Goede voornemens – let’s do it!

GELUKKIG NIEUWJAAR! Ik hoop dat jullie gisteren een super leuke avond/nacht hebben gehad met vrienden of familie. Ik heb Oud en Nieuw gevierd samen met mijn vriend en nog vier andere stellen. Jeetje, 2012 is echt veel te snel gegaan! Gisteren gaf ik een jaaroverzicht in foto’s, vandaag wil ik mijn goede voornemens met jullie delen. Of ja, zoveel zijn het er niet, maar het leek me toch leuk om ze met jullie te delen!

Een goed voornemen is om het sporten weer op te pakken. Het is misschien alweer twee maanden geleden dat ik ben gaan sporten. Dat komt mede omdat ik bij de fysio heb gelopen voor mijn rug. Ik had ontzettend veel last van mijn rug, omdat twee wervels niet helemaal soepel meer bewogen. Daarom gingen zenuwen vastzitten en spieren klemzitten. Erg vervelend, maar nu hoef ik als het goed is, even niet meer naar de fysio en wil ik het sporten weer oppakken.

Ik deed altijd Zumba, twee keer in de week. Twee keer red ik niet meer met stage en mijn blog, maar een keer in de week moet toch wel weer lukken. Ik weet niet of jullie dit interessant vinden om te lezen, maar als ik dit op mijn blog zet, is het toch een soort van extra bevestiging en kan ik het niet meer vooruitschuiven: ”Ah, ik ga volgende week wel weer. Vanavond moet ik echt nog een aflevering Hart of Dixie kijken.” Nee Tedje, dat gaat niet meer gebeuren. Ik ga gewoon een keer in de week lekker een uurtje naar de Zumba. I mean, wat is nou een uurtje?

Ik ben geen sportfreak, dus een keer in de week is voor mij prima. Als ik super sportief aangelegd zou zijn, zou ik begonnen zijn met hardlopen. Ik volg het blog van Annemerel en ik heb zoveel respect voor haar! Het lijkt me heerlijk om te gaan hardlopen zonder dat het moeite kost. Maar helaas kan ik echt niet rennen en is mijn doorzettingsvermogen qua sport niet dermate hoog dat ik dat vol zou houden. Daarom houd ik het bij het volgen van Annemerels verhalen op haar blog. ;)

Om een lang verhaal kort te maken: ik ga een keer in de week sporten! Gelukkig hoef ik niet alleen te gaan, mijn zusje gaat ook Zumba’en (zo noem ik het altijd maar). Ze is op dit moment net zo fanatiek als ik was toen ik me net inschreef. Ik had destijds een onbeperkt abonnement en ik probeerde alles uit. Ik kwam erachter dat Bodypump niks voor mij was, ik had een week lang spierpijn. Zumba it was! Fijne muziek, lekker dansen, dat heb ik altijd al leuk gevonden. Ik was erg fanatiek, maar dat ebde al gauw weg. Ik ging van drie keer in de week nog maar twee, en toen een keer in de week. Slecht Tedje!! Nee, ik kon het ook echt niet met mijn rug. Ik ben namelijk altijd te fanatiek tijdens de les en ik laat me helemaal gaan. Dat vond mijn rug niet zo leuk.

Ik moet het nu weer een beetje gaan opbouwen, want voor je het weet is het weer zomervakantie en moet je in die bikini. Dan wil ik toch even adios zeggen tegen mijn buikje, right? Het is geen drastisch goed voornemen ofzo en het is niet zo dat ik al drie jaar niet meer heb gesport. Nee, maar twee maanden. Maar ja, als je een keer in de week gaat, is dat toch acht keer.

Verder wil ik weer iedere dag een blogpost online hebben op Teddlicious. Misschien hebben jullie het gemerkt: er kwam niet iedere dag een artikel meer online de laatste tijd. Ik heb het ontzettend druk met stage en iedere dag een artikel online krijgen, lukt gewoonweg niet meer. Ik kan jullie ook niet beloven dat er iedere dag eentje online komt, maar dat is wel mijn streven!

I’ll keep you posted!

Wat is jouw goede voornemen voor in 2013? 

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

11 Reacties

 1. 1 januari 2013 / 11:48

  Ik hoop dat het je gaat lukken, vast wel! Ik vind het eigenlijk best fijn, zo’n ‘leeg’ jaar, al is er niets veranderd ten opzichte van gister, behalve het jaartal dan.

 2. 1 januari 2013 / 12:18

  Het gaat je vast allemaal lukken! Ik weet dat meer sporten er voor mij niet in zit. Ik maak er toch geen tijd voor haha

 3. 1 januari 2013 / 12:18

  Goede voornemens, goed om te lezen dat je elke dag ene artikel gaat plaatsen. Ik ben benieuwd.
  Gelukkig nieuwjaar!
  Liefs, xxx

 4. 1 januari 2013 / 12:30

  ik heb geen goede voornemens dit jaar XD ik zie vanzelf wel wat er op mijn pad komt :3

 5. 1 januari 2013 / 13:09

  Goede voornemens;)! Ik ben benieuwd of het gaat lukken:D. Ik wens je in ieder geval een spetterend 2013!!

 6. 1 januari 2013 / 13:10

  Gelukkig nieuwjaar! Heel veel succes met je goede voornemens!

 7. 1 januari 2013 / 16:38

  Goede voornemens Tedje, good luck! You can do this lady. :) Het zo of course leuk zijn als je elke dag post, maar het is niet altijd mogelijk. Ik zie de artikelen gewoon verschijnen in Bloglovin, me like! :D De beste wensen!

 8. 1 januari 2013 / 20:08

  Goede voornemens! Succes. Maak er een mooi jaar van!

 9. 1 januari 2013 / 22:39

  Zumba is leuk he! Ik doe nu moderne dans en ik vind het geweldig :) Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *