Flormar nagellak swatches

Flormar nagellak swatches

IMG_6726

Een hele tijd geleden bracht mijn zusje verschillende Flormar nagellakjes mee uit Turkije. Ik ontdekte dat het echt hele fijne nagellakjes zijn die je in Nederland, helaas, niet kunt krijgen. Ik zat wat te surfen op internet om te kijken bij welke (buitenlandse) webshop ze Flormar verkochten, en toen kwam ik op Marktplaats terecht. Ik had wat mailcontact en wat bleek nou, de verkoopster was eigenaresse van een Nederlandse beautywebshop waar ze eerst Flormar verkocht. Helaas heeft ze de webshop niet meer, maar ze had nog wel wat nagellakjes liggen. Ik besloot om er een paar te kopen. Kijken jullie mee naar swatches?

Ik kocht een roze kleur, want ja, roze nagellak kun je nooit genoeg hebben toch? Dit is nummer 382. Helaas hebben de nagellakjes geen naam, alleen een nummer.

Twee laagjes van de roze kleur, pretty!

Mooi rood is niet lelijk! Dit is nummer 321, een Ferrari rode kleur volgens mijn opa.

Wederom twee laagjes is genoeg.

Een gouden kleur had ik nog niet in mijn stash zitten, dus dat was ook hoog tijd! Dit is nummer 353.

Helaas dekt dit kleurtje niet helemaal, het lakje is ook wat wateriger dan de andere lakjes. Het is wel een mooie kleur. Hier heb ik twee laagjes op, maar ik denk dat drie laagjes beter was geweest.

Een witte kleur, nummer 310. Ik ben van plan om nail arts te gaan maken, dus dan komt wit altijd wel van pas!

De kleur dekt prima! Dit zijn twee laagjes.

De kwastjes zijn redelijk dun, maar ze lakken echt super fijn. Je kunt je nagels er echt heel secuur mee lakken. De dop houdt ook fijn vast, omdat het een lang steeltje heeft.

Ik ben ontzettend blij met mijn Flormar nagellakjes. Als een Nederlandse webshop dit gaat verkopen, ga ik zéker inslaan! Met een basecoat blijven ze ook heel goed zitten: 5 dagen zonder te chippen. Dat vind ik nog eens kwaliteit, en zeker voor een lakje dat niet zoveel geld kost.

Ben jij bekend met het merk Flormar? 

Liefs van Tedje

Volg:

23 Reacties

 1. 9 juni 2012 / 13:01

  Die witte kleur is handig voor nail – art zeg!

 2. 9 juni 2012 / 13:34

  Super, Ik kende het merk nog niet maar de flesjes zijn echt zo mooi en de kleurtjes van de lakjes ook. Vooral de allereerste kleur!

 3. Lise
  9 juni 2012 / 14:27

  Je kan tenminstte de verkoopster zeggen en de prijs. Trouwens, die witte heeft nog een derde laag nodig hoor!

  • Tedje
   Auteur
   9 juni 2012 / 14:50

   De advertentie is eraf gehaald. Ze zou morgen de advertentie er weer opzetten en dan zal ik het even aanpassen in het artikel. Ik heb er 9 euro voor betaald inclusief verzendkosten.

  • Tedje
   Auteur
   15 juni 2012 / 13:48

   Beste Lise. Ik heb ze bij deze verkoper gekocht

 4. 9 juni 2012 / 14:43

  Die roze is echt heel mooi! Mooi gefotografeerd ook.

 5. 9 juni 2012 / 15:19

  Die witte vind ik mooi, moet zelf nog een witte inslaan en die ziet er goed uit! :)

 6. 9 juni 2012 / 18:11

  Wauw, ze zijn erg mooi! Ik ga deze zomer naar Turkije, dus dan weet ik wat er mee terug gaat in mijn koffer, haha!

 7. 10 juni 2012 / 11:01

  Wauw, dat rode nagellakje is echt prachtig!

 8. 11 juni 2012 / 13:51

  ik kende dit merk nog niet! wel fijn dat het 5 dagen goed blijft zitten!!:)

 9. 2 december 2012 / 15:09

  Ik heb afgelopen week mijn eerste Flormar lakjes gekocht in Duitsland (Oberhausen). Daar ligt namelijk een Flormar store in het Centro Shopping Centre! Ik heb er 6 meegenomen, maar als ik weer daar ben, worden het er zeker meer. Ze zijn echt super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *