Feel Good & Fit Challenge #12 This is it

 photo FGFCend.jpg

This is it. De Feel Good & Fit Challenge zit erop! Dit is de laatste update van de twaalf weken durende challenge. Iedere maandag hebben jullie kunnen lezen over alles wat met sporten te maken heeft. Benieuwd naar mijn ervaring met de challenge? Lees dan verder.

Met de zomer voor de deur is het belangrijk om goed in je vel te zitten, je gezond en fit te voelen en je lichaam klaar te stomen voor heerlijke dagen op het strand. Daarom organiseerden wij, Yara, Anne en ik de Feel Good & Fit Challenge (#feelgoodfitchallenge). Een challenge van 3 maanden waarin we je elke week updaten over gezond eten – van tussendoortje tot diner en van ontbijt tot late night snack -, bewegen – zowel thuis, als in de sportschool en buiten – en we geven je inspiratie voor smoothies en sportoutfits.

Terugblik
Ten eerste wil ik iedereen onwijs bedanken die heeft meegedaan met de #feelgoodfitchallenge. Jullie hebben massaal foto’s geplaatst onder de hashtag op Instagram. Super leuk om te zien! Afgelopen 12 weken stonden vooral in het teken van hardlopen. Iedere week ben ik twee keer gaan hardlopen met als resultaat dat ik nu regelmatig 5K ren. Wauw! Dat had ik echt nooit gedacht toen ik hieraan begon. Verder heeft de challenge me ook bewuster gemaakt van sporten en gezond eten. Ook ben ik meer gaan variëren in mijn ontbijt. Vroeger nam ik altijd een boterham, maar nu pak ik steeds vaker yoghurt met fruit en mijn superfoods van de Body & Fit Shop. Lekker!

En nu? 
Ja, goede vraag! Ik ga nog steeds door met hardlopen. Ik wil de 5K in een snelle tijd kunnen lopen. Hiervoor ga ik dus ook trainen. Ik verwacht niet dat ik hem in 20 minuten kan gaan lopen, maar toch zeker wel onder het half uur. In oktober ga ik meedoen met de Singelloop in Breda. Dat is natuurlijk de ultieme test. Verder wil ik ook nog wat thuis trainen, maar de ene keer heb ik daar meer zin in dan de anderen. Oftewel: ik heb er soms ook echt geen zin in. ;) Ook blijf ik letten op mijn eetpatroon en moet ik soms lekkere dingen van mezelf laten staan, hoe moeilijk dat ook is. Ik hou namelijk ontzettend van lekker eten. Dat is misschien nog wel mijn grootste challenge.
Ik ga jullie zeker op de hoogte houden van mijn hardloopprestaties, maar nu niet meer iedere week denk ik. Gewoon, wanneer ik er zin in heb.

Liefs van Tedje

Lees hier alle artikelen over de Feel Good & Fit Challenge! 

Volg:

8 Reacties

 1. 23 juni 2014 / 07:46

  Well done! En we lezen nog wel over je vorderingen in je diaries. Veel plezier nog met hardlopen, wil je ook echt steeds meer en sneller gaan lopen of houd je het bij 5 kilometer?

 2. 23 juni 2014 / 07:56

  Hartstikke goed gedaan! Je bent de afgelopen weken zo goed bezig geweest! Ik heb de artikelen met plezier gelezen en al dat goede hardlopen van jou spoorde mij zo nu en dan ook aan om even te knallen :-) Op naar de 10 kilometer, haha!

  • Tedje
   Auteur
   23 juni 2014 / 18:41

   Aaah wat leuk om te horen zeg! Jij bent ook super goed bezig anders :)

 3. 23 juni 2014 / 08:00

  Aah het is voorbij :( Het was zo gaaf om te zien en geïnspireerd te worden door jullie, heel erg bedankt voor alle tips & trucs maar ook ultieme motivatie <3 En superknap hoe je het allemaal opbouwt, jij komt er zeker! Veel liefs, X

 4. 23 juni 2014 / 10:07

  Goed gedaan, wel jammer dat het is afgelopen maar lekker mee doorgaan als je het leuk vind, sporten zou ik ook gewoon doen wanneer je zin hebt want anders is de lol er snel vanaf, althans was dat bij mij zo :)

 5. 23 juni 2014 / 13:50

  Aaa hardlopen vind ik heerlijk, maar helaas kan ik het niet zo goed volhouden! :) hihii

 6. 23 juni 2014 / 15:54

  Wat knap van je! Ik vind het zo inspirerend en motiverend. Door dit te lezen heb ik gelijk zin om te sporten!

  x

 7. 23 juni 2014 / 16:43

  Dat heb je echt goed gedaan, lekker motiverend ook voor andere, super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *