GOSH Forever Eye Shadow Sticks

GOSH Forever Eye Shadow Sticks

 photo IMG_8911a.jpg

Een aantal dagen geleden konden jullie al iets lezen over de GOSH Lip Laquers. Vandaag vertel ik jullie meer over de GOSH Forever Eye Shadow Sticks. Het zijn metallic kleurtjes waarmee je snel een ooglook mee maakt. 

De sticks zijn verkrijgbaar in acht kleuren en ik laat er vandaag vier aan jullie zien.

 photo IMG_8916a.jpg

De sticks zijn makkelijk in gebruik. Waarom? Je kunt ze gewoon naar boven draaien. Geen gedoe met slijpen dus. Op naar de swatches!

 photo IMG_8920a.jpg

Zonder flits. Van links naar rechts: 04 Brown, 03 Lipght Copper, 06 Plum, 05 Grey.

 photo IMG_8921a.jpg

Met flits.

Zoals je ziet zijn de sticks aardig metallic, helemaal op de foto met flits. Ook zijn ze super gepigmenteerd: er komt veel kleur vanaf. Het potlood glijdt over je huid als je hem aanbrengt, dat betekent dat ze lekker romig van structuur zijn. De kleuren vind ik erg mooi en ze passen goed bij elkaar.

Ik was erg benieuwd of ik er ook een goede ooglook mee zou kunnen maken. Nou, dat is heel goed gelukt. Er is geen kwast aan te pas gekomen, ik heb alles met mijn vingers gedaan.

 photo IMG_9100a.jpg

 photo IMG_9124a.jpg

Eerst bracht ik een beetje oogschaduwbasis aan zodat de creamy kleurtjes niet gaan glijden op je ogen. Dat wil je natuurlijk niet. De kleur Light Copper heb ik in mijn binnenste ooghoeken gebruikt tot aan het midden van mijn ooglid. Aan de buitenkant van mijn ooglid bracht ik Brown aan, net zoals onder mijn onderste wimperrand. In mijn outer V (het aller buitenste hoekje van je ooglid) bracht ik de donkere kleur Grey aan. Ik blendde alles met mijn vingers en dat ging erg goed.

Ik ben onwijs enthousiast over deze producten. Je kunt overal goed komen met het potloodje, de kleuren blenden goed en tenslotte ben je heel snel klaar als je een look wil maken. Ideaal als je een weekendje weggaat of gewoon voor onderweg in je tas. Je kunt de kleuren ook gebruiken als basis om er vervolgens nog poeder oogschaduw overheen aan te brengen.

 photo IMG_8908a.jpg

De GOSH Forever Eye Shadow Metallic Sticks kosten €9,79 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van zulke soort producten?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

17 Reacties

 1. 22 februari 2014 / 08:16

  Ze zien er goed uit! Goede pigmentatie ook! Helaas hebben wij geen GOSH meer bij onze Kruidvat.

 2. 22 februari 2014 / 08:34

  Ik vind ze allemaal zo mooi, ik ga er zeker een paar aanschaffen!

 3. 22 februari 2014 / 08:48

  Wauw prachtige sticks! Mooi pigment, Plum is een toffe kleur

 4. 22 februari 2014 / 09:37

  Die kleur grey heeft ook wel iets groens! Heel mooi!

 5. 22 februari 2014 / 10:45

  Ze klinken erg goed, alleen ik vind de prijs aan de hoge kant voor potloodjes.

 6. 22 februari 2014 / 12:04

  Ik ben dol op dit soort potloden, heb er ook heel wat maar dan van andere merken. Deze zien er ook goed uit zeg, mooi pigment.

 7. Wendy (B)
  22 februari 2014 / 19:33

  Dat ziet er echt goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *