Favorite music of the moment

Favorite music of the moment

Tumblr_lvujvucohw1qghb5to1_500_large

Stel je voor dat er geen muziek was. Hoe raar zou dat zijn? Hoe erg zou dat zijn? Dat je in de club staat, en dat er geen muziek is? Dat er in films geen muziek is? Wow, denk daar maar eens over na. Ik kan niet zonder muziek, daarom laat ik vandaag aan jullie mijn favoriete muziek van het moment horen. Enjoy! 

Glee – Hungry Like The Wulf / Rio 

Ik ben verslaafd aan Glee. Sommige mensen vinden het drie keer niks en kinderachtig, maar hey! Ik vind het leuk. Dat komt mede door de muziek. Dit liedje vind ik zo vrolijk!

Gavin DeGraw – Soldier

Ik denk bij de meesten van jullie wel bekend. Een prachtig liefdeslied als je het mij vraagt. Luister maar eens naar de tekst!
You’re thirsty, I’ll be rain
You get hurt, I’ll take your pain

Don Omar – Good Looking (Nena Que Bien Te Ves) 

Ik hou wel van een beetje raggaeton! Heerlijk! Dit liedje zat een keer in een zumba-les, en ik was gelijk fan van het liedje. Dit liedje is vooral leuk als je hem lekker hard aanzet, heerlijk!

Gusttavo Lima – Balada 

Dit liedje hoorde ik ook voor het eerst bij de zumba, een aantal weken geleden. Toen werd dit liedje ineens een hit op 3FM! Een supervrolijk zomerliedje, de opvolger van Ai Se Eu Te Pego!

Jennifer Lopez ft. Pitbull – Dance Again 

Call me a Pitbull fan! Ik vind bijna al zijn liedjes gewoon heerlijk! Dit is het tweede liedje dat J.Lo samen met Pitbull heeft gemaakt (de eerste was On The Floor, heerlijk nummer!). Dit liedje is gewoon lekker om op te dansen, klaar! Vorige week reed ik voor het eerst alleen (!!) in de auto en toen kwam dit nummer voorbij op de radio, woohoo!

One Direction – One Thing 

Okee… Er zijn een boel verschillende meningen over One Direction. Ik word gewoon vrolijk van dit nummer! Kan ik ook niks aan doen! ;)

Wat zijn jouw favoriete nummers van het moment? 

Liefs van Tedje

Volg:

9 Reacties

 1. 14 mei 2012 / 09:43

  Leuke nummers! Ik ken ze niet allemaal maar je hebt een leuk lijstje gemaakt. Ik zou het me ook niet kunnen voorstellen dat er geen muziek zou zijn! Wat zou het leven dan een stuk saaier zijn!

  • Tedje
   Auteur
   14 mei 2012 / 20:16

   Dankjewel! Hoop dat je de nummers die je niet kende ook leuk vindt! Inderdaad!!

 2. 14 mei 2012 / 16:41

  Hi, ik zag dat je had gereageerd op de VIVIclothes winactie op lisanneleeft.nl, ik heb ook een winactie van viviclothers online staan. Misschien iets voor jou?

 3. 14 mei 2012 / 21:34

  Aaah glee en 1D. Ik wordt van beide altijd supervrolijk! Woensdags is mijn favoriete dag in de week dan ook tijdens het seizoen (nieuwe glee afleveringen)

  • Tedje
   Auteur
   14 mei 2012 / 22:01

   Jaa daar ben ik het zo mee eens! En dinsdag ook, nieuwe Gossip Girl :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *