Geurkaarsen van Oscar&Babette

Ik zit op de bank onder een dekentje, lekker warm. Ik heb mijn favoriete warme sokken en mijn fluffy vest uit de kast getrokken. In mijn handen heb ik een grote kop thee. Op het tafeltje staat de koekjestrommel die inmiddels niet meer zo gevuld is als een kwartier geleden.. Ik kijk een heerlijke film op de televisie. Ik heb de lichten gedimd en ik geniet voor de volle honderd procent. Er mist nog iets, maar wat? Oh, ik weet het al: geurkaarsen.

Zien jullie het al voor je? Het wordt weer kouder en de avondjes die ik hierboven beschreef zullen vaker voorkomen, yay! Ik hou van films en series kijken op de bank. Die ervaring is op zich al heerlijk, maar door er nog een schepje bovenop te doen steek je een geurkaars aan. Ik ben verliefd op de geurkaarsen van Oscar&Babette.

hgweb

Ik schreef al eerder over de Sea Shore  geurkaars, die inmiddels op is gebrand. Nu heb ik kennis mogen maken met de drie nieuwe Luxury Soy Candles van Oscar&Babette: Tuscany Treasures – Forgotten Flowers – Green Garden.
Bewust genieten, daar staat Oscar&Babette voor. Voor de nieuwe collectie van ‘The Hidden Gardens’ zitten de geuren van de ‘Verborgen Tuinen’ in de EcoSojawas geurkaarsen. We gaan terug naar de geuren van Moeder Natuur…

Tuscany Treasures – de mediterrane geurbeleving van La Dolce Vita. Een topnoot van rijpe sinaasappelen, tintelfrisse mandarijn en bergamot en een hart van vijgenbloesems, klaprozen en witte oleander. Dit zorgt voor een houtachtige en warme basis van olijfblad met een subtiel vleugje cypres. Als je de kaars ruikt zonder dat je hem aan hebt gestoken, ruikt de kaars heel sterk. Zodra je de kaars aansteekt, ruik je een heerlijke, niet té sterke geur. Ik kan hem niet zo goed omschrijven, maar ik ruik duidelijk de bergamot.

Forgotten Flowers – De romantische geur van een geheime bloementuin in volle bloei! De basis is sensueel en dromerig dankzij witte musk en een fluwelen akkoord van iris en wilde waterlelie. Weer als je aan de kaars ruikt, komt er een hele sterke geur vanaf. Zodra de kaars is aangestoken, vliegen de aroma’s je om de oren. Een heerlijke, poederige geur.

Green Garden – De geurnoten van een groene tuin na een stevige zomerse regenbui. Een mix van bladgroen, pas gemaaid gras en dauwdruppels. Klinkt goed, niet? Ook deze geur is moeilijk te omschrijven, maar hij ruikt gewoon heerlijk fris.

Ik ben heel enthousiast over de geurkaarsen van Oscar&Babette. Deze drie Luxury Soy Candles zijn verkrijgbaar voor €29,95 per stuk. Wat krijg je ervoor terug? 295 gram kaars en 50 branduren!

Oh ja, nog iets leuks om te vermelden! Tot 31 oktober krijg je vanaf een bestelling van 30 euro in de webshop een gratis Jute Shopper cadeau! Ik heb deze week zelf ook een bestelling gedaan, die zien jullie vast en zeker nog voorbij komen op mijn blog!

Zijn jullie al bekend met Oscar&Babette?

Volg:

11 Reacties

 1. 18 oktober 2012 / 09:47

  oh ik hou ook zo erg van geurkaarsen, ik brandt er nu iedere avond een tijdens het lezen, werkt heel ontspannend!
  Ik heb vaak over Oscar en Babette gelezen & ga ook maar eens wat bij ze bestellen :)
  Ze lijken me heel fijn !

 2. 18 oktober 2012 / 12:08

  Tuscany Treasures lijkt me heel erg lekker! :D

 3. 18 oktober 2012 / 12:28

  Oeh, die kende ik nog niet! Ik hou van kaarsen en van lekkere geurtjes, perfecte combi dus haha

 4. 18 oktober 2012 / 13:03

  Klinkt goed, maar ik vind 30 euro wel prijzig voor een kaars, dus ik houd het lekker bij mijn I love… Mango kaars van de Douglas :)

 5. 18 oktober 2012 / 15:46

  Ik ben zelf gek op geurkaarsen, maar heb nog geen ervaring met de Oscar & Babette kaarsen. Ze lijken mij wel heel erg lekker, maar ik denk dat ik het toch ga houden bij mijn goedkopere geurkaarsen.

 6. 18 oktober 2012 / 18:11

  Geurkaarsen met kerstmis, het liefst de kaneelvariant, incredible. Ik kon de geurkaarsen nog niet, maar nu gelukkig wel! Klinkt echt lovely trouwens. ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *