Fit For Summer: 9/10 Sleeping Beauty

De Fit For Summer challenge van Annemerel zit er alweer bijna op. Die tien weken zijn toch sneller gegaan dan ik had gedacht. Of ik heb bereikt wat ik wilde bereiken? Nee, maar daar zijn tien weken ook veel te kort voor. Kijken jullie mee hoe afgelopen week gegaan is?

Ik begon de week goed op maandag met 45 seconden planking, POP Cardio met Cassey. Dinsdag was een rustdag. Ik had geen spierpijn overigens van de POP Cardio, terwijl ik het maandag wel zwaar had tijdens de workout.

Woensdag plankte ik maar liefst 1 minuut! Wauw, ik had niet verwacht dat ik dat vol zou houden. Een paar weken terug was ik bij 20 seconden al zo aan het trillen met mijn hele lijf dat ik op de grond plofte van vermoeidheid. Ik wil vanaf nu iedere dag gaan planken en het dan langzaam opbouwen. Ik deed daarna nog de Squat Challenge en op de een of andere manier was deze zwaarder dan anders. Ik ging denk ik lager door mijn knieën dan normaal. Mijn benen trilden aan alle kanten. Wel een goed teken in ieder geval, toch?
Donderdag plankte ik ook 1 minuut, maar deze minuut leek wel een eeuwigheid te duren. Het ging een stuk minder makkelijk dan woensdag en dat merkte ik aan mijn rugspieren. Auw!
Vrijdag plankte ik ook 1 minuut en deed ik de Squat Challenge. Zaterdag schoot het sporten en het gezond eten er ook een beetje bij in, want mijn opa en oma vierden hun 50-jarige bruiloft. Een gezellige dag met veel lekkers. Wel heb ik nog gedanst met mijn kleine nichtjes en daar kreeg ik het behoorlijk warm van, ook een workout dus! Zondag plankte ik weer 1 minuut en ik zou ook geen seconde langer kunnen, pfoe wat is dat zwaar zeg! Komende week wil ik graag over de minuut komen. Zondagmiddag heb ik lekker touwtje gesprongen in de zon. Heavy!

Wat slapen betreft zit het bij mij helemaal goed. Ik slaap gemiddeld 7 à 8 uur per nacht, dus aan die challenge heb ik voldaan!

De komende week is het alweer de laatste week van de Fit For Summer Challenge. Er komen geen nieuwe challenges bij, maar we gaan gewoon door met waar we mee bezig waren. Ik ga zeker niet stoppen met sportief doen, want Annemerel heeft mij aangespoord om verder te gaan.

Vinden jullie het leuk om na de challenge nog steeds updates te lezen over mijn sporttaferelen?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

16 Reacties

 1. 3 juni 2013 / 06:43

  Wat goed van je! Ik zou het erg leuk vinden om regelmatig een update te lezen :D

 2. Elien
  3 juni 2013 / 08:03

  Jaaaa, doorgaan met deze leuke verslagjes :)

 3. 3 juni 2013 / 11:13

  Goed bezig!
  Wauw een minuut planken, knap! ^^
  Succes verder met de Challenge en het sporten :)

 4. 3 juni 2013 / 14:39

  Jazeker, hierna wil ik door blijven lezen! Want het motiveert elkaar zo lekker! :) Dus ga lekker door met posten!

 5. 3 juni 2013 / 18:42

  Je bent echt supergoed bezig Tedje! Regelmatig een update zou ik leuk vinden hoor!

 6. Maxime
  5 juni 2013 / 06:59

  Jaa, ben wel heel benieuwd naar de voortgang!

  XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *