Gepersonaliseerde sieraden van Finaste

Gepersonaliseerde sieraden kunnen heel veel betekenen en ontzettend dierbaar zijn. Daarom is het een mooi gebaar om gepersonaliseerde sieraden te geven aan iemand die dicht bij je staat, en misschien nog wel leuker om het als cadeau te krijgen.

Misschien had jij het vroeger ook wel: een half hartje met de naam van jouw eerste vriendje of vriendinnetje, of van je hartsvriendin. Ik moest weer terugdenken aan die tijd toen ik zelf armbandjes en een ketting liet graveren bij Finaste. Bij deze webshop kun je sieraden personaliseren met initialen, namen, data of een tekst die jij maar wil. Een persoonlijk cadeau voor jezelf of een dierbare. Misschien wil je wel een sieraad laten maken met de initialen van jouw loved one, beste vriendin of liefste familielid. Een deel van de sieraden kun je ook laten graveren met een vingerafdruk, een mooi gebaar voor een overleden dierbare.

Eén ding is zeker, bij Finaste heb je alle mogelijkheden om een persoonlijke draai aan te geven aan je sieraden. Van minimalistisch tot statement, er is voor ieder wat wils. Ik koos voor twee armbandjes en een naamketting.

De sieraden van Finaste worden ingepakt als luxe cadeautjes. De sieraden zitten verpakt in klassieke sieradendoosje. Als je zo’n doosje krijgt, kan dat maar één ding betekenen. Extra leuk om zo’n gouden pakje aan iemand te geven, toch?

Gegraveerde sieraden

Bij Finaste kun je kiezen uit verschillende naamkettingen. Je kunt je hele naam erin laten graveren, initialen, of net als ik: één initiaal. Ik koos voor een gouden ketting met een graveerbare munt. De twee takjes aan de zijkant staan standaard al in de munt gegraveerd. Je kunt er ook voor kiezen om de munt aan twee kanten te laten graveren. De munt heeft een diameter van ongeveer 2 cm en de ketting is verstelbaar in lengte tussen de 55 en 60 cm. Zo kun je de ketting op de door jou gewenste lengte dragen. Ook heel leuk om te combineren met meerdere kettingen! De naamkettingen in het goud zijn allemaal gemaakt van verguld stainless steel. En dat is fijn, want dit materiaal is waterproof. Dat betekent dat je er gewoon mee onder de douche kunt. De ketting kost €29,95.

Ook koos ik twee armbandjes met een graveerbare munt. Eentje in het zilver, de ander in het goud. Hier liet ik aan de voorkant twee initialen op graveren. Ook de achterkant liet ik graveren met coördinaten. Een extra bijzonder detail en geeft net wat extra’s dan alleen de initialen. Het muntje heeft een diameter van ongeveer 1 cm. Het armbandje past bij een polsomtrek tussen de 14 en 19 cm. De armbandjes kosten €29,95 per stuk. Aan twee kanten graveren kost 5 euro extra.

Heb jij wel eens een gepersonaliseerd sieraad laten maken?

Samenwerking met Finaste

Volg:
Delen:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *