Feel Good & Fit Challenge #9 NO CANDY

Schermafbeelding 2014-06-01 om 20.13.32

Met de zomer voor de deur is het belangrijk om goed in je vel te zitten, je gezond en fit te voelen en je lichaam klaar te stomen voor heerlijke dagen op het strand. Daarom organiseren wij, YaraAnne en ik de Feel Good & Fit Challenge (#feelgoodfitchallenge). Een challenge van 3 maanden waarin we je elke week updaten over gezond eten – van tussendoortje tot diner en van ontbijt tot late night snack -, bewegen – zowel thuis, als in de sportschool en buiten – en we geven je inspiratie voor smoothies en sportoutfits.

Schermafbeelding 2014-06-01 om 13.57.06

 photo hardlopen45.jpg

Last week
Afgelopen week begon ik rustig aan op maandag. Ik deed wat kleine oefeningen. Dinsdag ging ik er echter kei hard tegenaan. Ik deed weer eens een sessie 30 Days Shred Level 1. Vorig jaar heb ik dit sportprogramma voltooid en ik was benieuwd of ik het een beetje vol zou houden. Het ging best goed! Ik merkte wel dat ik meteen spierpijn kreeg in mijn rug en in mijn benen. Woensdag was het tijd voor les 23 van Start to Run. Het ging zo ontzettend goed voor mijn gevoel! Ik kon het goed volhouden en ik dacht er helemaal niet over na dat ik aan het rennen was. Donderdag heb ik nog 45 minuten gewandeld met mijn vriend. Zaterdag was het tijd om te gaan Segwayen! Wat is dat ontzettend leuk om te doen! Doordat je steeds een beetje naar voren gekanteld staat, moet je je spieren in je rug best wel aanspannen. Zo, dat voelde ik wel daarna! Hoe goed les 23 ging, zo slecht ging les 24. Qua afstand en minuten valt het verschil wel mee, maar voor mijn gevoel ging het echt een stuk slechter. Ik kwam er niet lekker in. Ach, kan gebeuren.

Next week
De horrorweek gaat vanaf vandaag beginnen. Ik ga deze week proberen om geen snoep te eten. Geen chocolade. Geen M&M’s. Geen Snickers. Geen Mentos. NO CANDY. Ook ga ik proberen om de zoute snacks te laten staan, maar dat is voor mij al een stuk moeilijker. Ik ben namelijk verslaafd aan chips. Guilty. Eens kijken of ik dat vol kan houden. Onder no candy versta ik ook frisdrank! Nou, dat drink ik niet iedere dag dus dat moet zeker wel lukken. Lekker veel water en thee drinken dus! Dat chocoladeverhaal gaat wel moeilijk worden, aangezien ik weer in de feestweek van de maand zit, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Een echte challenge dus. Ik mag heus wel één keer een cheatmeal (of twee of drie keer), maar het gaat er gewoon om dat ik bewust bezig ga zijn met hoeveel ik eigenlijk in mijn mond stop zonder het echt door te hebben.

Are you with me? Deze week dus #nocandy in de #feelgoodfitchallenge. Als jullie nog tips hebben, hoor ik het graag.

Succes deze week ladies! Vergeet je activiteiten op social media dan niet te taggen met de hashtag #feelgoodfitchallenge. Zo leuk om al jullie foto’s te zien!

Liefs van Tedje

Lees hier alle artikelen over de Feel Good & Fit Challenge! 

Volg:

8 Reacties

 1. 2 juni 2014 / 06:45

  Ik had ook een mindere STR-run week, les 22 ging goed, maar les 23 helemaal niet (duizend keer moeten wandelen) en les 24 heb ik niet gedaan… Deze week dezelfde week opnieuw dus! Komt goed, veel succes met je #nocandy! Moedig ;)

 2. 2 juni 2014 / 07:28

  Poehh dat wordt lastig om geen snoep enz te eten. Ik ga het eens proberen, ben benieuwd! Leuke uitdaging hihi.

 3. 2 juni 2014 / 07:56

  Ik vraag me toch echt wel een beetje af hoe ik dit zou doen aangezien ik dan echt m’n hele systeem om zou moeten gooien, haha. Op zich wel leuk en goed om eens te doen, maar voor nu laat ik het aan jou over ;) Succes!

 4. 2 juni 2014 / 08:04

  Aaah spannend! Maar het gaat je lukken, in het begin flink afkicken maar daarna voel je je zoveel beter <3 Je kunt het!

 5. 2 juni 2014 / 08:49

  Oh my, no candy… Moet lukken! Nu ben ik zelf niet zo’n snoeper, meer iemand van het hartige, haha! Maar geen chocola wordt moeilijk :(

 6. 2 juni 2014 / 11:02

  Succes met de 30 Day Shred! De vorige keer dat ik weer overnieuw begon had ik echt het idee dat ik echt helemaal was ‘verslapt’ (push-ups gingen zoooo slecht!) maar als ik het dan vergelijk met de allereerste keer dat ik het deed, ging het best goed :) Helaas woon ik nu ergens anders en vind mijn onderbuurvrouw het niet zo leuk als ik boven haar ga stampen :p

  Ook succes gewenst bij je no-candy-challenge! Ik merk dat ik zoiets prima vol kan houden als ik alleen ben, maar zodra ik in gezelschap ben of bijvoorbeeld bij mijn vriend, dan heb ik er juist wel zin in… Op een of andere manier associeer ik snoepen met gezelligheid, en helaas vind ik gezonde snacks meteen veeeeel minder lekker, juist omdat ze gezond zijn :p

  • Tedje
   Auteur
   2 juni 2014 / 11:19

   Ik ga 30 Days Shred niet helemaal opnieuw doen hoor! Meer gewoon zo af en toe, als ik zin heb. Haha, dat van dat stampen kan ik me inderdaad goed voorstellen. En helaas heel herkenbaar dat laatste. Je pakt toch eerder snoepjes en zoute dingen op een verjaardag dan gezonde snacks… Daar zou verandering in moeten komen!

 7. 2 juni 2014 / 20:56

  O noooo! Geen candy! Dat wordt lastig als je graag van snoep en chips houd! Maar als je er in geloofd kun je het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *