Filmreview: New Year’s Eve

Filmreview: New Year’s Eve


Woensdag 7 december ging ik samen met vriendinnetje Salwa naar de Ladies Night in bioscoop Pathé Tilburg. We waren met z’n tweetjes al naar de Ladies Night geweest toen de film Friends with Benefits vertoond werd, en dat beviel ons zo goed dat we besloten om weer naar de bios te gaan.

New Year’s Eve speelt zich af op oudjaarsdag in New York. Je krijg verschillende verhaallijnen te zien die gespeeld werden door de bekendste Hollywood sterren, wat mij erg deed laten denken aan Valentine’s Day en Love Actually. In de film zie je Zac Efron, Ashton Kutcher, Lea Michelle (van Glee!), Jessica Biel, Halle Berry, Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Katherine Heigl en Jon Bon Jovi voorbij komen, niet de slechtste acteurs uit filmland! 

Paul (Zac Efron) is een pakjesbezorger die op zijn fiets New York rondcrosst. Hij brengt pakketjes bij verschillende bedrijven. Hij ontmoet de zenuwachtige Ingrid (Michelle Pfeiffer) ontmoet, een dame van middelbare leeftijd die niet gelukkig is en ze is niet blij met haar werk. Ingrid heeft een lijst opgesteld met dingen die ze wil doen, een to do list voor het jaar 2011. Ze wil dat Paul haar helpt, in ruil daarvoor geeft ze hem 4 kaarten voor het vetste feest van de stad op nieuwjaarsavond, waar Paul ontzettend graag naartoe wil. 

Kok Laura (Katherine Heigl) had een relatie met de populaire zanger Jensen (Jon Bon Jovi). Laura wil hem niet meer, maar Jensen wil haar wel terug. Komt het allemaal nog goed aan het einde? Striptekenaar Randy (Ashton Kutcher) ontmoet in de vastzittende lift het meisje van zijn dromen: zangeres Elise (Lea Michelle) die onderweg is naar haar optreden met Jensen.

Verder hebben we ook nog Kim (Sarah Jessica Parker) als een alleenstaande moeder die haar dochter niet alleen op pad wil laten gaan, Jessica Biel als hoogzwangere vrouw die samen met een andere bijna-moeder vecht om wie er als eerste bevalt, knappe zakenman Sam (Josh Duhamel) met een mysterieuze date om klokslag twaalf uur, Aimee (Halle Berry) als hardwerkende verpleegster van wie haar man in Afghanistan zit, Robert deNiro als terminale kankerpatient en Hillary Swank als onzekere carrièrevrouw.
Het hele feest speelt zich af tegen de achtergrond van de Times Square Ball Drop, een typisch Amerikaanse feestje in New York dat met het laten zakken van een grote, lichtgevende bal het nieuwe jaar inluidt.

Ik vond het een hele leuke film, erg geschikt om met een stel vriendinnen naartoe te gaan! Ik had alleen nog iets meer romantiek verwacht, maar dat mocht de pret niet drukken.

Ga jij naar New Year’s Eve? 

Liefs van Tedje

Volg:

7 Reacties

  • Jacky
   19 december 2011 / 18:13

   niet doen!!! Ik heb hem gezien en hij is echt verschrikkelijk!!!!

 1. 12 december 2011 / 13:49

  Lijkt me echt een leuke film! ik volg je vabaf nu via Bloglovin, volg je me terug ? x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *