Feel Good & Fit Challenge #7 Inspiring Instagram accounts

Feel Good & Fit Challenge #7 Inspiring Instagram accounts

Met de zomer voor de deur is het belangrijk om goed in je vel te zitten, je gezond en fit te voelen en je lichaam klaar te stomen voor heerlijke dagen op het strand. Daarom organiseren wij, YaraAnne en ik de Feel Good & Fit Challenge (#feelgoodfitchallenge). Een challenge van 3 maanden waarin we je elke week updaten over gezond eten – van tussendoortje tot diner en van ontbijt tot late night snack -, bewegen – zowel thuis, als in de sportschool en buiten – en we geven je inspiratie voor smoothies en sportoutfits. 

Last week

Schermafbeelding 2014-05-18 om 12.53.57

Dinsdag, tijd voor les 19! 

Afgelopen week heb ik weer twee keer hardgelopen. Les 20 ging echt extreem goed: volgens mij mijn snelste rondje en het was ook nog eens super warm. Extra goed dus.

Mijn vriend ging mee op de fiets om me gezelschap te houden en om af en toe wat foto’s te maken. Lief! Donderdag deed ik samen met mijn zusje wat workouts van Blogilates. We begonnen met een warming up, daarna volgde de buikspieroefeningen en oefeningen voor the ass. Vervolgens deden we nog een squat challenge en toen werden we allebei misselijk van de inspanning. De workout voor vandaag zat er weer op. Vrijdag deed ik les 20 en daarna deed ik eigenlijk niks meer. I blaim the weather. Het was zulk mooi weer!

This week
Deze week ga ik natuurlijk gewoon weer twee keer hardlopen en ik ga proberen om nog wat thuis te sporten. Verder staat deze week in het teken van inspiratie. Op mijn Instagram account (volgen jullie mij al?) post ik regelmatig foto’s met de tag #feelgoodfitchallenge. Ontzettend leuk om te zien dat jullie ook zo fanatiek zijn met de tag! Dat doet ons echt heel erg goed. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete fitspiration Instagram accounts.

 photo annemerelcollage.jpg

Annemerelcom
Tsja, hier kon ik natuurlijk niet onderuit. Deze dame inspireerde mij zo dat ik zelf ben begonnen met hardlopen. Ze post heel regelmatig foto’s van haar hardloopavonturen en van haar gezonde maaltijden. Ook komen er af en toe foto’s voorbij van lekkere taartjes, maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik eet zelf ook niet super gezond en ik ben ervan overtuigd dat je moet genieten van alle dingen die je eet.

 photo healthyfanscollage.jpg

Healthyfans
Op zoek naar een hele fijne fitspiration Instagram account? Ga dan zeker Healthyfans volgen. Oh wauw, wat krijg ik hier goede energie van zeg! Ze posten hier de meest lekkere en gezonde maaltijden, maar ook foto’s van workouts en onwijs gespierde lichamen.

 photo esmeecollage.jpg

Esmeenoelle
Inspirerende quotes, lekkere maaltijden, workout foto’s en selfies, je vindt ze allemaal bij Esmée van Workthates. Haar account staat niet helemaal in het teken van sporten en gezond eten, want ze post ook regelmatig mooie outfitdetails of foto’s van beautyproducten.

 photo ashleycollage.jpg

Fitwithashley
Oh boy, wat een lichaam heeft Ashley! Ze plaatst echt hele fijne inspiratiefoto’s. Als je geen zin hebt om te gaan sporten, check dan zeker even haar account, want ik weet zeker dat je vijf minuten later bent omgekleed om je workouts te gaan doen!

Succes deze week ladies! Vergeet je activiteiten op social media dan niet te taggen met de hashtag #feelgoodfitchallenge. En vergeet ook niet bij de comments jouw favoriete fitspiration Instagram account te vermelden! 

Liefs van Tedje

Lees hier alle artikelen over de Feel Good & Fit Challenge! 

Volg:

13 Reacties

 1. 19 mei 2014 / 07:15

  Leuk om deze inspirerende instagram accounts te zien! Zodra ik weer mag sporten van de artsen dan werken dit soort accounts vol fitspo foto’s lekker motiverend

 2. 19 mei 2014 / 07:45

  Die accounts zijn altijd wel tof! Fruit en sportschoenen zijn vaak lekker felgekleurd, dus daar komen de mooiste foto’s uit!

 3. 19 mei 2014 / 07:47

  Zeker weten inspirerende IG accounts; ik volg ze allemaal en ik ben echt dol op al hun foto’s!

 4. 19 mei 2014 / 07:56

  Wauw heerlijke inspiratie! Fijne accounts en ik ga het even aanvullen :) Succes deze week <3

 5. 19 mei 2014 / 12:05

  Ik volg ze allemaal en inderdaad erg fijne accounts!

 6. 20 mei 2014 / 15:42

  Ik volg alle IG accounts die je noemt. Ik vind die van Annemerel het leukst, omdat zij niet alleen van die gekmakende foto’s plaatst, maar ook laat zien wat ze naast het sporten en gezond eten doet. Ik vind sommige IG accounts namelijk een beetje ‘gevaarlijk’ in het opzicht dat ze maar een klein deel van het leven van die persoon laten zien en dat er direct ook alleen maar workout foto’s en bordjes met groenten op de account staan. Ik hou veel meer van iemand die veel persoonlijker is op het instagramaccount, zoals bijvoorbeeld Annemerel.

  • Tedje
   Auteur
   20 mei 2014 / 16:46

   Ik ben het helemaal met je eens, Jennifer!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *