Feel Good & Fit Challenge #10

Schermafbeelding 2014-06-05 om 21.33.26

Met de zomer voor de deur is het belangrijk om goed in je vel te zitten, je gezond en fit te voelen en je lichaam klaar te stomen voor heerlijke dagen op het strand. Daarom organiseren wij, YaraAnne en ik de Feel Good & Fit Challenge (#feelgoodfitchallenge). Een challenge van 3 maanden waarin we je elke week updaten over gezond eten – van tussendoortje tot diner en van ontbijt tot late night snack -, bewegen – zowel thuis, als in de sportschool en buiten – en we geven je inspiratie voor smoothies en sportoutfits.

Wauw, we zitten al in week 10! Wat gaat het hard, vinden jullie niet? Afgelopen week was de challenge: #nocandy. Ik vind dat ik me er heel goed aan heb gehouden. ’s Avonds pakte ik meestal wel iets kleins: een koekje of iets anders lekkers. Ook ben ik verslaafd aan chips en dat at ik door de week ook wel eens. Oeps. Nu heb ik ’s avonds door de weeks niks meer op (of een schaaltje met komkommers) en ook uit school heb ik niks gepakt. I’m proud!! Chocolaatjes bij de rekening van het restaurant heb ik afgeslagen en ook tijdens de wandelvierdaagse (waar ik donderdag met mijn nichtje aan mee heb gedaan. 2,5K, zijn jullie trots? Haha!) werd er een heleboel snoep uitgedeeld, maar ik heb niks aangenomen. Behalve een paar M&M’s dan. Vrijdag heb ik een cheat dag gehad want toen at ik lekkere ijsjes en brownies, yum! In het weekend taart gegeten op de verjaardag van de oma van mijn vriend. Lekkaah!! Ik vind: je moet wel genieten. Maar bewust worden van wat je in je mond stopt de hele dag ’s erg belangrijk en de eerste stap is bij mij gezet.

Verder heb ik weer twee keer hardgelopen. Les 25 ging echt heel erg goed. Ik liep voor het eerst over de 5K, yay!! Het thuis sporten is er deze week een beetje bij ingeschoten. Ik had het druk!

This week
Natuurlijk blijven we gewoon doorgaan met het drinken van veel water en thee, het doen van je oefeningen en cardio. Ook probeer ik deze week de #nocandy door te zetten, maar of dat lukt is nog maar de vraag. ;)
Voordat ik begon met thuis sporten en hardlopen, zat ik op Zumba. Super leuk vond ik het, ik ging er iedere week twee keer naar toe met heel veel plezier. Ik vond het echter te duur en ik besloot ermee te stoppen. Deze week is het boogie woogie week! Heb je een abonnement op de sportschool waar je onbeperkt alles kunt doen? Probeer eens een les zumba of iets dat erop lijkt. Super leuk om te doen en het is nog goed voor je ook. Geen sportschool abonnement? Dansen kan natuurlijk ook gewoon heel goed thuis. Hier een paar fijne video’s die je thuis kunt doen!

Moet ik nog meer zeggen? BEYONCE! Dit dansje is super leuk en ook nog eens effectief voor je beenspieren.

Na deze workout zul je kapot zijn! Ook nog een fijne cooling down aan het einde. Het kanaal van Keaira LaShae is sowieso het bezoeken waard. Deze video is ook erg leuk om te doen.

Ook leuk! Een volledige les Zumba volgen.

Succes deze week ladies! Vergeet je activiteiten op social media dan niet te taggen met de hashtag #feelgoodfitchallenge. Zo leuk om al jullie foto’s te zien!

Liefs van Tedje

Lees hier alle artikelen over de Feel Good & Fit Challenge! 

Volg:

4 Reacties

 1. 9 juni 2014 / 07:32

  You go girl! Je hebt het goed gedaan afgelopen week :-) Ik ben echt slecht in zumba, haha! Ik ben wel bezig met de Nike Training Club trainingen, pfoe dat is zwaar!

 2. 9 juni 2014 / 07:56

  Goed gedaan zeg! Zumba vind ik ook ontzettend leuk <3

 3. 9 juni 2014 / 11:48

  Jaa Zumba is zó leuk, maar het is inderdaad erg duur. Nooit geweten dat je ook zulke filmpjes hebt op youtube. Ga er eens eentje proberen :) Toppie!!
  En wat knap van het snoepen, ik heb in februari echt een goede maand gehad. (bijna) alleen maar water en thee gedronken, bijna niet gesnoept (alleen in het weekend) en ik deed elke dag of een workout of hardlopen. Ik wil dit zo graag weer oppakken maar het is moeilijker dan ik dacht :( Komt goed, hoop ik!!
  Liefs

 4. 9 juni 2014 / 14:24

  Ik had vanochtend al gereageerd! Ik heb nu de workout van Keaira LaShae gedaan en wauw heerlijk haha! Thanks voor de tip!! XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *