Favorieten van juni 2014

 photo IMG_1890a.jpg

 

Jeetje, wat gaat de tijd snel! Het is alweer juli en de zomer is in volle gang. We hebben al wat lekkere dagen gehad, maar ik hoop dat er nog veel meer komen! Tijd om mijn favorieten van de afgelopen maand, juni, op een rijtje te zetten. 

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils. Oeh, wat vind ik deze producten lekker van Dove! De hele dag door ruikt mijn huid naar deze pistache & magnolia geur als ik me heb ingesmeerd met deze olie. 

❤ Ik ben gek op kokosgeuren en de Creme Coconut douchegel van Nivea heb ik dan ook intensief gebruikt de laatste tijd. Ik krijg er echt een zomers gevoel van!

❤ Mijn fab. portemonnee kan niet ontbreken in dit lijstje. Ik gebruik heb nu een tijdje en ik vind hem zo mooi! Af en toe heb ik er toch wat kleingeld in rondslingeren en dat gaat eigenlijk hartstikke goed. 

❤ Mijn favoriete blauwe nagellakje van de laatste tijd: Miss Sporty in de kleur 4050. 

❤ Ja, deze hadden jullie wel aan zien komen denk ik! Mijn M.A.C. blush in Peachess. Love it!

❤ Helemaal weer herontdekt deze maand: de Vitamin Complex spray van hannah. Zo lekker verkoelend en het zorgt ervoor dat je dag- en nachtcrème beter intrekt. 

❤ Ook deze Chubby Stick van Clinique heb ik veel gedragen de afgelopen maand. Het is alweer mijn tweede verpakking en ik draag hem nog steeds met veel plezier. Het is de kleur Chunky Cherry. 

❤ De dupe van het Naked 2 palette: het In The Buff palette van W7. Het is echt een goede dupe! Het palette is niet zo mooi als het Naked 2 palette en ook het pigment is wat minder, maar als je wat minder geld te besteden hebt, is dit zeker een aanrader! Klik hier voor een vergelijkingsartikel. 

Wat zijn jouw favoriete producten van de laatste tijd?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 7 juli 2014 / 07:34

  Mooie favorieten! Vooral je Fab. portemonnee is echt geweldig!

 2. 7 juli 2014 / 08:59

  Je fab portomonee is super mooi! Wauw, en ik ben zo benieuwd naar het w7 pallete!

 3. 7 juli 2014 / 10:39

  Ah die MAC blush is zo ontzettend mooi. Ik ben ook een enorme fan van de Chubby Sticks! <3

 4. 7 juli 2014 / 11:33

  Ik snap zeker dat dit je favorieten van juni zijn, prachtige producten! Je FAB. portemonnee blijft heel mooi :-)

 5. 7 juli 2014 / 11:46

  Die olie van Dove lijkt me echt heerlijk :)

 6. 7 juli 2014 / 12:34

  Leuke favorieten! Heb je al gehoord dat W7 nu ook een Naked 3 dupe uit heeft? ‘In the nude’, heet het palette. Ik dacht trouwens even dat je MAC blush dezelfde was als die van mij (Springsheen), maar toch niet. Ze lijken wel veel op elkaar als ik deze foto zo eens zie!

  • Tedje
   Auteur
   8 juli 2014 / 00:23

   Jaa dat heb ik inderdaad gehoord! Die wil ik ook nog wel bemachtigen hihi. Die lijken inderdaad heel veel op elkaar ;)

 7. Fred
  7 juli 2014 / 13:41

  je zou maar de dupe zijn, van Naked 2 ;)

  • Tedje
   Auteur
   8 juli 2014 / 00:22

   Het is echt een super fijn palette, zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *