Favorite songs of the moment

Favorite songs of the moment


Sinds kort heb ik Spotify ontdekt, een handig programma waar je gratis liedjes kunt luisteren. Ook kun je zelf afspeellijsten maken, of je kunt je abonneren op afspeellijsten die je vrienden (op Facebook) hebben gemaakt. Spotify is namelijk gekoppeld aan Facebook. Zijn jullie benieuwd welke liedjes ik non-stop luister? 

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=fm5RvtLD0xI] We are young – Glee
Ik hou van Glee, vooral omdat er zoveel liedjes worden gezongen. Toen dit liedje werd gezongen een aantal afleveringen geleden, kreeg ik gewoon overal kippenvel. Wat een prachtig lied! Ik luister dit liedje gerust 10 keer achter elkaar.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=W-w3WfgpcGg&ob=av2e] It will rain – Bruno Mars
Een prachtig lied, vooral om de tekst. Bruno Mars heeft ook altijd prachtige videoclips, net zoals It will rain. ‘There’ll be no sunlight, if I lose you baby’.
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P8a4iiOnzsc] Welcome home – Radical Face
Jullie kennen dit liedje waarschijnlijk allemaal van de reclames van Nikon (dat fragment wanneer dat katje op die schildpad zit, zo lief!). Dit is gewoon een lekker rustig liedje, heerlijk!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=gzbuLSmZSXc] Gun for a tongue – Butterfly Boucher
Als jullie The Lying Game verslaafden zijn, net zoals ik, kennen jullie dit liedje wel. Dit is namelijk het intro lied van The Lying Game! Dit liedje is een beetje alternatief, maar daar hou ik wel van! Weer eens een keer wat anders :)
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00&ob=av2e] A thousand years – Christina Perri
Het zoveelste liedje over de liefde, maar die liedjes gaan nooit vervelen.

Als jullie geïnteresseerd zijn in mijn afspeellijst ‘Relax’ op Spotify, klik dan hier 

Liefs van Tedje

Volg:

8 Reacties

 1. Stephanie m
  8 maart 2012 / 07:04

  Wat is de lying game eigenlijk voor iets???

  Dat liedje van nikon is leukk!!!

  • 8 maart 2012 / 09:51

   Ik weet niet of je Pretty Little Liars kent? The Lying Game is namelijk geproduceerd door dezelfde mensen als PLL. TLG gaat over een tweeling die van plaats wisselen, maar niemand mag daar achter komen….

 2. 8 maart 2012 / 10:10

  Ik heb net toevallig ook iets geblogd over Spotify. Ik hou van het programma serieus. ^^

  Ik vind je muzieksmaak trouwens super gaaf, precies een beetje wat ik ook luister. (Al kende ik sommige nummer nog niet dus die ben ik nu aan het opzoeken haha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *