Goodiebag The Body Shop Brazil Nut bloggers event

Goodiebag The Body Shop Brazil Nut bloggers event

 photo IMG_2498a.jpg

Ik vertelde jullie vorige week al dat ik naar het bloggers event was geweest van The Body Shop. Ze vertelden ons van alles over de nieuwe (of eigenlijk ‘oude’) Brazil Nut lijn die The Body Shop weer gaat introduceren in een nieuw jasje. We kregen een goodiebag mee met de nieuwe producten en die laat ik vandaag aan jullie zien. 

 photo IMG_2506a.jpg

De Brazil Nut Body Butter kan natuurlijk niet ontbreken uit een The Body Shop lijn. Ik ben dol op de Body Butters van TBS en zo ben ik ook dol op deze Brazil Nut geur. Hij heeft wat weg van de Shea geur (mijn favoriet). Deze body butter staat op mijn nachtkastje en iedere avond smeer ik mijn benen ermee in. Heerlijk! Is er nog een nadeel aan deze Body Butter? Het zou misschien handig zijn als het product in een wat kleinere verpakking zou zitten. Het duurt wel een tijdje voordat je de Body Butter leeg gesmeerd hebt namelijk. Ik geef daarom altijd de voorkeur aan de kleine verpakkingen Body Butter van TBS. Ook handig om mee te nemen.

 photo IMG_2509a.jpg

 photo IMG_2510a.jpg

De Brazil Nut Shower Cream (€6,50) bevat 250ml en is een top product. Er zit geen zeep in, wat voor mijn droge huid heel fijn is. Zeep droogt je huid namelijk nog verder uit. Ook in dit product zit de paranoot verwerkt, daardoor voelt mijn huid heel zacht aan na gebruik. Heel de badkamer ruikt lekker na het douchen!

 photo IMG_2512a.jpg

Het paradepaardje uit de Brazil Nut collectie is toch wel de Brazil Nut Beautifying Oil (€10). Deze olie kun je gebruiken op je lichaam, in de punten van je haar en op je gezicht. Een super product voor in de zomer, want de zon droogt je huid en je haar uit. Extra belangrijk om je huid dan goed te verzorgen. De olie trekt snel in je huid. Een minpuntje aan dit product is de verpakking. Je krijgt de olie namelijk niet goed gedoseerd. Je kunt in het flesje knijpen en dan komt er een druppeltje uit, maar die lekt dan gelijk langs de zijkant. Verder is het een heel fijn product.

 photo IMG_2505a.jpg

Dit is de Brazil Nut Eau de Toilette (€14). Krijg je geen genoeg van de Brazil Nut geur? Dan is dit echt iets voor jou. Met een paar sprays van deze heerlijke geur ruik jij de hele dag naar Brazil Nut. De geur is zoetig en notig (is dat een woord?) en als ik deze opspuit, lijkt het net of ik snoepjes ruik. Iets wat je op kunt eten in ieder geval.

 photo IMG_2515a.jpg

Ook zit er een zeepje in de collectie: de Brazil Nut Soap (€3,50) die mijn moeder overigens gelijk heeft ingepikt. Zij is dol op de handzepen van The Body Shop en ik snap waarom. En zeker met deze geur, dan ruiken je handen heel de tijd naar Brazil Nut!

 photo IMG_2514a.jpg

In de goodiebag zaten ook lekkere chocolaatjes die helemaal aansluiten op de Brazil Nut lijn.

 photo IMG_2501a.jpg

 photo IMG_2502a.jpg

Dit product zit niet in de Brazil Nut lijn, maar in de Honey Bronze-lijn die vanaf 13 mei verkrijgbaar is. Dit is de Honey Bronze Shimmer Lip Balm (€7). Deze lipbalm ruikt echt naar honing, heerlijk! En hij geeft mijn lippen een goede verzorging door de honing die uit de West-Ethiopische Hooglanden komen. In de Honey Bronze-lijn zitten ook nog Shimmering Dry Oils, een Brilliance Powder, Bronzing Gel For Face, Lip Gloss en een Bronzing Powder.

Ik ben ontzettend enthousiast over de producten, vooral omdat ze zo ontzettend lekker ruiken en omdat ze ook erg fijn voor mijn huid zijn.

De producten uit de Brazil Nut-lijn zijn vanaf 13 mei verkrijgbaar.

Wat vinden jullie van de Brazil Nut-lijn? 

Liefs van Tedje

Volg:

16 Reacties

 1. 4 mei 2013 / 08:50

  Oeh, lijkt me echt fijne producten! Leuke goodiebag :D

 2. 4 mei 2013 / 09:05

  Leuke inhoud en de producten lijken me stuk voor stuk erg fijn

 3. 4 mei 2013 / 10:17

  Ik ken de hele lijn niet echt omdat ik nooit in de body shop kom. Maar als ik jou artikel lees dan ben ik wel geneigd om het ook eens te gaan testen. :D

 4. 4 mei 2013 / 19:52

  Ik ben erg benieuwd naar de geur van deze lijn :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *