Hannah Body Oil en Body Cream

Hannah Body Oil en Body Cream

 photo 1.jpg

Voor Valentijn had Hannah een speciaal setje van twee bodyproducten: Body Oil en Body Cream. Valentijn mag dan wel al even geleden zijn, maar deze producten zijn natuurlijk geschikt voor heel het jaar. Hannah is inmiddels een favoriet merk van mij geworden. Mijn huid reageert gewoon heel goed op deze producten en dat vind ik ontzettend belangrijk. 

 photo 2.jpgHet setje bestaat dus uit twee producten van 100ml: Body Oil en Body Cream. Leuke flesjes trouwens, lekker zomers!

 photo 4.jpg

De twee flesjes bevatten een fijn pompje. De vloeistoffen komen er gedoseerd uit, en als je meer wil kun je natuurlijk altijd een keer pompen. Nog een voordeel van een pompsysteem: het is heel hygiënisch.

 photo 5.jpg

Dit is de Body Cream. Had ik al gezegd dat producten van Hannah altijd lekker ruiken? Zo ook deze Body Cream. Wat een heerlijk product is dit. Hij voedt mijn huid erg goed, maar trekt tegelijkertijd ook goed in. Deze Body Cream bevat macadamia olie, in combinatie met Sheabutter (favorite!!), vitamine E en cafeïne.

 photo 6.jpg

Dit is de Body Oil. Ontzettend vloeibaar, dus kijk uit met je kleren! Deze olie is op basis van macadamia olie, gecombineerd met arganolie. Ontzettend voedend dus. Ik heb een vrij droge huid, dus bij mij trekt olie over het algemeen best wel snel in. Ook deze olie is binnen no-time ingetrokken. Ik weet niet hoe dat is als je een vettere huid hebt. Ik heb de laatste tijd weer wat eczeemplekjes op mijn armen en daar is deze olie echt heerlijk voor.

Het setje kost 25 euro. Niet heel goedkoop, maar ook weer niet superduur. Je krijgt er twee prachtproducten voor terug! Klik hier voor de verkooppunten van Hannah. Deze twee producten zijn ook te vinden in de Body Travel Kit. Daar zit ook nog een Shower Treatment bij!

Heb jij al kennis gemaakt het het merk Hannah? 

Liefs van Tedje

 

Volg:

17 Reacties

 1. 5 maart 2013 / 09:25

  Ze klinken erg fijn, vind alleen 25 euro een beetje veel.

 2. 5 maart 2013 / 09:58

  Ziet er goed uit. Ik heb er al wel wat van gehoord, maar zelf niet gebruikt.

 3. 5 maart 2013 / 10:24

  ik ken het merk alleen van naam XD maar het klinkt wel fijn!

 4. 5 maart 2013 / 10:47

  Ik ben niet bekend met producten van Hannah, maar wordt er erg benieuwd naar!

 5. 5 maart 2013 / 14:13

  Het klinkt fijn, ondanks dat het niet heel goedkoop is! Wel vind ik de verpakkingen een beetje saai

 6. 5 maart 2013 / 14:45

  Het klinkt erg fijn, alleen de verpakking mocht inderdaad wel wat leuker zijn voor die prijs!

 7. 5 maart 2013 / 15:07

  Ziet er heel goed uit! Ik heb eigenlijk nog geen producten van Hannah, misschien leuk om dit een keer uit te proberen. X

 8. Annette G.
  5 maart 2013 / 15:53

  Ik had dit setje met een prijsvraag gewonnen en vind het echt superlekker! Wat een heerlijke geur. Je doet ook onwijs lang met de producten dus daarom vind ik het zijn geld wel waard. Als ik er doorheen ben ga ik deze zeker weer kopen.

  • Tedje
   Auteur
   5 maart 2013 / 16:01

   Goed om te horen dat je er lang mee doet, dat vermoeden had ik ook al!

 9. 5 maart 2013 / 17:08

  Heerlijk product lijkt me. Heb er al zoveel over gehoord. Zou het super graag willen proberen!!! <3

 10. 5 maart 2013 / 17:15

  Ik heb nog niks geprobeerd van Hannah maar het lijken me erg fijne producten.

 11. 5 maart 2013 / 18:03

  Ze klinken super fijn, wel een beetje te duur voor mij.

 12. 6 maart 2013 / 20:51

  Oeh dat ziet er wel goed uit. Volgens mij ken ik dat merk en werkt mijn moeder daarmee.

 13. Petra
  12 maart 2013 / 08:54

  Ik gebruik de bodyprodukten van Janzen, zit in een mooie pot van 200 ml. voor 14,95 en ze hebben heerlijke geuren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *