Films kijken met een jongen

Yes! Je hebt eindelijk een date met die jongen die jij al een hele tijd leuk vindt of je gaat gewoon lekker film kijken met je vriend. Je hebt afgesproken om bij jou thuis een filmpje te gaan kijken, maar welke film moet je nu in hemelsnaam gaan kijken met een jongen? Tip: geen romcom, daar houden (de meeste) jongens absoluut niet van. Maar wat moet je dan wel kijken?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=RXZY_XRjABs] Animatiefilm
Hoe kinderachtig het ook klinkt, de meeste jongens houden van animatiefilms. Eerst vond ik animatiefilms drie keer niks (ik moet ook eerlijk bekennen dat ik toen nog nooit echt zo’n dergelijke film had gezien), maar toen mijn vriend me overhaalde om Dispicable Me te kijken, was ik verkocht. Ik werd verliefd op die film, wat heb ik gelachen! Het is allemaal zo mooi gemaakt! Ook zitten er vaak hele schattige ‘aaaahwww’ momentjes in een animatiefilm, en daar ben ik niet vies van! Laatst heb ik ook Puss in Boots gezien, ook een aanrader! Voor de liefhebbers: in 2013 komt er een Dispicable Me 2!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=66TuSJo4dZM] Thriller
Hou jij wel van een beetje spanning in een film maar hou je niet van enge geesten en geluiden? Dan zijn thrillers misschien leuk om samen met een jongen te kijken. Je hebt ook weer een extra excuus om dichter tegen hem aan te kruipen op de bank en zijn hand vast te pakken, toch? Ik heb onlangs Limitless gekeken, een spannende thriller over een man die verslaafd raakt aan een drug die je hersencapaciteit vergroot tot 100 procent.
The Adjustment Bureau is een romantische (yes, toch nog een beetje romantiek in de tent!) sci-fi thriller met Matt Damon als politicus wiens liefde voor een balletdanseres op een mysterieuze wijze wordt tegengehouden. Ik heb laatst ook Inception gekeken samen met mijn vriend, een hele goede film over verschillende lagen in dromen..

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vhFVZsk3XEs] Comedy
Films als The Hangover, Project-X en Jackass 3D zullen het altijd goed doen bij de heren. Dit zijn films met echte mannenhumor. Ik moet stiekem toegeven dat ik The Hangover (zowel I als II) en Jackass 3D hilarisch vond. Het is gewoon heerlijk om te zien hoe mensen zich pijn doen of op hun bek gaan (Jackass 3D). Films die je nog aan dit rijtje kunt toevoegen: Due Date, Hall Pass en Horrible Bosses. Stuk voor stuk échte mannenfilms, en ook leuk voor jou.

Hou je wel van horror? Kijk dan gerust een enge film samen met een jongen. Zij zullen jou stoer vinden als je met hem mee kijkt (stiekem doe je gewoon je ogen dicht). Als je niet van horror houdt: vooral niet kijken!

Wat voor films kijk jij graag met een jongen?
Liefs van Tedje

ps. Dit artikel is ook hier te lezen.

Volg:

15 Reacties

 1. 21 maart 2012 / 07:08

  Ik kijk het liefste rom coms, had laatst “the ugly truth” gezien en dat is ook een perfecte film voor met een jongen.

 2. 21 maart 2012 / 12:44

  Mijn vorige vriend had er helemaal geen problemen mee om romantische films of romantische comedy’s te kijken, dus dat was altijd lekker makkelijk.

 3. 21 maart 2012 / 17:10

  Leuke tips! The hangover heb ik ook al gezien, met jawel mijn vriend haha :-) Maar we kijken ook zeker wel romantische comedy’s hoor, mijn vriend is niet zo moeilijk ;-)

  • 21 maart 2012 / 17:21

   Ooh wat fijn! Ik kijk samen met mijn vriend ook wel eens romantische comedy’s, als ik aandring (A)

 4. 21 maart 2012 / 17:16

  Ik zou resoluut voor de comedy gaan. Dat lijkt me het makkelijkste en breekt het water.
  Ik kijk bijna nooit naar romcom’s. Ik haat ze wrs nog meer dan mijn vriend. Bah. ;)

  • 21 maart 2012 / 17:22

   Dat hoor je niet vaak van een meisje! Waarom vind je romcoms niet leuk? xo

   • 21 maart 2012 / 17:32

    Ik hou niet van romantische zaken. Ik voel er mij onwennig bij en het hoeft ook helemaal niet.
    Zo ben ik ooit helemaal (echt he-le-maal) in paniek geschoten toen ’t lief zei dat hij van mij hield. Mijn stoppen sloegen door ;)
    Ik zei dat hij naar huis moest gaan :D Wreed, he?
    Dat zal persoonlijke smaak zijn zeker?

 5. 21 maart 2012 / 22:20

  Leuk onderwerp!
  Mijn vriend en ik houden allebei heel erg van de godfather trilogie, dus die films kijken we wel eens. En ik heb het geluk dat hij ook van romantische comedies houdt. Hij heeft zelfs een keer voor mij Sex and the City the Movie meegekeken. Nou, als dat geen ware liefde is ;).

 6. 28 maart 2012 / 17:02

  Ik had laatst een date waarbij we naar This Means War hebben gekeken, hij moest nog harder om de film lachen dan ik ;) Met een goede vriend van me kan ik werkelijk naar alle films kijken, van thriller tot animatie :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *