Golden Rose Scale Effect nr. 08

Golden Rose Scale Effect nr. 08

Yes! Eindelijk heb ik mijn eerste Flakie nagellak! Flakie nagellak is een nagellak met kleine stukjes erin, die licht weerkaatsen. Daardoor hebben de flakies telkens een andere kleur als je je nagels beweegt. Benieuwd naar de swatches? Klik dan gauw door.


Ik heb flakies van het merk Golden Rose in nummer 08. Deze flakies hebben een mooie finish: rood, geel/goud, groen. Super gaaf!

Ik heb de flakies over verschillende kleuren nagellak aangebracht. Eerst bracht ik de flakies aan over een bruin/bronzen kleur van Essence: Just in Case nr. 33. Hier kwamen de flakies niet zo mooi tot zijn recht. Het zag er wel mooi uit, alleen je zag niet goed dat er flakies op zaten, het leken eerder glitters!


Essence – Flormar 418 – Flormar 47

Daarna bracht ik ze aan op een Flormar nagellakje in de kleur 418. Dit ziet er echt heel mooi uit! De Flormar nagellak heeft een mooie shine over zich heen en de Golden Rose nagellak versterkt dit nog eens.Daarna deed ik de Golden Rose Flakies over de blauwe lak van Flormar (nr. 47). Dit kreeg ik niet goed op de foto, maar in real life ziet het er heel mooi uit! Als laatste probeerde ik de flakies over de Lasting Color van Pupa, een bordeaux rode kleur. Dit ziet er echt heel mooi uit! De flakies komen goed tot zijn recht zoals je op bovenstaande foto’s kunt zien.


Essence – Flormar – Flormar – Pupa

 


Prachtige groene glans over Flormar 418

Wauw!

Flakies over Flormar 418.

Ik kocht de flakies op enchantra.eu voor €2,44. Ik denk dat het heel mooi is om de flakies aan te brengen over een zwarte nagellak. Hier komt binnenkort nog een artikel over!

Wat vinden jullie van Flakies? 

Liefs van Tedje

Volg:

10 Reacties

 1. 16 november 2011 / 10:01

  Wauw, ik wil ook nog zo graag flakieslak kopen, misschien toch maar eens snel doen

 2. 16 november 2011 / 11:23

  Ik vind hem echt zoooo mooi he! I love it, vooral met de kleur die je gister op had is dat super mooi. Ik ga hem vandaag denk ik ook eens proberen!

 3. 16 november 2011 / 14:16

  Ik heb deze kleur ook, het effect vind ik het super mooi.

 4. Julie
  16 november 2011 / 14:39

  Jaa ik heb al wel eens bij andere meiden zwarte nagellak met flakieslak gezien! Dat is echt het mooiste! Ik heb nu zelf een donkerbruin/grijzige lak op met blauw/rode flakies ook echt super leuk! Liefs

 5. 16 november 2011 / 18:25

  Ik wil ook een flakie nagellak!! :D bij de Pupa nagellak (op de foto van blauw/bruinig) lijken het net herfstblaadjes ! Super mooi allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *