Gouden ring van Isabel Bernard

Elegant, verfijnd en chic, dat zijn de gouden sieraden van Isabel Bernard. Ik maakte voor het eerst kennis met het merk toen ik vorig jaar een gouden ring van mijn vriend kreeg voor kerst. Sindsdien draag ik de ring iedere dag en doe ik hem nooit meer af. Inmiddels heb ik een tweede ring aan de collectie mogen toevoegen en deze laat ik graag aan je zien!

Gouden sieraden

Ik draag niet heel veel sieraden, maar de exemplaren die ik draag, draag ik altijd. En dat zijn eigenlijk uitsluitend gouden sieraden. Ik draag een gouden ketting, een goud armbandje en twee gouden ringen. That’s it. De nieuwste aanwinst in mijn ringencollectie is een ring van Isabel Bernard: de Rivoli Selene 14 karaat gouden ring. Deze serie is geïnspireerd op Rue de Rivoli, één van de bekendste winkelstraten van Parijs waar klassieke architectuur en moderne invloeden elkaar ontmoeten. 14 karaat goud bevat 58,50% puur goud, aangeduid met het keurmerk 585. Ik draag deze ring om mijn middelvinger, naast de ring van Isabel Bernard die ik al had. En wat is het een plaatje, toch? Het fijne van dit merk is dat je de ringen perfect met elkaar kunt combineren. Je kunt er ook voor kiezen om de ringen aan dezelfde vinger te dragen bijvoorbeeld.

Ik heb vrij slanke vingers, waardoor het vinden van een mooie ring soms best lastig kan zijn. Gelukkig is Isabel Bernard een kanjer in het maken van verfijnde, dunne gouden ringen. De kleinste maat die ze hebben is 48.

Gouden ring schoonmaken

Gouden sieraden kunnen na verloop van tijd er minder stralend uit gaan zien. Dit kan onder andere komen doordat sieraden in contact komen met allerlei voorwerpen en producten. Het dragen van parfum, slapen en douchen met je sieraden en fysiek zwaar werk kunnen je sieraden beschadigen. Met een poetsdoekje en de cleaning set van Isabel Bernard kun je ervoor zorgen dat je gouden sieraden weer net dat beetje extra schitteren en je gouden ring weer als nieuw lijkt. Ben jij op zoek naar gouden sieraden? Neem dan zeker eens een kijkje bij Isabel Bernard. Een prachtig cadeau om voor jezelf te kopen of om van een dierbare te krijgen.

Ken jij het merk Isabel Bernard al? 

In samenwerking met Isabel Bernard

Volg:
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *