Golden Rose – Jolly Jewels 115

Golden Rose – Jolly Jewels 115


 photo IMG_1711a.jpg

Toen ik dit lakje zag, was ik op slag verliefd. Ik moest hem bestellen. Ik zag dat Cynthia van Misslipgloss hem verkocht in haar webshop, dus toen ik haar boek BEAUTY bestelde, gooide ik dit juweeltje gelijk in mijn virtuele winkelmandje.

 photo IMG_1707a.jpg

Het duurde even voordat ik het lakje thuis kreeg (twee weken), want hij was niet meer op voorraad. Jammer, maar kan gebeuren! Het lakje werd bezorgd in een gave Miss Lipgloss doos.

 photo IMG_1709a.jpg

Een leuk briefje, handgeschreven door Cynthia zelf. Of ja, wel handgeschreven en daarna gekopieerd natuurlijk.

 photo IMG_1710a.jpg

 photo IMG_1713a.jpg

Golden Rose Jolly Jewels 115 is een dupe van It’s a Trapeze van China Glaze, alleen dan een heel stuk goedkoper! Ik betaalde voor dit lakje €3,95. De nagellak heeft een dun kwastje waardoor je de lak en de glitters precies kunt aanbrengen.

 photo IMG_1718a.jpg

Dit is hem dan, een echte eyecatcher voor je nagels. De lak is lichtgrijs en bevat spikkels in alle kleuren van de regenboog. Als je deze nagellak draagt, krijg je geheid complimentjes of opmerkingen. Op bovenstaande foto draag ik twee laagjes en dat is ook echt nodig. Na een laagje is de lak nog niet dekkend.

 photo IMG_1722a.jpg

Vind jij vijf vingers met dit lakje teveel van het goede? Je kunt er natuurlijk altijd voor gaan om je ringvinger alleen met glitters te lakken en de rest van je nagels een neutrale kleur te geven. Persoonlijk vind ik dit heel leuk!

Over de houdbaarheid van het lakje (dus hoe lang hij op mijn nagels blijft zitten) ben ik niet heel tevreden. Ik had een basecoat aangebracht en na anderhalve dag begon de lak al te chippen. Zonde! Als je een feestje hebt, is het natuurlijk super als je deze lak draagt. Nog een nadeel: de nagellak is echt een ramp om van je vingers af te krijgen met de ‘gewone watjes met remover’ manier. Probeer de aluminium techniek eens als je glitternagellak draagt. Knip je watjes doormidden, drenk deze in de nagellakremover, bedek je gehele nagelbed ermee en doe daarna een stuk aluminiumfolie erover heen. Een kwartiertje laten intrekken en je zult zien dat de lak veel makkelijker te verwijderen is!

Golden Rose Jolly Jewels heeft nog meer mooie eyecatchers in haar assortiment voor €3,95 in de Miss Lipgloss Shop

Wat vind jij van dit lakje? 

Liefs van Tedje

Volg:

35 Reacties

 1. 9 april 2013 / 06:34

  WAUW. Alleen om je ringvinger is ie echt stunning, echt héél erg mooi! :D

 2. 9 april 2013 / 06:43

  Ik vind het echt een leuk lakje! Vooral om over 1 vinger te dragen. Wel jammer dat hij niet zo lang blijft zitten.

 3. 9 april 2013 / 06:52

  Mooi lakje, jammer alleen dat ie niet lang blijft zitten

 4. 9 april 2013 / 07:02

  Ik dacht eigenlijk dat de basis wit was, maar hij is alsnog erg mooi. Ik hoorde al wel van meer mensen dat hij zo snel chipt, balen! En je haalt hem er ook niet zo 1 2 3 af natuurlijk.

 5. 9 april 2013 / 07:30

  Gaaf alleen je ringvinger met dit lakje en de rest neutraal!

 6. Wendy (B)
  9 april 2013 / 07:39

  Een lakje voor een vrolijke bui :)

 7. 9 april 2013 / 10:31

  Jammer dat hij niet lang blijft zitten, hij ziet er namelijk wel erg leuk uit!

 8. 9 april 2013 / 11:29

  Mooi lakje, jammer van de houdbaarheid :) x

 9. 9 april 2013 / 13:28

  Ik zie de laatste heel veel van dat merk. Dit lakje is erg mooi!

 10. 9 april 2013 / 14:31

  Deze heb ik ook, vind hem geweldig! De optie met een grijs lakje is ook een goed idee!

 11. 9 april 2013 / 14:41

  Wauw wat een leuk lakje! Jammer dat hij niet zo lang blijft zitten.

 12. 9 april 2013 / 14:55

  Heel mooi lakje, jammer dat de kwaliteit niet zo geweldig is .

 13. 9 april 2013 / 15:47

  Hebben, hebben, hebben… ;-) Wat een prachtige nagellak :-)

 14. 9 april 2013 / 21:36

  Vijf vingers teveel van het goede? No! Bij dit soort lakken wil ik er wel honderd hebben, want ik vind hem echt geweldig. :p Leuk ook hoe je de stukjes zit zitten, maar wel met een kleurlak eronder denk ik dat het mooier is.

 15. 10 april 2013 / 08:20

  Oh dit lakje moet ik ook nog eens zien te scoren, wat een gave kleurencombi;s en glitter en wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *