Finally, Naked 2!

Finally, Naked 2!

IMG_8793

Eindelijk. Ik heb hem. Het Naked 2 palette van Urban Decay. 100 keer had ik hem voorbij zien komen in Beautyblogland en iedereen was er zo enthousiast over. 100 keer ben ik bij Sephora geweest om hem in ‘levende lijve’ te ontmoeten en wauw wat is hij prachtig. 99 keer ben ik er voorbij gelopen zonder hem te kopen. Tot.. Die ene keer dat ik hem kocht. Mijn moeder wist niet goed wat ze mij moest geven voor mijn verjaardag. Ik zei gelijk: Naked 2 palette van Urban Decay, te koop bij Sephora. Mijn moeder: huh? Urban Decay? Dat ken ik helemaal niet. Naked 2?? 

Dit is hem dan! Zo zit hij verpakt, in een kartonnen houder met een mini lipglossje van Urban Decay ernaast. Leuke toevoeging, al had ik het leuker gevonden als er een mini Primer Potion bij zat, net zoals bij Naked 1.

De verpakking is helemaal van metaal, daardoor krijgt het palette een chique uitstraling.

Het lipglossje! Cute, handig voor onderweg.

Zo ziet het palette eruit als je hem open doet. Eerste indruk: WAUW! Er zit een grote spiegel in (handig) en een tweezijdige kwast (fluffy blending kwast en een platte kwast).

De kleuren zijn heel gevarieerd: van off-white naar bronstinten, bruin en gitzwart. Hier kun je héél veel verschillende kanten mee op.

De kleuren hebben allemaal een naam, dat is handig.

Foxy: matte crème kleur
Half Baked: goud met een metallic glans
Bottycall:  champagne kleur met een satijnen finish

De swatches van Foxy – Half Baked – Bootycall. Ik vind Half Baked en Bootycall echt prachtig! Foxy is uitermatend geschikt als een niet al te opvallende highlighter onder je wenkbrauw bij een simpele look.

Chopper: de naam zegt het al, een koperachtige kleur met een roze ondertoon en fijne glittertjes
Tease:  matte taupe kleur met een vleugje lila erdoorheen
Snakebite:  donkere bronzen kleur met een satijnen finish

Swatches van Chopper – Tease – Snikebite. Wat een pigment weer!

Suspect: donkere champagne kleur met een vleugje taupe en een satijnen finish
Pistol: een grijze kleur met een metallic finish
Verve: lichtgrijze/parelmoer achtige kleur met een roze ondertoon en een metallic finish

Swatches van Suspect – Pistol – Verve. Ik kan niet anders zeggen dat ik deze kleuren stuk voor stuk prachtig vind!

YDK: een bronzen kleur met fijne glitters erin en een metallic finish
Busted: donkerbruine kleur met een ondertoon van aubergines en een satijnen finish
Blackout: matte, zwarte kleur

Swatches van YDK – Busted – Blackout

Het pigment van de oogschaduws zijn super, er komt heel veel kleur vanaf. De kleuren kun je goed met elkaar combineren en je kunt talloze combinaties maken. De structuur van de Naked 2 kleurtjes is over het algemeen creamy, dit zorgt ervoor dat je goed kunt blenden. Voor de kwast die erbij zit hoef je het palette niet te kopen, die is namelijk niet super. Ik vind de blendingkant van de kwast te hard, waardoor je niet soepel kunt blenden.

Ik ben helemaal om. Wat een prachtig palette en ik vind het niet gek dat hier zo over gehyped werd in beautyblogland. Ik ben ontzettend blij met mijn palette (thanks mutti en vati!) en ik weet zeker dat ik hier héél veel gebruik van ga maken.

Wat vind jij van het Naked 2 palette? Of heb jij het al in je bezit? 

Much love,

Tedje

Volg:

29 Reacties

 1. 27 augustus 2012 / 07:10

  Ik vind hem zó mooi, hey. Echt super gepigmenteerd, mooie kleuren, perfect <3

 2. 27 augustus 2012 / 08:20

  Mijn dochter heeft hem afgelopen zaterdag gekocht, ze is er onwijs blij mee.

 3. 27 augustus 2012 / 11:07

  Ik vind hem zoo prachtig dit is sws een van de dingen bovenaan mijn wishlist!

 4. 27 augustus 2012 / 15:39

  hij is zooo mooi ! de lipgloss ook trouwens, een vriendin van me heeft het palette. en de lipgloss shined echt als een gek !

 5. 27 augustus 2012 / 16:32

  wat is het toch een mooi palette! heel veel plezier ermee :)

 6. 27 augustus 2012 / 16:37

  Ik snap je helemaal. Ben zelf ook zovaak even bij Sephora naar binnen gegaan om ‘m te aanschouwen. Ik heb de Naked 1 gekocht in Parijs.

 7. 27 augustus 2012 / 16:52

  Wat een prachtige palette! Wauw! Die eerste foto van jou is trouwens erg mooi!

 8. 27 augustus 2012 / 20:31

  Mooi istie he? Ik heb hem ook en ik gebruik hem elke dag, hij is zoo mooi! Als je hem eenmaal gebruikt wil je niks anders meer ;-)!

 9. 27 augustus 2012 / 20:43

  Ahh finally!;-)) ik heb hem ook en ben er nog steeds erg blij mee!
  Alleen toen het laatst zo warm was, was de lijm achter de spiegel gesmolten en lag de spiegel eraf. Heb hem toen weer teruggeduwt en blijkbaar is de lijm toen weer afgekoeld waardoor hij nu weer goed zit:P

 10. 27 augustus 2012 / 23:00

  Ik herken mezelf helemaal terug in je verhaal. Volgens mij ben ik er nu 38 keer voorbij gelopen en bij de 100e keer koop ik hem hahaha. Het is echt een prachtig palette, zeker een beauty musthave!

 11. 28 augustus 2012 / 15:02

  Ik vind hem super mooi! Ik denk alleen beter niet dat ik hem kan kopen, altijd als ik oogschaduw koop gebruik ik het bijna nooit haha. Zo ligt er bijv. een paletje van Dior in de kast die ik 3 keer heb gebruikt ofzo, zonde!

 12. 2 september 2012 / 15:00

  NAKED 2! haha fijn is hij he? Ik heb hem sinds begin dit jaar en ik kan echt niet meer zonder hem<3 veel plezier met je palette!

 13. Ella
  12 september 2012 / 23:04

  Jeej! Zo leuk! Ik heb vandaag maar de Naked2 gekocht, ik heb ook de orginele Naked, maar ik vind deze beter, meer lichtere kleuren, ik snap niet dat veel mensen zeggen dat ze veel op elkaar lijken, maar dat is totaal niet zo! mischien een paar kleurtjes, maar ik ben super happy, ik ben al een half uur nieuwe looks aan het bedenken! veel plezier ermee<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *