Glamorous kerstlook met het Naked 2 palette

Glamorous kerstlook met het Naked 2 palette

IMG_0499

Kerstmis komt alweer bijna aan, en wat is er nou leuker dan jezelf helemaal uitdossen tijdens het kerstdiner. Vandaag heb ik een look gemaakt met het Naked 2 palette, puur als inspiratie voor jullie. Ik heb het niet te heftig gemaakt, zodat de meiden die normaal niet zo heel veel make-up dragen er ook makkelijk mee uit de voeten kunnen. Kijken jullie mee? 1. Als eerste is het natuurlijk altijd verstandig om een oogschaduwbasis aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat je oogschaduw het hele kerstdiner blijft zitten en dat de oogschaduwkleuren beter tot zijn recht komen.

IMG_0451

2. Ik voorzie mijn bewegende ooglid van een laagje Artfully Lustrous uit de SpectaculART Limited Edition. Daarna gebruik ik Tease uit het Naked 2 palette in de crease om het geheel een beetje te blenden.

3. Hop hop, Chopper op het hele bewegende ooglid. Dit is een prachtige koperkleur. Wees wel voorzichtig, want deze oogschaduw gaat snel ‘vallen’ ofwel ‘fall out’. Zorg ervoor dat je je kwastje goed aftikt en dat je de oogschaduw deppend aanbrengt.

IMG_0463

4. Nu gaan we naar de ‘outer v’, de buitenste ooghoek dus. Daar brengen we Snakebite aan. Dit blend je heel goed zodat het een mooi smokey effect geeft. Blend een beetje omhoog in je arcadeboog.

5. Nu pak je de allerdonkerste kleur: Blackout, een matte, zwarte kleur die ontzettend goed gepigmenteerd is. Pas daar mee op, want voor je het weet zit er overal zwart. Je dept je blending kwast heel voorzichtig in de zwarte kleur en je gaat in je arcadeboog. Just to darken up your look. 

IMG_0482

6. Op naar de onderste wimperrand. Breng Chopper aan van de binnenkant tot ongeveer halverwege. In het midden breng je een beetje Snakebite aan en aan de buitenkant Blackout. Je kunt ervoor kiezen om de eyeliner aan te brengen met een échte eyeliner, maar ik heb ervoor gekozen om Blackout te gebruiken als eyeliner.

IMG_0484

IMG_0516

7. De lichte, shimmery kleur Verve breng je aan in de binnenste ooghoek en je mengt Foxy en Bootycall voor onder je wenkbrauwen. Breng nog een beetje Chopper aan op je bewegende ooglid, want door het blenden is die kleur een beetje vervaagd. Als finishing touch gebruik je Half Baked voor op het midden van je bewegende ooglook voor die extra glans. Een laagje mascara en je bent klaar!

Wat heb ik gebruikt?
– Naked 2 palette
– Pupa Vamp mascara
– Paula’s Choice Foundation
– The Body Shop dazzling rocks voor een glans op mijn wangen
– Paula’s Choice Healthy Finish Pressed Powder om een beetje te contouren
– Catrice SpectaculART C04 Artfully Lustrous
– Sleek blush Rose Gold, mijn favoriete blush!

Kleuren uit het Naked 2 palette

Weet jij al wat voor look je gaat maken met Kerstmis? 

Liefs van Tedje

Volg:

18 Reacties

 1. 17 december 2012 / 09:52

  Mooie look meis! Staat je goed :-) Het naked 2 palette is echt fijn <3

 2. 17 december 2012 / 10:15

  Een mooie nude look heb je ervan gemaakt. Staat je heel leuk

 3. 17 december 2012 / 12:43

  Wat een mooie look. Ik wil dit palette ook nog steeds kopen, er zitten zulke mooie kleurtjes in!

 4. 17 december 2012 / 14:24

  Prachtige look is het geworden :) x

 5. 17 december 2012 / 15:22

  Mooie look heb je gemaakt, hij staat je echt heel erg goed!

 6. 17 december 2012 / 16:42

  Mooie look, maar ik denk dat ik met Kerst een beetje ga uitpakken met kleur! :)

 7. 17 december 2012 / 18:00

  Oh, supermooie look! Duidelijke foto’s ook. Bij stap 3 staat er trouwens ‘Ben wel voorzichtig’, volgens mij ligt dat er een beetje aan in welke kant van het land je woont want een stagaire op Girlscene (die volgens mij ook een beetje uit Brabant en omstreken kwam) deed het ook heel vaak, maar het is ‘wees’ als gebiedende wijs :) En misschien kan je er de volgende keer ook een foto van het palette bij doen, want ik heb ‘m helaas niet en dan zou ik kunnen kijken welke kleurtjes er een beetje op lijken in mijn stash!

  • Tedje
   Auteur
   17 december 2012 / 19:40

   Hoi Hester. Wat fijn dat je opbouwende kritiek geeft, daar hou ik van en daar kan ik wat mee! Zou inderdaad goed kunnen van wees voorzichtig. Klinkt ook veel logischer eigenlijk. Dat stomme Brabantse dialect haha ;)
   Ik zal er nog een foto bijvoegen! Nogmaals bedankt voor je comment!

 8. 17 december 2012 / 18:30

  Die kleuren staan je erg goed! Mooie look geworden zeg! Heb trouwens enorm genoten van Maastricht, wat een geweldige stad:D!

 9. 17 december 2012 / 19:09

  Ah heerlijk die look! Vind ik zo mooi!
  Even een kleine opmerking (zie dit niet al te negatief) maar is het niet “wees voorzichting” in plaats van “ben voorzichtig”?

  Liefs

 10. 22 december 2012 / 11:08

  Mooie look! Ik gebruik de Naked 1 palette erg vaak. Heb de Naked 2 (nog) niet ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *