Favorite music of the moment

Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd. Een veelgehoord motto van mensen. Ik weet niet of het bij mij zo erg is, maar ik vind muziek toch altijd wel érg prettig. Vandaag een overzichtje met mijn favoriete nummers van het moment! Misschien halen jullie er nog een nieuw, onbekend nummertje tussenuit!

Maroon 5 – One more night 

Gewoon een lekker vrolijk nummer! Vooral het intro vind ik erg leuk.

Alicia Keys ft. Nicki Minaj – Girl on fire (Inferno version)

Wat krijg je als je de rustige liedjes van Keys combineert met de lekkere beats van Minaj? Girl on fire! Heerlijk!

Katie Melua – Just like heaven

Al een oud liedje, maar zo, zo mooi!

Glee – The only exeption

Jullie weten vast wel dat ik een die-hard Glee kijker ben. Er zijn inmiddels alweer twee afleveringen van het nieuwe seizoen geweest. Dit liedje komt nog uit seizoen 3, maar is wel prachtig!

xoxo Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 1 oktober 2012 / 07:05

  Glee – The only exeption, heerlijk nummer! Dat is echt de favorite uit dit rijtje van mij. Ik vind alleen de originele versie nét wat beter, haha. De rest van de nummers zijn jammer genoeg minder mijn ding..

 2. 1 oktober 2012 / 07:18

  Leuke liedjes, vooral One More Night vind ik leuk, die kende ik al. Die van Glee en Girl on Fire vind ik ook wel leuk, maar ik luister liever toch net wat meer ‘radioliedjes’ denk ik, die iets sneller gaan ofzo. :)

 3. 1 oktober 2012 / 11:12

  Wat een cutie staat er op het plaatje, haha! Fijne muziekjes heb je uitgekozen! Vind het nieuwe liedje van onze Nederlandse Sharon ook heel fijn!

 4. 1 oktober 2012 / 11:26

  Dat liedje van Maroon5 is gewoon heel erg leuk haha. Ik houd sowieso wel van Maaron5! Dat is echt mijn favoriet uit deze nummers :D

 5. 1 oktober 2012 / 14:54

  Heerlijke nummers! Cute kitten trouwens <3

 6. 1 oktober 2012 / 18:48

  Leuk artikel! Ik vind Alicia Keys – Girl On Fire ook heel leuk! <3 en one more night van maroon 5 trouwens ook! Ik luisterde vroeger ook wel is naar katie melua, er was een liedje van haar cd die ik en mijn moeder zo mooi vonden ( maar welke het was? vraag het maar niet, want ik weet het echt niet haha! )

  Liefs.

 7. 1 oktober 2012 / 20:33

  Die eerste twee nummers luister ik nu ook heel vaak! :-)

 8. 1 oktober 2012 / 22:17

  Leuke liedjes, love Maroon 5! Ik zag ze op YouTube live, vond ze ineens een stuk leuker. Hij vermaakt het publiek zo amazing, was echt enorm leuk om naar te kijken.

 9. 2 oktober 2012 / 21:59

  Leuke favorites. Ik vind het nummer van Maroon 5 is echt een lekker nummer en Girl on fire vind ik ook geweldig. (Wel de versie without Nicki (A)
  Love,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *