Fit For Summer: 10/10 & Repeat

Het zit erop! De Fit For Summer Challenge van Annemerel waar ik iedere week over geschreven heb is finished. Of ik nu dan meteen maar stop met sporten? Hell no! Ik begin het steeds leuker te vinden. Ik had nooit gedacht dat ik voor de ‘lol’ buikspieroefeningen en squats zou doen. But I did! Deze laatste week stond in het teken van herhalen, herhalen en nog eens herhalen. Kijken jullie mee hoe het bij mij ging?

Yes! Ik ben over de één minuut heen met planking. Maar liefst vijf hele seconden, maar hey, het is een begin! Te bedenken dat ik eerst niet eens vijftien seconden vol kon houden is dit natuurlijk een hele verbetering. Dinsdag en woensdag plankte ik zelfs 1 minuut en 10 seconden! Het gaat steeds beter! Woensdag 3 keer 50 keer touwtje gesprongen achter elkaar met steeds 10 seconden rust tussendoor. Niet bijster veel, maar hey het is een begin! Donderdag begon ik met 1 minuut en 10 seconden planking (meer gaat écht niet). Daarna deed ik een squat workout, sprong ik 6 x 50 keer touwtje en deed ik de lovehandles challenge. Vrijdag lukte het minder goed met de planking challenge: maar 50 seconden. Zaterdag ging het zelfs zo ‘slecht’ dat ik het maar 40 seconden uithield. Daarna deed ik nog een aantal buikspieroefeningen. Zondag durfde ik eigenlijk niet goed te gaan planken, maar ik had het toch maar gedaan. Van 1.10 naar 40 seconden vond ik nogal een verschil… Gelukkig hield ik het zondag alweer 1 minuut vol.

Of ik nu ga stoppen met fit for summer? Nee, echt niet! Ik wil gewoon doorgaan met hoe ik bezig was.

Vinden jullie het leuk om updates te blijven lezen over mijn sportroutine? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

21 Reacties

 1. 10 juni 2013 / 07:14

  Super interesant en ik vindt dit altijd leuke artikels want dat motiveert mij ook weer!

 2. 10 juni 2013 / 08:44

  Echt super! Ik vind ’t leuk om te lezen hoor! Merk je ook nog verschil qua uiterlijk en conditie eigenlijk?

  • Tedje
   Auteur
   10 juni 2013 / 09:48

   Ik ben geen gewicht kwijt geraakt. Wel merk ik dat mijn lovehandles wat zijn afgeslankt en dat er meer buikspieren te zien zijn. :) Mijn conditie is er niet heel erg op vooruit gegaan. Daarvoor heb ik te weinig intensity trainingen gedaan denk ik. Ik voel me wel een stuk fitter dan tien weken geleden!

 3. 10 juni 2013 / 10:46

  Goed van je! Lekker bezig. Ik vind het leuk om over het sporten te lezen!

 4. 10 juni 2013 / 11:34

  Goed van je! ik vind het ook leuk om erover te lezen!

 5. 10 juni 2013 / 16:30

  Je bent goed bezig! Ik zou een voorbeeld aan je moeten
  nemen haha! Moet echt gaan sporten, wil het ook graag
  maar het komt er maar niet van!

  Ik volg je trouwens op Bloglovin. Volg je me terug? :D

  xoxo
  http://www.its-dash.blogspot.com

 6. Nienke
  10 juni 2013 / 17:05

  Heyy,
  ik zou het leuk vinden als je verder zou gaan met je sportroutine.
  Vandaag ben ik voor het eerste gaan hardlopen, en heel veel mensen keken mij raar aan. Ook durf ik het niet tegen mijn ouders te vertellen. Mijn buurman vroeg zelfs of ik aan het trainen was, en ik zei maar ‘Nee.’
  Ik schaam me ervoor, tips?

  • Tedje
   Auteur
   10 juni 2013 / 19:38

   Hi Nienke. Wat top dat je begonnen bent met hardlopen! Je hoeft je toch helemaal niet te schamen? Het is toch hartstikke leuk en goed voor je? Ik denk dat andere mensen gewoon zelf niet kunnen of willen hardlopen en daarom kijken. Ik zou het je niet aantrekken en gewoon lekker gaan lopen hoor. Misschien kun je wel een rustige buurt opzoeken, zoals in de polder ofzo. Daar zijn niet zoveel mensen als je dat prettig vindt. Heel veel succes en zet hem op! You can do it :)

 7. 10 juni 2013 / 22:47

  Super goed van je! Ik vond het eerst ook 3x niks, en nu ben ik gek op sporten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *