Hands of the day

Je ziet outfits of the day, nails of the day, make-up of the day, maar volgens mij nooit hands of the day, of wel? Daarom vond ik dit een toepasselijke kop voor dit artikel.

Sinds ik weer een nieuw zilveren steentje heb voor mijn roségouden Melano ringen (ik was namelijk een steentje kwijtgeraakt tijdens de musical Dreamgirls, echt zo zonde!!), heb ik ze weer iedere dag aan. Ik ben er nog steeds zo blij mee! Ik kreeg deze pareltjes afgelopen zomer voor mijn verjaardag van mijn vriend. In combinatie met mijn Triwa horloge staan ze echt prachtig! In combinatie met mijn versgelakte nagels in de kleur Mulberry Mauve van Oriflame en Make me Smile van Catrice (het zilveren accent op mijn ringvinger) vind ik dit echt een super geslaagde combinatie. Op Instagram kreeg ik er ook al super veel leuke reacties op, dus ik vond het wel een blogpost waard, haha.

Wat vinden jullie?

Liefs van Tedje

Volg:
Delen:

14 Reacties

 1. 15 januari 2015 / 05:36

  Heel mooi, vooral de combinatie van de lakjes!

 2. 15 januari 2015 / 07:56

  Heel mooi! Wat een mooie kleuren combinatie!

 3. 15 januari 2015 / 08:05

  Echt een hele mooie combinatie! Vind rosé goud echt heel mooi in combinatie met de bruine nagellak.

 4. 15 januari 2015 / 10:09

  Zo mooi! Ik ben echt blij dat ik ze nu ook heb :-)

 5. 15 januari 2015 / 16:52

  Prachtig! Ben ook dol op de melano sieraden. Ik heb 1 ring waar ik erg blij mee ben, maar ik zou wel meer willen…

 6. 15 januari 2015 / 17:29

  wat een super leuk idee Tedje! Echt origineel, haha. Ik vind het een hele mooie combinatie én foto!

  • Tedje
   Auteur
   15 januari 2015 / 18:49

   Ah thanks Milou!! Het idee schoot me ineens te binnen :) Misschien dat ik het wel vaker ga doen!

 7. Silke T
  16 januari 2015 / 02:44

  Jij hebt echt supermooie handen!
  Prachtige horloge, ben jaloers ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *