Foto op aluminium

 photo IMG_3478a.jpg

Al een hele tijd wil ik een foto van mij en mijn vriend laten afdrukken. Het kwam er steeds maar niet van, tot dat ik een foto op aluminium mocht laten afdrukken via Fotoopaluminium.nl. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, dus ik was super benieuwd!

Het bestellen op Foto op aluminium ging echt super makkelijk. Binnen een paar minuten had ik alles ingevoerd en was alles rond. Je kunt direct foto’s van Instagram, Facebook, Flickr of gewoon van je computer importeren. Ik heb deze foto van Instagram afgehaald. Zoals je ziet: de kwaliteit is gewoon prima! Oké, als je er met je neus bovenop gaat zitten, zie je dat het niet zo scherp is als een foto die gemaakt is met een spiegelreflex, maar ik vind dat de foto er gewoon goed uitziet! Helemaal omdat ‘ie met de selfiestand van mijn iPhone is gemaakt.

 photo IMG_3481a.jpg

De foto is trouwens heel dun, dat had ik niet verwacht. Wel heel erg mooi! Ik heb een formaat van 30 bij 30 cm. Je kunt al een foto op aluminium bestellen van 20 bij 20. Klik hier voor alle prijzen van alle afmetingen. Ik vind het materiaal ontzettend tof. Het glanst, maar soms is het ook weer mat. Het is net hoe je er tegenaan kijkt. Heel bijzonder en mooi! Ik ben erg blij met mijn foto!  Ik heb gekozen voor een witte achtergrond, maar je kunt ook kiezen voor een geborstelde achtergrond. Dan krijg je het echte aluminium effect en zie je de structuur ook beter. Mijn foto is nu helemaal glad.

 photo IMG_3482a.jpg

Er zit ook een systeem bij waarmee je de foto kunt ophangen. Handig! Ook met een uitleg erbij voor de noobs die zulke dingen niet snappen, net zoals ik. Haha!

Zou jij een foto willen laten afdrukken op aluminium? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 8 oktober 2014 / 07:41

  Wauw wat een prachtige foto! Superleuk eindresultaat!

 2. 8 oktober 2014 / 08:18

  super leuk, mooie foto ook! Ik heb mijn vriend vorig jaar een foto op hout cadeau gedaan waar hij heel blij mee was!

 3. 8 oktober 2014 / 09:40

  Ooh mooi en bijzonder, zie je niet zo vaak!

 4. 8 oktober 2014 / 13:22

  Wat een leuke foto en wat een mooi resultaat

 5. 8 oktober 2014 / 14:24

  Het resultaat ziet er mooi uit :) Leuke foto ook!

 6. 8 oktober 2014 / 19:27

  wat ontzettend leuk, het blijft natuurlijk ook wel onwijs mooi op Aluminium….echt gaaf!

 7. 8 oktober 2014 / 19:47

  Wat een super leuk stel! en een heel erg leuk idee om het zo af te drukken, een keer wat anders!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *