Films die ik de laatste tijd heb gezien

films-om-te-kijken-1

Ik ben een filmfreak. Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan weet je dat. Eens in de zoveel tijd zet ik de films op een rijtje die ik de laatste tijd heb gezien, en daar is het vandaag weer tijd voor! 

The Choice (2016)

In het romantisch drama The Choice verandert het leven van Travis (Benjamin Walker) drastisch wanneer hij zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Teresa Palmer) ontmoet. Wanneer Travis (Walker) zijn nieuwe buurvrouw Gabby (Palmer) ontmoet, springt er direct een vonk tussen de twee over. In eerste instantie lijkt het onschuldig, zeker omdat Gabby een lange relatie heeft met Ryan (Welling). Naarmate de tijd verstrekt worden Gabby en Travis echter steeds hechter en komt Gabby voor een dilemma te staan: kiest ze voor Ryan of voor Travis?

Ik had me erg verheugd op The Choice, omdat het een film is van Nicholas Sparks. Ik vond hem een beetje tegenvallen, maar hij was absoluut het bekijken waard. De film is voorspelbaar, maar houden we daar stiekem niet allemaal van? Dit is gewoon een fijne film om met vriendinnen te kijken. Niks bijzonders, maar ook niet heel slecht.

The Martian (2015)

Tijdens een Mars-missie worden astronaut Mark Watney en zijn teamleden overvallen door een hevige storm. Zijn teamleden denken dat Watney het niet heeft overleefd en laten hem achter op de barre planeet. Maar Watney is niet dood en moet met beperkte voorzieningen al zijn vindingrijkheid en intelligentie aanwenden om de vluchtleiding op aarde te laten weten dat hij nog in leven is.

The Martian is zo’n film waar je gewoon twee en een half uur geboeid naar kijkt. De film speelt zich voor een groot deel af op de planeet en er is weinig échte actie, maar toch zat ik op het puntje van mijn stoel. The Martian is een van de betere films die ik de laatste tijd heb gezien! Helaas geen Oscar voor Matt Damon, want die had Leonardo DiCaprio natuurlijk dubbel en dwars verdiend.

The Client List (2010)

Een voormalig model wordt gedwongen om een baantje aan te nemen bij een massagesalon wanneer haar familie uit huis dreigt gezet te worden nadat haar echtgenoot gewond is geraakt en hierdoor niet meer kan werken. Helaas voor haar komt ze er al snel achter dat haar cliënten meer verwachten dan alleen een massage.

Ik zag deze film op Netflix en ik moet zeggen dat ik het een leuke film vond. Hij was erg vermakelijk en ook het onderwerp sprak me aan. Dit is ook weer zo’n lekkere film om met je vriendinnen te kijken. Verwacht geen hoogstandje, maar gewoon een prima film!

Bridge of Spies (2015)

Bridge of Spies vertelt het verhaal van James Donovan (Tom Hanks), een advocaat gespecialiseerd in verzekeringsclaims. Als de CIA hem op een zo goed als onmogelijke missie stuurt om de onderhandelingen te leiden over een gevangen genomen Amerikaanse U-2 piloot bevindt Donovan zich plotseling in het middelpunt van de Koude Oorlog.

Ik was erg benieuwd naar deze film met Tom Hanks. Ik vind hem een mega goede acteur namelijk. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: ik vond Bridge of Spies best tegen vallen. Misschien omdat mijn verwachtingen te hoog waren. Ik heb me prima vermaakt tijdens de film, maar ik had er op de een of andere manier wel meer van verwacht. Op het acteerwerk van Hanks heb ik niks aan te merken, dat was gewoon perfect. Maar ik miste iets in het verhaal, of de film ging wat te traag… Ik ben er nog niet helemaal aan uit.

The Intern (2015)

In The Intern speelt Robert De Niro Ben Whittaker, een 70-jarige weduwnaar die ontdekt dat met pensioen zijn helemaal niet zaligmakend is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te kunnen doen en een doel te hebben in zijn leven. Hij besluit senior stagiair te worden bij een online fashion website, opgericht en geleid door Jules Ostin (Anne Hathaway).

Films met Anne Hathaway zijn bijna altijd goed. Wat zeg ik? Ik heb nog geen een film gezien met Anne die ik niet leuk vond. The Intern is een echte feel good film, I like it! Ik heb deze samen met mijn vriend gekeken en ook hij vond hem erg leuk. Ook een geschikte film om samen met je vriendje te kijken dus. De film is absoluut geen romantische film, daarom vond mijn vriend hem waarschijnlijk ook leuk, haha. Ik hoef normaal gesproken echt niet aan te komen met een chick flick.

Benieuwd welke films ik nog meer heb gezien de laatste tijd? Neem dan een kijkje in mijn Movie Challenge!

Welke films wil jij nog graag zien? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

9 Reacties

 1. 8 maart 2016 / 06:34

  The Client List film?! Ik ken dit toch echt alleen maar als serie… The Martian is een heerlijke film, net zoals Bridge of Spies. The Intern wil ik nog graag zien.

  • Tedje
   Auteur
   8 maart 2016 / 09:49

   Na de film is er inderdaad een serie van gemaakt! Is de serie leuk? Ik ben benieuwd :)

 2. 8 maart 2016 / 07:44

  Ook al viel die een beetje tegen, ik ben toch wel heel benieuwd naar The Choice! Net als dat ik The Intern wel graag eens zou willen zien.

  Al moet ik nog even geduld hebben want heb mezelf beloofd geen series/films te kijken tot de SE-week is afgelopen (oef).

  • Tedje
   Auteur
   8 maart 2016 / 09:55

   Aah, succes met je SE-week, Kirsten! Daarna mag je lekker relaxen en films kijken, haha!

 3. 8 maart 2016 / 08:34

  The Martian en The Intern wil ik nog kijken! Leuk :D

 4. 8 maart 2016 / 09:59

  The Intern daar heb ik ook al een stukje van gezien! Ik wil hem sowieso nog afkijken, want ik vond hem ook super leuk

 5. 10 maart 2016 / 11:21

  Zijn inderdaad stuk voor stuk leuke films en the intern was zo schattig vooral die man! haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *