Foto op glas

 photo IMG_5508a.jpg

Een tijdje geleden mocht ik een foto op aluminium laten maken. Super leuk! Die foto staat op een plankje boven mijn bureau en ik ben er nog steeds heel blij mee. Nu mocht ik weer wat leuks uitproberen, namelijk een foto op glas van Fotoopglas.nl

Ik koos voor een foto met mijn lieve vriendinnen van de opleiding. In mei 2013 hebben we een super leuke week op Cyprus gehad en daar is deze foto ook gemaakt. Helaas was de foto niet van een super goede kwaliteit en dat is ook wel terug te zien op de foto op het plexiglas. Ook is de foto wat blauw uitgevallen. Maar dat mag de pret niet drukken, het is gewoon een hele leuke foto. Deze foto heb ik van een Facebook-pagina afgeplukt, dus ik had niet eens het originele bestand. Als je dat weet, vind ik de foto er nog best prima uit zien! Van een afstandje ziet hij er sowieso leuk uit.

Het bestellen op Foto op glas ging echt heel erg makkelijk. Je kunt direct foto’s importeren van Facebook, Instagram of je computer. De foto die ik heb uitgekozen is 30 x 20 cm en het glas is 3 mm dik. Dit kost €19,95. Je kunt ook kiezen voor dikker glas of een groter formaat natuurlijk. Je kunt al een foto op glas bestellen voor €9,95 (20x20cm), een super leuk cadeautje om aan een vriend, vriendin of familielid te geven!

 photo IMG_5506a.jpg

Je kunt ervoor kiezen om gaten te laten maken in je foto, zodat je ze op kunt hangen. Dit kost €7,95 extra. Als je hem buiten op wil hangen (dat kan ook!), betaal je 35 procent extra.

Liefs van Tedje

Volg:
Share:

12 Reacties

 1. 4 maart 2015 / 08:39

  Oh wat is dit ontzettend leuk zeg!
  ik ga ook eens kijken :D
  Liefs Lonneke

 2. 4 maart 2015 / 10:43

  Is weer eens wat anders dan de foto afdrukken en in een ouderwets fotolijstje stoppen hè, leuk!

  • 4 maart 2015 / 14:54

   Jaa dat is zeker zo! Weer eens wat anders inderdaad :)

 3. 4 maart 2015 / 10:46

  Die foto op glas ziet er echt heel erg mooi uit! Leuke foto ook!

 4. 4 maart 2015 / 15:51

  Mooie foto heb je af laten drukken. Ik heb er laatst ook een op glas af laten drukken. Ziet er erg leuk uit!

 5. 4 maart 2015 / 22:15

  Een tijdje terug ook een foto op plexiglas laten afdrukken en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee. Binnenkort misschien de canvas bij mijn ouders thuis (waar ik en mijn zusje op staan) vervangen door één op plexiglas. Mijn vader, moeder en zusje roken en het canvas is nu wat gelig geworden. Ik denk dat je dat met een foto op plexiglas toch minder hebt.

 6. 6 maart 2015 / 16:46

  Oeh, foto’s met Facebookkwaliteit zou ik echt niet aandurven haha! Hij is wel heel leuk, ben benieuwd hoe een foto op glas er IRL uitziet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.