Favorieten van maart

Favorieten van maart

 photo IMG_9595a.jpg

En maart is alweer voorbij! Tijd om mijn favoriete producten van de afgelopen maand op een rijtje te zetten. Welke producten heb ik veel gebruikt? 

 photo IMG_9602a.jpg

❤ We beginnen met mijn favoriete nagellakjes van afgelopen maand. Als jullie de reviews hebben gelezen van deze twee prachtige liquid sand lakjes, konden jullie al lezen dat ik razend enthousiast was. Links zie je 06 Call Me Princess van Catrice, rechts Crush on You in 63 van Miss Sporty. Van de laatste kocht ik een back-up en dat doe ik echt nooit met nagellak. Dat wil toch wel wat zeggen ;)

 photo IMG_9607a.jpg

❤ Ook van dit product hebben jullie al een review kunnen lezen. Stoot de Invisible Dry van Dove mijn all time favorite komkommervariant van de troon? Nee dat niet, maar deze komt wel heel dicht in de buurt. Ik vind hem erg lekker ruiken en hij doet zijn werk goed.

 photo IMG_9601a.jpg

❤ De Rose Gold blush van Sleek is altijd favoriet, maar afgelopen maand heb ik hem toch weer lekker veel erbij gepakt. Dit is de mooiste blush die ik in mijn bezit heb. Deze blush heb ik in april alweer twee (!!) jaar, maar er is nog steeds geen pan in te zien. Dat geeft aan hoe lang deze blush meegaat.

 photo IMG_9600a.jpg

❤ Dit prachtige palette van Oriflame heb ik de laatste tijd weer herontdekt, en dan met name de oogschaduws. Er zitten vier oogschaduws in en de paarse kleur linksonder en de taupe kleur rechtsboven zijn echt prachtig in je arcadeboog.

 photo IMG_9605a.jpg

❤ Ook altijd favoriet: Daisy van Marc Jacobs die ik in juli voor mijn verjaardag van mijn vriend kreeg. Ik wilde deze al zo lang! Ik gebruik hem heel vaak, maar zoals je ziet is er nog helemaal niet veel uit! Lekker zuinig in gebruik omdat je hem zo lang blijft ruiken.

 photo IMG_9608a.jpg

❤ Afgelopen maand heb ik deze Purely Natural Refreshing Toner van Paula’s Choice getest en meteen na de eerste keer gebruiken was ik al enthousiast. Hij prikt niet op mijn huid en haalt echt de laatste restjes make-up van mijn gezicht. Na het reinigen van je gezicht breng je deze toner aan op een wattenschijfje en ga je ermee over je gezicht. Je hoeft hem niet af te spoelen. Echt een heel fijn product dit!

 photo IMG_9612a.jpg

❤ Deze lipstick heb ik afgelopen maand ook herontdekt. Het is Lustrous Cerise van Oriflame uit de Giordani Gold Opulent Night Lipstick lijn. Wat een prachtige kleur is dit toch!

Heb jij nog favorieten van afgelopen maand? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 29 maart 2014 / 06:34

  Mooie favorieten. Ik heb eindelijk een potje Lemony Flutter en die behoort nu absoluut tot m’n favoriete producten.

 2. 29 maart 2014 / 07:28

  Oeh, Rose Gold! Prachtig. Het Miss Sporty lakje en Oriflame palette vind ik ook erg mooi!

 3. 29 maart 2014 / 07:55

  Leuk om te lezen! Vooral ook omdat er veel bij zit wat ik nooit gebruik! Ik heb bijvoorbeeld nog nada van oriflame. :)

 4. jackelien
  29 maart 2014 / 17:23

  Daisy van Marc Jacobs is ook mijn favoriet! Heerlijk is ie! :)

 5. 29 maart 2014 / 18:40

  Wat een mooie favorieten. De Invisible Dry deo’s vind ik ook erg fijn.

 6. Petra
  2 april 2014 / 13:39

  De dove deodorant is inderdaad een super lekkere deo…ik gebruik hem zelf ook heel erg graag…

 7. 10 april 2014 / 15:35

  Leuke dingen, die deo vind ik ook erg fijn. En de lakjes zijn zo mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *