste chips die er bestaat! I don’t need to say more.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MuXfLd2xpvk] Süskind
1942. In het door de nazi’s bezette Amsterdam besluit de joodse Walter Süskind handjeklap met de SS te spelen. Het is een levensgevaarlijk kat- en muisspel, waarmee hij honderden kinderen van transport naar de concentratiekampen weet te redden. Terwijl de razzia’s toenemen en het net zich verder sluit rond de joodse gemeenschap, riskeert Walter alles wat hem lief is en toont hij de moed van een held. Een even aangrijpende als adembenemende, waargebeurde geschiedenis.
Een prachtige film over de Tweede Wereld Oorlog met een knap staaltje acteerwerk.

Volg:

9 Reacties

 1. 30 januari 2012 / 07:37

  The Lying Game is geweldig <3 Echt liefde, haha. Die blush is prachtig trouwens! En ai se eu te pego is ook mijn favoriet van het moment, kan ook niet anders. Iedereen luistert 'm haha.

 2. 30 januari 2012 / 09:02

  Dat liedje is zo vrolijk! Op mijn werk komt hij zeker 3 keer langs en dan word ik er wel een beetje gek van. Maar toch blijft hij stiekem wel heel leuk. Ik wist trouwens niet dat er een dansje bij zit haha

 3. 30 januari 2012 / 10:07

  Ik ben wel erg benieuwd naar The Lying Game. Ik denk dat hij ook maar een plaatsje krijgt op mijn serielijst:)

 4. 30 januari 2012 / 11:01

  De lying game is bij een hoop meiden de laatste tijd een grote favoriet geworden volgens mij. In elk geval bij mij ook.

  Verder vind het nummer wat ik niet kan uitspreken ook heerlijk, maar wel de orginele versie en niet die je op de radio hoor.t.

 5. 30 januari 2012 / 20:58

  The lying game is echt verslavend kijk het al vanaf de 1e aflevering elke week! en pretty little liars ook! echt leuke verslavende series!

 6. 6 februari 2012 / 18:30

  Ik ben heel benieuwd naar de stick van Clinique,maar ben nog niet toegekomen aan het kopen ervan, moet er eens werk van maken.
  I think i’ll love it too!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *