Favorite music of the moment

Favorite music of the moment

Favim.com-22_large

Ik vind het altijd leuk om te lezen welke muziek iemand luistert. Zo ontdek ik nieuwe artiesten en ik vind het gewoon leuk om te weten wat voor soort muziek iemand luistert. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete nummers van de afgelopen tijd. Misschien zit er voor jou nog een leuk liedje tussen!

Robbie Williams – Candy
Robbie is weer terug van weggeweest met deze superhit Candy. Ik word er helemaal vrolijk van! Hij was laatst bij Van der Vorst ziet sterren en ik vond dat interview zo leuk! En zijn dochter heet Teddy, how cute. Ook was hij te zien afgelopen vrijdag bij The Voice of Holland. Leuk!

One Direction – Live While We’re Young
Ik ben geen die hard 1D fan, maar ik moet je bekennen dat ik eigenlijk alle liedjes van One Direction leuk vind (shht!!). Ook hun nieuwe nummer Live While We’re Young. Gewoon een heerlijk vrolijk nummer! Eigenlijk is het jammer dat er zo’n taboe hangt op One Direction, hetzelfde met Justin Bieber. One Direction maakt gewoon leuke nummers, klaar!

Kesha – Die Young
Ook gewoon een vrolijk liedje! Ik ben geen groot van van de autotune geluiden die uit Kesha’s mond komen, maar dit liedje vind ik wel oke! :-)

Trijntje Oosterhuis – Knocked Out
She does it again! Trijn komt met een prachtige single, ik ben groot fan! Herkennen jullie Lisa Lois en Leona (The Voice) in het achtergrond koor?

Kari Kimmel – Go
Ik kende Kari Kimmel helemaal niet, maar wat maakt zij leuke muziek! Een vrolijk liedje dit.

Kina Grannis – Fix You
Ik hou van alle covers van Kina Grannis. Haar stem is zo bijzonder! Mijn favoriete cover van haar blijft toch wel Fix you. Prachtig!

Wat jouw favoriete nummer van nu? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

19 Reacties

 1. 13 november 2012 / 08:03

  Oh wauw, die fix you cover is echt prachtig! Supermooi, ik heb hem net geluisterd, oh die sla ik even op! Echt een heel mooi nummer is dat zeg, wauuuuw. Love. EN Robbie Wiliam’s ya know (she uh.. he’s the one). Die is altijd leuk om naar te luisteren!

 2. 13 november 2012 / 10:55

  Mijn favoriete nummer van nu is eigenlijk al weer een oud nummer, maar ik draai ’t nu gewoon vaak: Spoon – Got Nuffin’

 3. 13 november 2012 / 11:56

  Die van treintje is echt mooi zeg! :D En Candy van Robbie is ook zeker een favoriet van mij! :D

 4. 13 november 2012 / 14:21

  Trijntje, heerlijke muziek!!! Ik ben behalve van dit nummer ook groot fan van de rest van haar muziek ;)

 5. 13 november 2012 / 14:47

  Leuke muzieksmaak!
  Ik vind Candy, en One direction ook superleuke muziek!xxxxx

 6. 13 november 2012 / 17:44

  Vooral die van Kesha en Kari Kimmel zijn echt mijn smaak, die zal ik nog wel vaker luisteren! Op dit moment staat Passenger – Let Her Go op repeat <3 *drukt op play*

 7. 13 november 2012 / 18:48

  Het laatste nummer is inderdaad best amazing. Ik houd ook van Coldplay. :) En hun covers zijn dan best incredible door anderen!

 8. 13 november 2012 / 18:57

  Leuke liedjes. :) Ik vind Candy ook een heel leuk liedje, wordt er altijd helemaal wakker en vrolijk van!
  x

 9. 13 november 2012 / 22:43

  De eerste 3 liedjes ben ik verslaafd aan <3 de rest ken ik nog niet, ga het dadelijk luisteren!

 10. Lisa
  29 november 2012 / 14:55

  Precies wat hierboven staat. Word zo vrolijk van dat liedje :) Zelf ben ik nu juist weer veel oude muziek aan het luisteren. Zoals Earth, wind and fire – September. Heerlijk nummer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *