Films waar ik benieuwd naar ben

Films waar ik benieuwd naar ben

Photobucket

Zoals jullie wellicht weten, doe ik dit jaar weer mee aan de Movie Challenge. Geen 150 zoals vorig jaar, maar 125. Even een stapje terug dus. Je kunt dus wel zeggen dat ik into de films ben. Het is daarom ook niet gek dat ik een filmfreak ben geworden. Er zitten weer een heleboel leuke, nieuwe films aan te komen in 2013. Kijken jullie mee naar de films waar ik benieuwd naar ben?

Les Misérables

Ik heb de musical zelf nog nooit gezien (maar die ga ik beslist nog een keer zien, dat weet ik zeker), maar ik weet zeker dat dit een prachtig verhaal is. Ik heb zelf I dreamed a dream gezongen bij zangles (ik heb een jaar op zangles gezeten in 6VWO) en sindsdien vind ik dat een prachtig lied. Mijn ouders hebben een cd van de musical en ik krijg alleen maar kippenvel van alle nummers. Ik hou sowieso van musicals en als ik de lijst met acteurs zie die in Les Misérables spelen, belooft dat heel wat. Hugh Jackman, Anne Hathaway, Amanda Seyfried, Russel Crowe. I can’t wait to see this movie!

Pitch Perfect

Een fijne meiden film waar Glee niet aan kan tippen, dat las ik in verschillende recensies tenminste. Nou, zoals jullie weten ben ik dol op Glee, en dit is beter? Have to see this! Op IMDB krijgt deze film zelfs een 7.2 en geloof me, dat is goed voor een meidenfilm. Ik denk dat het gemiddelde cijfer van alle romantische films een 6 is, of misschien zelfs wel een 5.5.

Life of Pi

Ik heb hier al veel goede verhalen over gehoord! En als ik de trailer zie, belooft dat veel goeds. Ik denk dat dit een spannende film is met een prachtig verhaal. Ik ben benieuwd!

Django Unchained

Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio en Christoph Waltz. Dat zijn nogal flinke namen, niet? Ook deze trailer ziet er veelbelovend uit. Een spannende Western over de slavernij, dat heb ik altijd al interessant gevonden.

The Twilight Saga: Breaking Dawn Part II

Ja, even over naar een heel ander soort film. Ik keek in 2012 de eerste vier delen van Twilight en nu kan ik natuurlijk ook niet achterblijven om het allerlaatste deel niet te kijken. Ik ben toch stiekem wel benieuwd hoe het gaat aflopen…. En hoe het kind eruit gaat zien en hoe Bella is als vampier.

So Undercover

I’m not ashamed of it, ik ben ook benieuwd naar deze film. Ik zag vorig jaar LOL met Miley Cyrus en ik moet zeggen, ik vond hem best leuk. Dit is waarschijnlijk zo’n film waar je niet bij na hoeft te denken (daar ben ik eigenlijk vrij zeker van, 100 procent kun je wel zeggen) en die een 4 krijgt op IMDB. LOL kreeg zelfs een 3.6, zo’n slecht cijfer heb ik nog nooit gezien. Nou, je kunt veel zeggen over Miley Cyrus, maar op deze film is een nagellak collectie van Herôme geïnspireerd. Ik denk niet dat veel mensen dat over zichzelf kunnen zeggen, toch?

Gangster Squad

Van romantisch naar kei harde actie: Gangster Squad met Emma Stone en Ryan Gosling. Ik vond ze een prachtig stel in Crazy, Stupid, Love. Dit is weliswaar een ander soort genre film, maar ik hou wel van een beetje actie. Ik zie Ryan Gosling in pak en Emma Stone met rode lippen en een prachtige jurk en dat zegt voor mij al genoeg. Ik denk een prima film om samen met mijn vriend te kijken!

Naar welke film ben jij benieuwd?

Liefs van Tedje

Volg:

22 Reacties

 1. 11 januari 2013 / 07:50

  Super leuk artikel! Ik ben voor al erg benieuwd naar Pitch Perfect en Alles is familie. Daar hoor ik heel veel over!

 2. 11 januari 2013 / 08:13

  ‘Les Misérables’ wil ik ook graag zien. Heb de show nu een aantal keer in Nederland en Londen gezien, is echt enorm legendarisch!

 3. 11 januari 2013 / 09:29

  Les Misérables ga ik kijken met schoonzusje, de laatste film van Twitlight heb ik al gezien :)

 4. 11 januari 2013 / 10:29

  Les Misérables en Life of Pi wil ik ook heel graag nog een keer zien, daar ben ik echt heel erg benieuwd naar!

 5. 11 januari 2013 / 12:12

  Oh ben ook zo benieuwd naar gangster squad, pitch perfect (volgende week dinsdag!) django unchained en les miserables! Ik zal vaak naar de film moeten de komende tijd!

 6. 11 januari 2013 / 12:16

  Les mis wil ik zeker gaan zien.
  Maar ik ben nu ook wel heel benieuwd naar Pitch Perfect!

 7. 11 januari 2013 / 14:14

  Ik ben ook benieuwd naar al deze films! Maar het meest naar Pitch Perfect & Les Miserables, de een lijkt mij echt super lachen & de ander zo mooi! :D

 8. 11 januari 2013 / 14:28

  Wat kreeg LOL een 3? NOO, die film is geweldig, en oké omdat je bij douglas bouth gewoon lekker weg kan zwijmelen. Maar ik heb het idee dat veel meiden daarom die film gewoon leuk vinden, maar dat maakt toch niet uit hahah. Eigenlijk vind ik Miley’s acteer talent eigenlijk wel meevallen, ik had er echt weinig van verwacht maar het was best leuk. Ik ben zelf erg benieuwd naar life of pi:)

 9. 11 januari 2013 / 15:58

  Ik ben heel erg benieuwd naar Pitch perfect! X

 10. 11 januari 2013 / 16:00

  Ik heb Pitch Perfect gezien en ik vind het ook een echte aanrader :)

 11. 11 januari 2013 / 18:48

  So Undercover & Pitch Perfect lijken mij wel erg leuk, Twilight heb ik al gezien, die vond ‘k erg leuk! Les Miserables is denk ik wel mooi maar niet echt iets voor mij :)

 12. 11 januari 2013 / 20:22

  Ben ook echt benieuwd naar Pitch Perfect en Les Miserables! :D
  Binnenkort dus ook maar snel bekijken.

 13. 11 januari 2013 / 22:13

  Ik ben ook heel benieuwd naar Pitch Perfect!

 14. 12 januari 2013 / 02:59

  Ooooh, ik wil Gangster Squad ook zien! Die film lijkt mij weer ge-wel-dig. Echt zo’n gangster movie van het jaar, of niet. Maar ik heb het filmoverzicht niet gezien, weet niet welke er nog meer uitkomen.. Je snapt wat ik bedoel. :’) Daarnaast wil ik Twilight part 2 ook nog zien, sowieso de hele reeks. Love Edward.. met lang haar. Sorry Edward.

 15. 12 januari 2013 / 13:56

  pitch perfect natuurlijk !
  alleen jammer dat die niet in alle bioscopen te zien is =(

 16. 12 januari 2013 / 15:22

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar Les Miserables en Pitch Perfect.. Maar nog het meest naar les mis!

 17. 12 januari 2013 / 22:39

  Oh wat erg, ik moet nog steeds het laatste deel van twilight zien! En dat terwijl ik bij het vorige deel nog de hele marathon in de bioscoop heb gezien. Shame on me.

 18. 13 januari 2013 / 15:46

  Ik ben benieuwd naar Les Misérables en Gangster Squad!

 19. 13 januari 2013 / 18:29

  Ja en Gangster Squad ontbreekt dus in mijn lijstje XD hahahahah maar dat is er ook één die ik wil zien :D. Leuk lijstje.. misschien dat ik Life of Pi ook maar moet kijken.

 20. 24 januari 2013 / 15:36

  Pitch Perfect is geweldig! Ik heb hem al vier keer gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *